Silik çizgi var mı sizce?

Şöyle anlatayım, 19 Eylül 2022 adet olmam gereken tarihti fakat geç yumurtluyorum yani adet olacağım gün yumurtluyorum. O gün de ilişki yaşıyoruz eşimle. Takip vs yapmadım hiç kendim adet günlerimi sayar bakarım sadece. Gecikme 1 haftayı bulunca kan testi verdim fakat negatif çıktı. Hamile değilim aslında ama döllenme sürecindeyim. O sırada belirtilerim vardı ancak üstüne düşmedim. Adet olucam ondan şiştim herhalde diye düşünüyordum. Kan testi vermeden önce doktor kontrolüne girmiştim gebelik göremiyorum kan ver bi bakalım demişti doğal olarak. Ben 1 hafta daha bekledim tekrar kan verdim tekrar negatif çıktı. Bu sürede hiç idrar testi yapmadım gecikme çok olduğu için kan testleri daha kesin olduğu için kan verdim 2 kere 1 hafta aralıklarla toplam 2 kez. En son da negatif çıktı neyse biraz daha bekleyeyim dedim illaki adet göreceğim bir sorun yok çünkü. 3.haftaya girdiğim vakit adet söktürücü içeyim öyle olayım artık dedim ama son bi test yapayım belki geç döllenme falan vardır dedim idrarda pozitif gördüm çok silik şekilde. Sabahı bekledim test aldım erken gebelik ve kaset testler hepsi pozitif sonuç verdi erken gebelik daha netti tabi. Kan testi verdim tekrardan sonucum 30 çıktı. 2 günde bir kan vermek yerine haftalık olarak kan verdim artış 1 hafta sonunda güzel olunca bekledim doktora gittim zamanı gelince keseyi kalp atışını bebeği gördük ve hamileliğim kesinleşmiş oldu böylelikle.

Ben hiç strese sokmadım kendimi yani varsa çıkar illaki her kadın pat diye öğrenemiyor nihayetinde diyerek sakince günlerimi geçirdim kaybınız için de çok üzüldüm geçmiş olsun en azından hamile kalma konusunda bir sıkıntınız yok ona şükür

Kuruma çizgi canım, tekrarla yarın sabah testini ama ilk 5-10 dakikasını dikkate al

Testin üzerinden 1 ay geçti hamile değilim canım adet oldum bitti hatta 2 gün sonra beklenen adet tarihim ama yine de çok teşekkür ederim
Hiç tarihine bakmamışım ya kusura bakma inşallah bu ay güzel haber alırsın

Ne kusuru canım bende şaşırdım bi an Bu ay bebek için hiç çalışmadık canım onun için bu ay yok eminimGüzel duaların için teşekkür ederim
O zaman birdaha ki ay diyelim tutturamadım bir türlü jsksodofp

Piskolojik olarak bende öyle görüyordum görmek istiyorum daha doğrusu ama bence başka testi dene bazen yanliş sonuç ta verilebiliyor

Piskolojik olarak bende öyle görüyordum görmek istiyorum daha doğrusu ama bence başka testi dene bazen yanliş sonuç ta verilebiliyor
Hamile değilim canım adet oldum bitti hatta yarın beklenen adet günüm teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…