Silik çizgiiiiiiiiii hamilelik testi

Bkizlar hastanede kan testi yaptirdim. Hcg 70 cikti. Acildeki doktor sonuc pozitif ama deger braz dusuk, testi tekrr ettirmekte fayda var dedi. Hala kesin deil sanirim

Bakalm yrn gidicem doktora
Merhaba ben beş haftalık hamileydim geçen pazartesi kan testi verdim 148cikmisti bugün gene verdim 870cikti kan değeri hemen yükseliyor yeni hamile kalmışsin cook küçük daha ondan kandegerim az çıktı bugün ben kesesini bile göremedim kan degerimin 1000 geçmesi gerekiyormuş salı günü gene gideceğim kesesini görmek icin

Kızlar çok özür diliyorum şuna bi bakar misiniz konu üstüne konu yapmak istemiyorum amaa. Çok çok özür diliyorum. ikinci çizgi yi sadece ben mi görüyorum. Aralıkla yapılan test ikisi.

Ah canım keşke benim olsa:) kuzenim e ait ama adet sancısı gibi sancısı var hamilesin diyorum yok adet olcam diyor kabul etmiyor.bende sizin de fikrinizi almak istedim.

aa tüh ya. olsun o hamile inşallah tez vakitte senin de olur. söyle ona adet sancısı olur öyle gebeyse bile. adet olmayacak 9 ay inşallah

İnşallah canım amin:) valla bende diyorum da yarın gidicek hastaneye.Ama gitmeden olcam diye inatlasiyo:)

yok yok olmaz valla olursa da bir ilk olur :) 29 aydır hiç silik dahi olsa pozitif testim olmadı ve hamile değilim. bizlere de dua etsin söyle ona :)

yok yok olmaz valla olursa da bir ilk olur :) 29 aydır hiç silik dahi olsa pozitif testim olmadı ve hamile değilim. bizlere de dua etsin söyle ona :)
A canım allahım tez zamanda sana da nasip etsiiin. İnşallahh.isteyen herkese önümüzdeki ayda pozitif testler nasip etsin:)

e salı çabuk gelsin o zmn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…