Hayırlısı inşallah sağolun cevap için:)Testi sabah tekrarlamak belki içinizi rahatlatır :) ben de gördüm
Aslında regl günüm geçti ancak genelde düzensiz oldugu için belli olmaz diyorum. Elimde bir de kaset test var Çarşamba günü tekrarlayacağım adet olmazsam:)Regl gününde kaset test yapmayı deneyebilirsiniz bu arada :) erken gebelikler yanıltıcı olabiliyor.
Ben de görüyorum ama predictor early marka test net negatif çıktı :)Ben hayalet bir çizgi görüyorum umarım hamişsindir
Aynı dertten müzdaribiz düzensizlik var bende de :) umarım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza :)Aslında regl günüm geçti ancak genelde düzensiz oldugu için belli olmaz diyorum. Elimde bir de kaset test var Çarşamba günü tekrarlayacağım adet olmazsam:)
İnşallah hayırlısı olur siz de mutlu haberi bir an önce alırsınız :)Aynı dertten müzdaribiz düzensizlik var bende de :) umarım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza :)
Bence çizgi var:) inşallah hamilesinizdirKuruma çizgisi mi değil mi bilmiyorum
Yeni oluşuyor gibiKuruma çizgisi mi değil mi bilmiyorum
İnşallah Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsinBence çizgi var:) inşallah hamilesinizdir
İnşallah yaaa adet e 2gun kaldı fakat hemençıkmadı 20 25 dakika sonra fark ettimYeni oluşuyor gibi
Kan verdiniz mi?İnşallah yaaa adet e 2gun kaldı fakat hemençıkmadı 20 25 dakika sonra fark ettim
Hayır testi akşam saatlerinde yaptımKan verdiniz mi?
Cok fazla test yapmış biriyimdir maalesefKuruma çizgisi mi değil mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?