Silik çizgi

Canım içini ferah tut rabbim inşallah güzel sonuçlar nasip etsin stres yapmaki bebişş etkilenmesin ben inanıyorum güzel sonuçlar alıcağına güzel günlerin geleceğine bol bol dua ediyorum
Amin kuzum aminn inşallah sağlıklı sonuçlar alırız testten.. Allahım heveslerimizi hayallerimizi yasamayi nasip etsin inşallah
Stres yapmayayim dese de insan o stres oluyor ne yazik ki.. insallah güzel saglikli sonuclarla bizde derin bir nefes alırız. Allahıma emanet bebegimiz de bizde...
Insallah seninde hersey cok cok guzel ilerler canim benim

Oyyy maşallah canım sizinkiler büyüdüler sağlıkla gelsinler inşallah beni 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı

Amiin canım benim inşallah cok güzel sonuçlar alırsın cok haklısın kötü bişi olmaması için sürekli stres oluyor insan evet ama yine bebeği düşünmeliyiz

Oyyy maşallah canım sizinkiler büyüdüler sağlıkla gelsinler inşallah beni 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Zaman çabuk geçiyor canım çok şükür hepsi sağlıkla büyüsün bulantın falan var mı ? Sen nasılsın ? 7. Haftalardan sonra başlıyor bulantılar ama ilacı var tabi. Benim hiç kusmadan geçti ilk trimester bulantım da çok az oldu. Ama şişkinliğim çok fazlaydı hala da öyle bazen zor nefes alıyorum gaz sıkışmasından

Suan Hiç bir belirtim yok canım cok şükür ama daha cok erken tabi ilerleyen zamanlarda nasıl olur bakıcaz 4. Haftadayım henüz cok küçük haftaya kalp atısı için gidicem . Ben özel muaynanesi olan bir doktora gidiyordum doğum yaptırmıyor şimdi devlette doktor arayışındayım ve randevu bulmaya calışıyorum . Özeldeki doktorum folik asid ve düşük önleyici ilaca ve troid hapına başlattı ama devlete geçicem büyük ihtimal devletteki doktor ilaçlara tepki gösterirmi yada sorun yaparmı acaba biraz cekiniyorum

Kızlar benim testimede bakar mısınız ilk 5 dakikada çıktı adet günüm 2 gün geçti

Eklentiler

• 1000046766.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000046767.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 19
Folik asit gebelik öncesi bile veriyorlar canım. Tiroid ilacı da çok önemli eğer değerlerinde bir sıkıntı varsa mutlaka kullan hiç aksatma. İnşallah içine sinen bir doktor bulursun

Sunsun9 babylovee selam kızlar nasılsınız diye sormak istedim neler yapıyorsunuz benim 5+3 oldu cumartesi kalp atışını duymaya gidicem inşallah sizin bebişlerin cinsiyetleri ne bu arada cok merak ediyorum birde babylovee umarım sonuçların güzel cıkmıştır

Benim kız canım 12. Haftada doktor söylemişti 16. Haftada tekrar gittik kesinleşmiş oldu cumartesi 5+6 olacak o zaman senin canım kalp atışı için biraz erken değil mi ? Ben 6+2 de gittim karından duyamadık vajinal bakmıştı.

6+2 canım bugun tam cok şükür dr gittik kalp atışını karından duyduk cok derinden geliyordu ama haftaya tekrar bakacağız inşallah bende ilk andan Beri hep erkek hissediyorum sağlıklı olsunlar kız erkek hiç fark etmez

Çok sevindim canım ne güzel bir his dimi kalp atışı duymak ben de en başından beri kız olsun diyordum gönlümden geçen oldu inşallah senin de öyle olur. Tabi en önemlisi sağlık

Merhabalar 8 aydır bebek istiyoruz eşinde hiçbir sorun çıkmadı bendede 8 ay sonunda doktorlar pco var görünümü var defıler ve banada combinol önerdi aldım içiyorum faydasını gorurmuyum bu ay bilmiyorum olumlu yorumları var sızın gıbı olumsuzlarda var hangısıne guvensem bilemedim her ay umut edıp üzülmekten de çok yoruldum

Ben hiç olumsuz yorum yapmadım 2 ay kullandım düzenli sonunda hamile kaldım ancak tabii sadece combinol kullabmadım diğer değerlerime göre vitaminler troid hapı şeker ilacı vs kullandım

Ben hiç olumsuz yorum yapmadım 2 ay kullandım düzenli sonunda hamile kaldım ancak tabii sadece combinol kullabmadım diğer değerlerime göre vitaminler troid hapı şeker ilacı vs kullandım
Ben sizin yorumunuza olumsuz demedım virgül koymadığm için oyle anlaşılmış sizin gıbı olumlu lar da var, olumsuzlarda var demek istedım ben combınol kullanıyorum ama fayda sağlar mi bilemiyorum sız fayda görmüşsünüz dıye anladım bıkac yerde yazmıssınız o yüzden sormak ıstedım

Evet evet canım ben yanlış anlamışım ben faydalı oldugunu düşünüyorum burda arkadaşlarda da cok gördüm inositol içeriği kullanıp hamile kalan bence düzenli kullanmak cok önemli

Evet evet canım ben yanlış anlamışım ben faydalı oldugunu düşünüyorum burda arkadaşlarda da cok gördüm inositol içeriği kullanıp hamile kalan bence düzenli kullanmak cok önemli
Bende sızden duyunca umutlandım bıraz bu ay kullanmaya basladım ıste 15 gunu geçti galıba reglm 10 ağustos umarım hamile kalabilirim

Bende sızden duyunca umutlandım bıraz bu ay kullanmaya basladım ıste 15 gunu geçti galıba reglm 10 ağustos umarım hamile kalabilirim
İnşallah canım merak etme düzenli kullan ilaçlarını inanki oluyoe ben 2 ay sonucunda gebelik elde ettim tabi ekstra troid hapı kullandım insülin direnci için hap kullandım vs vs hepsini düzenli kullanınca cok şükür oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…