Çizgi görünüyor ama artımed yalancı pzotifi çıkarıyormuş öyle diyorlar en sağlıklısı kan sonucunda çıkar amaÜç gün geciktim öğleden sonra birer saat arayla artımed erken gebelik yaptım bu şekil çıktı kaset testte negatif yarın kan vericem ama ihtimal var mı sizce umudum kalmadı gibi
Varsa kanda çıkar değil mi ama üç günlük gecikmeye çizgi belirgin olurdu gibiÇizgi görünüyor ama artımed yalancı pzotifi çıkarıyormuş öyle diyorlar en sağlıklısı kan sonucunda çıkar ama
Evet kanda çıkar kan kesin sonuç verirVarsa kanda çıkar değil mi ama üç günlük gecikmeye çizgi belirgin olurdu gibi
Peki fotolara göre var mıdır sizceEvet kanda çıkar kan kesin sonuç verir
Fotolarda silik çizgi var evet ama o markada çoğu zaman doğru olmayabilirmiş inşallah vardır kan testi yaptır haber ver bize dePeki fotolara göre var mıdır sizce
Tamamdır teşekkür ederim daha önce olmuştu silik çizgi ama ikinciyi yapınca çıkmamıştı ikisinde de çıkınca bi heyecan yaptımFotolarda silik çizgi var evet ama o markada çoğu zaman doğru olmayabilirmiş inşallah vardır kan testi yaptır haber ver bize de
Ay hamilesin gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba benim testime de bakabilir misiniz rica etsem arkadaşlar Eki Görüntüle 3668210
İnşallah güzel Bi haber alırsın buraya da yaz merak ederim hayırlısı olsun inşallah hakkındaTamamdır teşekkür ederim daha önce olmuştu silik çizgi ama ikinciyi yapınca çıkmamıştı ikisinde de çıkınca bi heyecan yaptım
Kasıklarımda ağrı var ve dün akıntı ile beraber çok az açık kırmızı kan geldi sabahta kahverengi akıntı geldi adetim başlıyor sanırımİnşallah güzel Bi haber alırsın buraya da yaz merak ederim hayırlısı olsun inşallah hakkında
Tam adet gelmeden umut kesme ama adet tam gelmezse Bi iki gün bekle kan testi veeKasıklarımda ağrı var ve dün akıntı ile beraber çok az açık kırmızı kan geldi sabahta kahverengi akıntı geldi adetim başlıyor sanırım
Merhaba test sonucunuz nedir merak ettim buraya da yaz inşallah hamilesindirEvet evet yarına öğrencem inşallahçatlamazsam tabiii
Değilim canım malesef negatifMerhaba test sonucunuz nedir merak ettim buraya da yaz inşallah hamilesindir
Benimde negatif adet oldum artık Allah ne zaman nasip ederseDeğilim canım malesef negatif
Ben olmadım hâlâ ilginç bi şekilde Cumaya randevum var hayırlısı beBenimde negatif adet oldum artık Allah ne zaman nasip ederse
Kaç günün geçti seninBen olmadım hâlâ ilginç bi şekilde Cumaya randevum var hayırlısı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?