Yaptıktan 5 dakika sonra gölge gibi vardı önce 2. Çizgiyi görmek istediğim için psikolojik sandım bıraktım 20 dakika sonra tekrar baktığımda belirmisti ve bu şekilde olduCok fazla test yapmış biriyimdir maalesefkuruma çizgisi böyle olmuyor. Bebis olabilir bence.Ama tabii şu da var testi yaptiktan sonra baktiniz mi?Yoksa kenara mi bıraktınız.
Birde alt karın ağrısı var ara sıra gelip gidiyor adet ağrısı gibi sağ kasık veya sol diyemiyorum tam alt karın ağrısı adet in ilk gün verdiği hafif sancı şeklindeCok fazla test yapmış biriyimdir maalesefkuruma çizgisi böyle olmuyor. Bebis olabilir bence.Ama tabii şu da var testi yaptiktan sonra baktiniz mi?Yoksa kenara mi bıraktınız.
Canım bende 2 gündür 3 testte silik çizgi gördüm ama benimki seninkindende siliktibugün kan testi yaptirdim ve hamileymişim sende mi baktirsann
Benim de daha önce kimyasal gebeliğim var o zaman net çıkmıştı. O yüzden çok emin olmadan kan testi işine girip umutlanasım yok:)Ay bence de baktirmali,benim adetime 13 gün kaldi cok silik çizgi çıkıyor ama olmadığına eminim baktirmiyorum bile(bir kere kimyasal gebelik gecirdim adetime 10 gun varken çıkmıştı o yüzden umutlanamiyorum)
Hayırlı olsun canım varrr benceKızlar Bat tarihim 4 Kasım. Klasik kaset test yaptım.Sizce gebelik olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?
Bence baya pozitif kan ver hemenKızlar Bat tarihim 4 Kasım. Klasik kaset test yaptım.Sizce gebelik olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?
İnşallah. Kan testi için Bat tarihini bekleyeyim diyordum ama bekleyemeyeceğim sanırım :)Bence baya pozitif kan ver hemen
Güzel haberlerle dön inşallahİnşallah. Kan testi için Bat tarihini bekleyeyim diyordum ama bekleyemeyeceğim sanırım :)
Tekrar et bence canım. Benim de adetime 5 gün kala yaptım ve böyle çıktı. Önce silik belirdi 2 dkda. 10 dk içinde de böyle oldu . İnşallah vardırMerhaba kızlar bnde bugün test yaptım silik cıktı daha 5 gün var adetime sizce varmı
Canım varmıs ama beta 13 cıktı sonra 10 oldu doktorum tekrarla dedi kimyasal gebelik olablrTekrar et bence canım. Benim de adetime 5 gün kala yaptım ve böyle çıktı. Önce silik belirdi 2 dkda. 10 dk içinde de böyle oldu . İnşallah vardır
Hayırlısı canım üzülmeCanım varmıs ama beta 13 cıktı sonra 10 oldu doktorum tekrarla dedi kimyasal gebelik olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?