Yarın yapıcam canımBugün tekrar test yap koyulduğu kontrol et canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın yapıcam canımBugün tekrar test yap koyulduğu kontrol et canım
Pozitif 47 çıktı salı günü artışa bakacalarKanda kesin çıkar sonucunuz ne oldu merak ettim
Kan verdim sonuç 47 salı günü kontrolüm var bakalım inşallah artış olur. Kese göremedi doktor son adet tarihimle de bağdaştıramadıCanım benim regl 6 gün var dün 7 gündü hamile olduğu mu öğrendim
Hayırlı olsun cnm belirtiniz ne acabaKan verdim sonuç 47 salı günü kontrolüm var bakalım inşallah artış olur. Kese göremedi doktor son adet tarihimle de bağdaştıramadı
Tebrikler canımmm idrara tekrar bakınca at mutlakaPozitif 47 çıktı salı günü artışa bakacalar![]()
Daha erken kesen oluşmamıştır ki benim de gözükmedi çarşamba artış bakacaklarKan verdim sonuç 47 salı günü kontrolüm var bakalım inşallah artış olur. Kese göremedi doktor son adet tarihimle de bağdaştıramadı
Ben tüp mideliyim 1 sene önce ameliyat olmuştum iştahım fazla açılmıştı habire acıkıp yemek yiyordum ve porsiyonlarımı normale göre fazla kaçırıyordum. Karın bölgemde şişlik hissettim ve kasık ağrılarım vardı eşim test mi yapsan demişti ümitsizce yapmıştım daha reglime zaman var diye ama pozitif çıktıHayırlı olsun cnm belirtiniz ne acaba
merhaba , ben de reglme 6 gün kala belirtilerden dolayı test yaptım 3 farklı markanın üçü de pozitifti bugun de 5 gün kalası kan verdim beta 38 çıktı şu an var gibi görünüyor artışa bakıcaz. aynı bu şekilde silik çıktı benimkiler de o yüzden kan vermek en mantıklısı. artımedle daha önce yalancı pozitif aldım hatta internette de çok fazla şikayet var o yuzden daha güvenilir bir marka alıp tekrarla eğer kan veremiyorsan şu anlık. prodictor , awox gibi markalar güzel artımedden uzak dur. umarım gönlünden geçen olurKızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde
Adetim 2 gün erken geldi birdaha yapmadım bekledim kahve rengi ama yogun dil bakalım yrn nasıl olcak yerleşmede diyolar ama ümidim yokBugün tekrar test yap koyulduğu kontrol et canım
Ne yaptınız hamilelik var mıymışBenimde reglime 3 günüm var bugün sabah yaptım) predictor early) sizce var mıdır
Aynı durumu yaşıyoruz merak ettim gebelik var mıCanım bende 5 gün kala bu testi yaptım böyle çıktı ama.hemen çıkmadı marka productor bakar mısın acaba gitgide koyulasir mi
Yok canımAynı durumu yaşıyoruz merak ettim gebelik var mı
Banada bakar mısınızBenimki de böyle idi daha silikti hayırlı olsun hamilesin![]()
Hangi markaSelam kızlar öncelikle selamlar ciddi sağlık sorunlarım vardı etraftaki lerin sen bence hamilesin vs gazı ile bir test aldım kendime hayatımda ilk kez sekiz senedir böyle az çok birşeye şahit oldum anında çıktı beş dakika bile sürmeden hatta ama varla yok arası duruyor azcık ben filtre ledim belli olsun diye ama Eki Görüntüle 3583639 Eki Görüntüle 3583641
Hangi markaMerhaba kızlar benim testime de bakabilir misiniz yalancı pozitif olabilir mi