Öncelikle tebrik ediyorum çizgide çok belli ediyorduAaa tamam özelin aciline giderim o zaman, çok teşekkürler.
Daha önce karın ağrısı şikayetiyle devlet hastanesine gittiğimde kanda gebeliğe de bakılmıştı ama
Kasık ağrım var deyin, o zaman yapıyorlarÖncelikle tebrik ediyorum çizgide çok belli ediyordu
Bir şey sora bilirmiyim burda karın ağrısı şikayetiyle acile gitsim gebeliğe de baktılar bu karın ağrısı nasıldı yani ishal gibimi yani gebeliktenmi şüpelendiler
Kesinlikle beklemeyin kanda belli olur hemenBenimde adetim 12 gündür gecikiyor bugün kan tahlili verdim ama çıkmadı sizce beklemeli miyim
Yok bende karın ağrısı var ishal falan ondan şüphe ediyorum ama emin değilim daha var 5 gün siz karın ağrısı değince sorim dedimKesinlikle beklemeyin kanda belli olur hemen
İshal değil de kabızlık hamilelik belirtileri arasında olabiliyor. Umarım önemli bir şey yoktur geciktirmeyin derimYok bende karın ağrısı var ishal falan ondan şüphe ediyorum ama emin değilim daha var 5 gün siz karın ağrısı değince sorim dedim
inşallah canım çok teşükkür ederim sağlıkla kucağına alırsın bebeğniİshal değil de kabızlık hamilelik belirtileri arasında olabiliyor. Umarım önemli bir şey yoktur geciktirmeyin derim
Yarın regl günüm ama hamileyim. Kasık ağrım batma ve yanma şeklinde sol tarafta devam ediyor kızlar, hatta şu an arttı baya. Normal midir, ne zamana kadar devam eder bu tek taraflı kasık batması
Çok teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız içinMerhaba. Gayet normal. Benim 4 aylik olana kadar her periyod gunlerimde regl sancisi gibi sancilarim olmustu. Kendinizi yormayin, pozitif dusunun.
Saglikla kucaklayin insallah.
Geç döllenme yaşamış olabilir, erken öğrenirse kimyasal yaşıyor olabilir. Doktorlar dahi adet gecikmesi 1.5 ila 2.haftayı bulunca test öneriyor... Örneğin ben geç döllenme ile gebe kaldım. Adet gecikmesi olduğu gibi sonucum çıkmadı20 gün geçtikten sonra pozitif gördük
Hayirli olsun ins bende 4.gun gecikmam kanda verdim cikmadi sonradan yukselirmi bilemedim ama adetime 1hafta kalan dönemde olan durumdan şüpheliyim o da geç tuttu belkide kafamda deli sorular hic gecikmezdim bakalim neler olacak adetin gecikince ne gibi belirti verdi sizde meme uclarim sizlio mesela hic yasamam adet olacaksam bunu 4 5 gündür altta agri var karin alt kismi ortada agri oluyo farkli seyler yaşıyorum belkide psikoljik:)Geç döllenme yaşamış olabilir, erken öğrenirse kimyasal yaşıyor olabilir. Doktorlar dahi adet gecikmesi 1.5 ila 2.haftayı bulunca test öneriyor... Örneğin ben geç döllenme ile gebe kaldım. Adet gecikmesi olduğu gibi sonucum çıkmadı20 gün geçtikten sonra pozitif gördük.
Dediginiz gibi bende yaptim testimi dr a da gittim yok dediler ama bugune kdr hic gecikmedim 5 gün gecikmişim bayanin dedigi gibi gec döllenme ihtimali varsa baska ne care kalioki beklemekden başka.Farklı testle teyit ettiniz mi? İnşallah hamilesinizdir
Hayirli olsun bende ilk gebeligimde ikizlere direk cikmisti 3 le baslayip 400 leri görmüştüm ☺birini kaybettim ama cok sukr kızım var simdide 4 gun geciktim kanda bisey yok beklemedeym:) saglicakla kucaginiza alınBetahcg 15.14 çıktı hamileyimreglime 4 gün vardı
Kasık agrisi cok normal yerlesme oluyor haliyle birsey sorsam size gogus ucunda sızlama oluyor mu ben unutmusum ama adet belirtilermde yokYarın regl günüm ama hamileyim. Kasık ağrım batma ve yanma şeklinde sol tarafta devam ediyor kızlar, hatta şu an arttı baya. Normal midir, ne zamana kadar devam eder bu tek taraflı kasık batması
Hayirli olsun ins bende 4.gun gecikmam kanda verdim cikmadi sonradan yukselirmi bilemedim ama adetime 1hafta kalan dönemde olan durumdan şüpheliyim o da geç tuttu belkide kafamda deli sorular hic gecikmezdim bakalim neler olacak adetin gecikince ne gibi belirti verdi sizde meme uclarim sizlio mesela hic yasamam adet olacaksam bunu 4 5 gündür altta agri var karin alt kismi ortada agri oluyo farkli seyler yaşıyorum belkide psikoljik:)
Burada önceden belirtilerim yazmıştım.Bende bel ağrısı yoktu ama kişiden kişiye farklılık gösterir belirtiler. Bende göğüs ağrısı, şişkinlik, baş dönmesi, uyku hali, iştahta artış, beyaz kıvamlı akıntı (normalden fazla) gibi hatırladığım belirtilerim bunlardı. Bebeğim 4 5 haftalıkken de mide bulantıları başladı sabah bulantısı şeklinde şiddetli geçirmedim ama ilk 3 aylık süreci. Yerleşme kanaması görmedim. Bebeği öğrendiğimde kan değerim 30du. 2 -3 haftalıkken çok erken öğrendim.
Bnmde 2 gundur oturdugum yerde gözüm kapaniyor bas dönmem var bariz bilemiyorum inş vardir , gobek fıtığım vardi ameliyt olacaktım tam erteledim sirf geciktik diye beklemedeym bakalmBurada önceden belirtilerim yazmıştım.
Merhabalar yorumlarınızı okudum msjlariniz bana umut verdi bende bugün dongumun 36. Günündeyim hala adet olmadım geçen ay 26. Günümde adet olmustum bu ay çok fazla gecikti akşam üstü dayanamayıp Albi markalı gebelik testi yaptım malesef negatif cıktı aşırı derecede moralim bozuldu acaba hala umut var mıdır geç döllenme vs durumlarında ateş tabloma gore yumurtlamanın üstünden bugün 11. Gün idrarda çıkmaması normal mi hala vakti varmıdır acaba hic hayatımda bu kadar gecikmedim resmen şaşırmış ve beklemekten yorulmuş bezmiş durumdayım nqpicagimi şaşırdım artık elimden de bi şey gelmiyor umut etmekten başka boşa mi umut ediyorum bilmiyorumBende bel ağrısı yoktu ama kişiden kişiye farklılık gösterir belirtiler. Bende göğüs ağrısı, şişkinlik, baş dönmesi, uyku hali, iştahta artış, beyaz kıvamlı akıntı (normalden fazla) gibi hatırladığım belirtilerim bunlardı. Bebeğim 4 5 haftalıkken de mide bulantıları başladı sabah bulantısı şeklinde şiddetli geçirmedim ama ilk 3 aylık süreci. Yerleşme kanaması görmedim. Bebeği öğrendiğimde kan değerim 30du. 2 -3 haftalıkken çok erken öğrendim.
Boş ya da değil maalesef bilmek mümkün değil. Ben yumurtladıktan 20 gün sonra ancak idrarda ve kan testinde pozitif sonuç gördüm. Normalde 20 gün çok fazla ortalaması 10 -12 gündür yumurtlamadan sonra ancak bazen insan vücudu şaşırtabiliyor, hesaplara uymayabiliyor. Geç döllenme de olabilir başka birşey de olabilir inanın ne desem boş. Ben doktora gittiğim halde o ilk başlarda kese vs gözükmediği için (çünkü rahme yerleşen bir bebek yok henüz) kesin hiç bişey yoktu ortada doktor dahi kesin konuşamadıMerhabalar yorumlarınızı okudum msjlariniz bana umut verdi bende bugün dongumun 36. Günündeyim hala adet olmadım geçen ay 26. Günümde adet olmustum bu ay çok fazla gecikti akşam üstü dayanamayıp Albi markalı gebelik testi yaptım malesef negatif cıktı aşırı derecede moralim bozuldu acaba hala umut var mıdır geç döllenme vs durumlarında ateş tabloma gore yumurtlamanın üstünden bugün 11. Gün idrarda çıkmaması normal mi hala vakti varmıdır acaba hic hayatımda bu kadar gecikmedim resmen şaşırmış ve beklemekten yorulmuş bezmiş durumdayım nqpicagimi şaşırdım artık elimden de bi şey gelmiyor umut etmekten başka boşa mi umut ediyorum bilmiyorum
Inşallah bende bu nadir durumları yaşayanlardan biri olurum sizin gibi benimde en fazla 30 taş çatlasa 31 olurdu dongum bu ay 36 oldu hala bi şey yok çok moralim bozuldu ciddi anlamda diyorum adet olsam 1 gün ağlar sonra kendimi toplar onumdeki aya bakardım ama böyle bekle bekle inanın yıprandım bilmiyorum sonu güzel olacaksa beklerim sonuna kadarda inşallah sonu güzel olur ciddi anlamda bu süreç beni yordu birde 4 ay önce 11 haftalik düşük yaptım bu yüzdende fazlasıyla istiyorum oldu mu olmadi mi bilmiyorumBoş ya da değil maalesef bilmek mümkün değil. Ben yumurtladıktan 20 gün sonra ancak idrarda ve kan testinde pozitif sonuç gördüm. Normalde 20 gün çok fazla ortalaması 10 -12 gündür yumurtlamadan sonra ancak bazen insan vücudu şaşırtabiliyor, hesaplara uymayabiliyor. Geç döllenme de olabilir başka birşey de olabilir inanın ne desem boş. Ben doktora gittiğim halde o ilk başlarda kese vs gözükmediği için (çünkü rahme yerleşen bir bebek yok henüz) kesin hiç bişey yoktu ortada doktor dahi kesin konuşamadıbeklemekten başka bir çareniz yok. Benim regl döngüm 30 - 32 günde birdi. Adet döngüm 50 günü bulunca pozitif oldu. Belirtilerimden ötürü gebelik şüphesine düşmüştüm bekledik eninde sonunda öğrendik. Stres yapmayın en önemlisi bu. Varsa zaten elbet kendini gösterecek. Stres olmak çok kötü zararlı. Hem psikolojiye hem bedene.
Peki bi sey sorucam biraz özel olacak ama bu 50 günlük süreçte en son birlikteliginiz döngünüzün kaçıncı gününde olmuştu birde ateş takibi yapmış miydiniz acaba ovulasyon falan ? 50. Günde kan mi vermiştiniz hcg kaç çıkmıştı 50. GündeBoş ya da değil maalesef bilmek mümkün değil. Ben yumurtladıktan 20 gün sonra ancak idrarda ve kan testinde pozitif sonuç gördüm. Normalde 20 gün çok fazla ortalaması 10 -12 gündür yumurtlamadan sonra ancak bazen insan vücudu şaşırtabiliyor, hesaplara uymayabiliyor. Geç döllenme de olabilir başka birşey de olabilir inanın ne desem boş. Ben doktora gittiğim halde o ilk başlarda kese vs gözükmediği için (çünkü rahme yerleşen bir bebek yok henüz) kesin hiç bişey yoktu ortada doktor dahi kesin konuşamadıbeklemekten başka bir çareniz yok. Benim regl döngüm 30 - 32 günde birdi. Adet döngüm 50 günü bulunca pozitif oldu. Belirtilerimden ötürü gebelik şüphesine düşmüştüm bekledik eninde sonunda öğrendik. Stres yapmayın en önemlisi bu. Varsa zaten elbet kendini gösterecek. Stres olmak çok kötü zararlı. Hem psikolojiye hem bedene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?