Öyle valla sanki vücut bilerek bunu yapıyor gibi ama mutlaka sonucunu yaz bize deGüzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum bende yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum, çok haklısınız özellikle insan denerken ve isterken her belirtiyi hamileliğe yoruyor zihni oyunlar oynuyor
Merhaba pozitif sonuçÖyle valla sanki vücut bilerek bunu yapıyor gibi ama mutlaka sonucunu yaz bize de
Yaa çok mutlu oldum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba pozitif sonuç
Hafif değilde bariz çizgi var adetin geçti mi daha varmıEki Görüntüle 3668383 Kızlar bunuda bi yorumlar mısınız? Kafam çok karışık daha önce yaptım hep tek çizgi çıkardı.ilk defa hafifde olsa çizgi görünüyo
Ya ben çok düzensiz adet olurum pkosdan dolayı iki aydır geçti zatende yaptım hiç bu sonucu görmedim. Cuma günü lekelenmem vardı olcam diye beklerken düne kadar leke devam ediyodu kalkıp kan vermeye gittim dayanamadım testte aldımHafif değilde bariz çizgi var adetin geçti mi daha varmı
Hayırlı olsun canımMerhaba pozitif sonuç
Bende pcosum ve 23 ekimde normalde adet günümdü ama geç yumurtlama oldu o gün ondan bu yana halen bekliyorum pcos gerçekten yoruyor insani ama senin testin baya belirgin markası nedir pekiYa ben çok düzensiz adet olurum pkosdan dolayı iki aydır geçti zatende yaptım hiç bu sonucu görmedim. Cuma günü lekelenmem vardı olcam diye beklerken düne kadar leke devam ediyodu kalkıp kan vermeye gittim dayanamadım testte aldımama yinede umutlanmak istemiyorum
İnşallah güzel Bi sonuç alırsın bu testi duydum ama iyi mi kötü mü onu bilmiyorum bende senin baya da gecikmiş yani adetin kan testin ne zaman çıkar hadi inşallah sende güzel haber verirsin bugün ikinci hüzel haberi alırız bu gruptaMarkası buydu canım İnşallah vardır ne diyim bayağıdır bekliyorum bu sonucu. Benim son adet tarihim 23 ağustosdu daha öncede çok test yaptım hep tek çizgiydi. Lekelenme olduktan sonra iki çizgi gördüm ilk defa.
Kan testi de verdin demi bugünAyy benim hep geciktiği için hiç umursamadım kan testi filan hiç vermedim. Ama lekelenme olunca ha geldi ha gelicek diye bekliyorum cumadan beri. Hayır kızımdada hiç böyle şeyler yaşamadığım için afalladım. İnşallah hepimizin gönlündeki hayırlısıyla nasip olur canım
Ah bu beklemeler zaten. Bende yarın sabah test yapıcam bakalım ne olacak sonuçlarEvet evet yarına öğrencem inşallahçatlamazsam tabiii
İnşallah Allah nasip ederse ikimizde güzel haberle gelelim Allah kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasınAyyy hadiinşallah en azından ikimizden birisi mutlu haberi vermiş olsun
Yaa çok mutlu oldum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahkan testi mi verdin
Evet kan testi verdim teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun canımSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Merhaba bugün dpo 10 benim sabah ilk idrarla test yaptım çok silik Bi çizgi çıktı ben mi göz yanılması yaşıyorum acaba sizde bakarmısınız Eki Görüntüle 3668083 Eki Görüntüle 3668088
Üç gün geciktim öğleden sonra birer saat arayla artımed erken gebelik yaptım bu şekil çıktı kaset testte negatif yarın kan vericem ama ihtimal var mı sizce umudum kalmadı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?