İki gundr nasil bir artis o oyle:) masallah5 martta evde test yaptım silikti ama belliydi içime düşen kuşkuyla pzatresii kan testi yaptırdım 172 çıktı. 2 gun sonra tekrarlayalım dedi doktor 1005 çıktı bugün :)
evet pozitif test canim ama kan testiyle kesinlestir :) tebrikler
bence direk bi ozel hastaneye git yaptir kan testini hemen cikar ben oyle yapmistim 20lira gbi bi ucretle ..burda bide ertesi gun cikiyo saglik ocaklarnda sonuc.2Tesekkür ederim :) yarin saglik ocagina gidicem ins
Canim bekleme cumartesiyi git acile bugün kan testi yaptir icin rahat etsin sonra yine doktora gidersinOyle mi? Tsk ederm bikgi verdigin icin. Özele randevu alim o zmn cumartesi icin. Ins test beni yaniltmiodur yaa, heveslendm cnkü baya
Canim bekleme cumartesiyi git acile bugün kan testi yaptir icin rahat etsin sonra yine doktora gidersin
Merhaba testi sabah idrarinlami baktin idrarın içerde altı ve yedi saat bekletilmesi gerekKizlar mrb. Ben de adetim bigun gecikince test yaptim, baya silik bi cizgi gorunuo. Sizce sonuc pozitif midir?
Anladım canim inşallah kan testide pozitiftir haber ver bizedeKizlar calisiorum. Hemen izin alamiorum malesef. O yzden cmrtesiye randevu aldim,yksa ben de çatlıorum :)
Yok o işte silik çıkıyor tam çizgi gorunmesini istiyorsan sabah tuvalet ihtiyacını yapmadan dene testi eczacı bile öyle dedi bize yaptım tam çıktı hemde günüm bile geçmemişti benim yaptigimdaSaolun kizlar :) aksam yaptim testi valla. Saat 8 gbi
Hayırlı olsun canim. Evet sabah yapamak daha dogru sonuç veriyo benim arkadasimda bati gecmesine ragmen aksam yapmis çıkmamış sonra sabah yapmis silik cizgi çıkmış kan vermiş pozitif simdi hamile yani en doğru sonuc sabah ilk idrarla yapılmasıBunlarda benim test sonuçlarım ikisini sabah. Yaptım ikisini de akşam akşam yaptıklarım az bir çizgi olarak görünüyorEki Görüntüle 1971677 Eki Görüntüle 1971678 Eki Görüntüle 1971677 Eki Görüntüle 1971678
Bunlarda benim test sonuçlarım ikisini sabah. Yaptım ikisini de akşam akşam yaptıklarım az bir çizgi olarak görünüyorEki Görüntüle 1971677 Eki Görüntüle 1971678 Eki Görüntüle 1971677 Eki Görüntüle 1971678
benim bildigim yapiyolar acilde 1 saatefalan da cikmasi lazimAnladm kizlar tesekkur ederim. Ben dabirsizlandigim icin testi alir almaz yapmistim :) yrn da sbh yapim bi tane dha. Kizlar bi de ozel hastaneler aksam yapar mi kan testi, bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?