Bence bi kaç gün sonra tekrarla . Burdan kaliteden dolayı bence görülmüyor ama zaten oldukça erken varsa çıkmamısta olabilir.Merhaba bugün dpo 10 benim sabah ilk idrarla test yaptım çok silik Bi çizgi çıktı ben mi göz yanılması yaşıyorum acaba sizde bakarmısınız Eki Görüntüle 3668083 Eki Görüntüle 3668088
Evet buraya atınca biraz kalite düşüyo iki gün sonra tekrar yapıcamBence bi kaç gün sonra tekrarla . Burdan kaliteden dolayı bence görülmüyor ama zaten oldukça erken varsa çıkmamısta olabilir.
Gönlünüze göre olsun inşallah sonuçEvet buraya atınca biraz kalite düşüyo iki gün sonra tekrar yapıcam
İnşallah ya ama Bi haftadır o kadar çok ağrım var ki hem göğüs hem kasıklarda bugün de belim çok ağrıyor ayakta duramıyorum normalde adet ağrıları Bi gün önceden başlar Bi haftadan fazladır bu şekildeGönlünüze göre olsun inşallah sonuç
Benimde öyle olmuştu adet olcam sanmıştım adet ağrısı gibi kasık ağrım oldu ama adet olmadımİnşallah ya ama Bi haftadır o kadar çok ağrım var ki hem göğüs hem kasıklarda bugün de belim çok ağrıyor ayakta duramıyorum normalde adet ağrıları Bi gün önceden başlar Bi haftadan fazladır bu şekilde
Haber veririm tabi ki Peki istemsiz uyku hali oluyomuydu sizde yani normalde gece 1 de 2 de uyuyan biriyim saat 10 olunca gözlerim kapanıyor çok halsizim yani belirti aramıyorum ama gelip gelip beni buluyor gibiBenimde öyle olmuştu adet olcam sanmıştım adet ağrısı gibi kasık ağrım oldu ama adet olmadım
Haber verin mutlaka merak ettim çok
Benim en belirgin özelliklerim uyku mide bulantısı ve göğüs acısıydı. O uyku ilk 3 ay gidiyor bebek varsa :)Haber veririm tabi ki Peki istemsiz uyku hali oluyomuydu sizde yani normalde gece 1 de 2 de uyuyan biriyim saat 10 olunca gözlerim kapanıyor çok halsizim yani belirti aramıyorum ama gelip gelip beni buluyor gibi
Bu kadar belirtiye hamile değilsem artık bişi diyrmicem arrıık iki gün sonra tekrar test yapınca görcemBenim en belirgin özelliklerim uyku mide bulantısı ve göğüs acısıydı. O uyku ilk 3 ay gidiyor bebek varsa :)
Halsizlik hiçbir şey yapmak istememek hepsi belirtiydi bende
Ayyy çok merak ettim yaz bana daBu kadar belirtiye hamile değilsem artık bişi diyrmicem arrıık iki gün sonra tekrar test yapınca görcem
Siz hamilemisiniz şuanAyyy çok merak ettim yaz bana da
Bide sizce bu süreçte ağrı kesici içmem mümkün mü yani ağrılarım çok çünküAyyy çok merak ettim yaz bana da
Parol içinBide sizce bu süreçte ağrı kesici içmem mümkün mü yani ağrılarım çok çünkü
Teşekkür ederimParol için
Evet ben 19 haftalık hamileyim şükürle olsun bende 2 sene üstüne anca hamile kalabildim o yüzden beklemenin ne demek olduğunu çok iyi anlıyorumSiz hamilemisiniz şuan
Parol alabilirsin , ben hasta olduğum zaman o süreçte parol serum almıştım başka da kullanma demişti doktorBide sizce bu süreçte ağrı kesici içmem mümkün mü yani ağrılarım çok çünkü
Bende hiç şimdiye kadar parol i.medim ki hep arveles içtim dayanmaya çalışıcam bakalım artıkParol alabilirsin , ben hasta olduğum zaman o süreçte parol serum almıştım başka da kullanma demişti doktor
Adetiniz geçti mi dHa varmı çünkü sizin testiniz benden daha belirginMerhaba benim testime de bakabilir misiniz rica etsem arkadaşlar Eki Görüntüle 3668210
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?