Şuan hamileyim demi cok yüksek olmadigi icin bisey diyemem dedi drİyi canm sonuc iki gun sonra tekrr baktr tahmini 230 lar feln olmasi lazm
Hamilesin cnm 5 ten yukrisi hamile dmeek iki gun snra tekrr kontrol et cnm norml sekilde yukseliyorsa aıknti yoktur :)Şuan hamileyim demi cok yüksek olmadigi icin bisey diyemem dedi dr
Hayırlı olsun canım darısı bana olsun78.59 sonuc
Amin tesekkur ederimHayırlı olsun canım darısı bana olsun
Aminnnnn nnnn inşallah
@nisandeniz hayırlısıyla ne güzel büyütüyor bebeğini :)
Bundan sonra sıra ÖNCE SANA SONRA BANA İNŞALLAH :)
Umudunuzu kaybetmeyin arkadaslar hayirlisini dileyin allahtan o hayirli zamanini bilir ve verirhiççç sorma sonunda o da bir hamiş oldu çok şükür.
umutlarım hala var ama sabrım azalıyor tatlım yine de Allah büyük.
Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah.
Umudunuzu kaybetmeyin arkadaslar hayirlisini dileyin allahtan o hayirli zamanini bilir ve verir
Belki hayirlisi budur zamani vardir dedigin gibi allah büyuk üzülmeyin29 ay oldu 2 de negatif tüp bebek denemesi.
kısmet canım.
Allah büyük.
Canım sürekli endişeliyim çünkü burada hep okuyoruz ya. Kanaması olanlar, düşük yapanlar, kalbi duran bebekler... İnsan düşünmeden edemiyor. Geçen hafta kalbinin attığını gördük ama şu 12. hafta dolsa rahatlayacağım galiba.Aminnnnn nnnn inşallah
@nisandeniz hayırlısıyla ne güzel büyütüyor bebeğini :)
Bundan sonra sıra ÖNCE SANA SONRA BANA İNŞALLAH :)
Reglin kaçıncı günü canım?Şuan hamileyim demi cok yüksek olmadigi icin bisey diyemem dedi dr
2gün geciktiReglin kaçıncı günü canım?
Sizindemi olmadı bebisiniz
Kişiden kişiye çok değişiyor. Regli dört gün gecikip degeri 1000 olan da var, 150 olan da var. Bundan sonrası önemli. İnşallah bir an önce keseyi görürsünüz.2gün gecikti
Allah hayirlisiyla versin insallahBiz yeni başladık denemeye, bu ay 2. denememiz olacak ama yaşım biraz geçkin ve tiroid sorunum olduğu için çok umutlanamıyorum
İnsallah hayırlisiyla görürüz ne kadar zamanda görünür benim şuan 16 günlük oluyorKişiden kişiye çok değişiyor. Regli dört gün gecikip degeri 1000 olan da var, 150 olan da var. Bundan sonrası önemli. İnşallah bir an önce keseyi görürsünüz.
Reglin ilk gününden itibaren sayılıyor. Yani şu an dört hafta iki günlük hamilesin. Değer 1500- 2000 olunca görünüyor diyorlar ama benim 1000 de göründü. Yani doktor seni yönlendirse daha iyi olurİnsallah hayırlisiyla görürüz ne kadar zamanda görünür benim şuan 16 günlük oluyor
Allah hayirlisiyla versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?