Silik çizgiyi gören var mı ??

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.735
14.697
248
Arkadaşlar silik çizgiyi gören var mı ??

Eklentiler

• CDD51C90-B786-4923-B8E8-896770409B88.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 268
  • 3AC369E8-A677-4BA5-B2B6-3F4E2C8B47E8.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 282
Adet günün geldi mi canım ?
Şimdi ben geçen ay 25 te adet olacaktım adetim de düzenlidir sonra böyle test yaptım silik çıktı gittim kan verdim hamileymişim ama düşük oldu değerim 32 deydi sadece 30 da kanamam oldu adet gibi bu ay yine 25 te olurdum sandım ama bişey yok daha ve test böyle cnm

15 dakikadan sonrası geçersiz emin olmak icin kan tahlili yaptır yarin ama simdi ogrenmek istiyorum dersen erken gebelik testi yap

Bence biran önce acile kooooşş :)))

15 dakikadan sonrası geçersiz emin olmak icin kan tahlili yaptır yarin ama simdi ogrenmek istiyorum dersen erken gebelik testi yap
Evde bitane vardı 3 gün önce yaptım çıkmadı . Yarın sabah ta yapıcam test bakim aynı mı cıkıyo

Demi yaa eşim uyuyo arabayla kendim mi gitsem ne ikinci bi test daha yapsam mı acaba şimdi
Bence kan testi en güzeli. Daha net cevap alırsın.
Acilde artık beta hcg yapmıyorlar. Bahane uydur. Gebelik şüphesi var ama kasıklarım çok ağrıyor ve lekelenme oldu korkuyorum beta hcg yaptiricam de

Bence kan testi en güzeli. Daha net cevap alırsın.
Acilde artık beta hcg yapmıyorlar. Bahane uydur. Gebelik şüphesi var ama kasıklarım çok ağrıyor ve lekelenme oldu korkuyorum beta hcg yaptiricam de
Yarın sabah ilk işim acile gitmek olucak . Bitane test daha yaptım bakim onda ne cıkıyo

15 dk sonra çıkan çizgi geçersizdir canım. Testlerin üzerinde bile yazar. Şayet ben düşükten sonraki ay testte ne kadar süre sonra çıktığını bilmediğim ikinci silik çizgiyi gördüm. Kan vermeye gitmeyim bugün yarın sabah giderim dedim. Akşamına adet oldum. Adet günün geçtiyse sabah ilk idrarla yap. Varsa 15 dk içinde çıkması lazım.

Geçen ay düşük yaptım değer 32 den düştü . Normalde 25 de adet olmam lazımdı ama sanırım düşükten dolayı gecikti bir iki daha geçsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…