Silik çizgiiiiiiiiii hamilelik testi

5 martta evde test yaptım silikti ama belliydi içime düşen kuşkuyla pzatresii kan testi yaptırdım 172 çıktı. 2 gun sonra tekrarlayalım dedi doktor 1005 çıktı bugün :)

Kizlar mrb. Ben de adetim bigun gecikince test yaptim, baya silik bi cizgi gorunuo. Sizce sonuc pozitif midir?

Oyle mi? Tsk ederm bikgi verdigin icin. Özele randevu alim o zmn cumartesi icin. Ins test beni yaniltmiodur yaa, heveslendm cnkü baya

Oyle mi? Tsk ederm bikgi verdigin icin. Özele randevu alim o zmn cumartesi icin. Ins test beni yaniltmiodur yaa, heveslendm cnkü baya
Canim bekleme cumartesiyi git acile bugün kan testi yaptir icin rahat etsin sonra yine doktora gidersin

Ben de 3 gün oluyor hamile olduğumu ogreneli sabah test yaptım net çizgi çıktı sonra öğlen yaptım hafif çizgi çıktı çünkü idrarimi bekletmedim ama var bencede

Saolun kizlar :) aksam yaptim testi valla. Saat 8 gbi
Yok o işte silik çıkıyor tam çizgi gorunmesini istiyorsan sabah tuvalet ihtiyacını yapmadan dene testi eczacı bile öyle dedi bize yaptım tam çıktı hemde günüm bile geçmemişti benim yaptigimda

Bunlarda benim test sonuçlarım ikisini sabah. Yaptım ikisini de akşam akşam yaptıklarım az bir çizgi olarak görünüyor

Hayırlı olsun canim. Evet sabah yapamak daha dogru sonuç veriyo benim arkadasimda bati gecmesine ragmen aksam yapmis çıkmamış sonra sabah yapmis silik cizgi çıkmış kan vermiş pozitif simdi hamile yani en doğru sonuc sabah ilk idrarla yapılması

Anladm kizlar tesekkur ederim. Ben dabirsizlandigim icin testi alir almaz yapmistim :) yrn da sbh yapim bi tane dha. Kizlar bi de ozel hastaneler aksam yapar mi kan testi, bilginiz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…