Silik çizgiiiiiiiiii hamilelik testi

Şuan hamileyim demi cok yüksek olmadigi icin bisey diyemem dedi dr
Hamilesin cnm 5 ten yukrisi hamile dmeek iki gun snra tekrr kontrol et cnm norml sekilde yukseliyorsa aıknti yoktur :)

Aminnnnn nnnn inşallah

@nisandeniz hayırlısıyla ne güzel büyütüyor bebeğini :)

Bundan sonra sıra ÖNCE SANA SONRA BANA İNŞALLAH :)

hiççç sorma sonunda o da bir hamiş oldu çok şükür.
umutlarım hala var ama sabrım azalıyor tatlım yine de Allah büyük.
Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah.

Aminnnnn nnnn inşallah

@nisandeniz hayırlısıyla ne güzel büyütüyor bebeğini :)

Bundan sonra sıra ÖNCE SANA SONRA BANA İNŞALLAH :)
Canım sürekli endişeliyim çünkü burada hep okuyoruz ya. Kanaması olanlar, düşük yapanlar, kalbi duran bebekler... İnsan düşünmeden edemiyor. Geçen hafta kalbinin attığını gördük ama şu 12. hafta dolsa rahatlayacağım galiba.
Bu kadar oldu ya ben endişeye razıyım :)
Darısı başınıza inşallah :)

Kişiden kişiye çok değişiyor. Regli dört gün gecikip degeri 1000 olan da var, 150 olan da var. Bundan sonrası önemli. İnşallah bir an önce keseyi görürsünüz.
İnsallah hayırlisiyla görürüz ne kadar zamanda görünür benim şuan 16 günlük oluyor

İnsallah hayırlisiyla görürüz ne kadar zamanda görünür benim şuan 16 günlük oluyor
Reglin ilk gününden itibaren sayılıyor. Yani şu an dört hafta iki günlük hamilesin. Değer 1500- 2000 olunca görünüyor diyorlar ama benim 1000 de göründü. Yani doktor seni yönlendirse daha iyi olur

Merhaba
Ben de iki kere test yaptim birer gun arayla ilk yaptigim cok silikti. İkincisi daha belirgindi. Adetim duzenli degil ama onumuzdeki dort gun icinde olmasi lazim. Gogus uclarim cok aciyo dokunamiyorum bile ve midem bulaniyo hamilemiyim midir? Yarin doktora gidicem ama cok sabirsizlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…