İnşaAllah inşaAllah Amin canımAy ağzın bal yesin emi hadi inşallahh cnm ❣❣ Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ❣
Çok sağol kuzumİnşaAllah inşaAllah Amin canımsende sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah ❤ hemen kan ver beklemek zulüm
Insallah canım rabbim geciktiriyosa güzellestiriyodur sabirla bekliyoruzBenim kuzenim de öyle ydi cnm aynı heyecanı yaşıyordu İnan annelik her zaman aynıdırnasip olucak inşallah hepimize
Ya çok tatlısın yazılarına denk geliyorum çoğu zaman güldürüyorsun çok samimisn
Çok teşekkür ederim ya zaten düzen bozuldu bugün ovulasyon testi de baya koyu çıktı açıkcası geç yumurtlama da olmuş olabilir . Yarın olsun heleKimyasal sonrası gecikme olabilir ama aynı zamanda geç yumurtlama ve dolayısıyla geç döllenme de olabilir. Yarın sabah ilk idrarla test yapın, varsa yine silik de olsa çıkacaktır. Sonra da kan vermeye gidersiniz. Hakkınızda hayırlısı inşallah
Aminn inşallahh cnm en kısa zaman da nasip olsun karınlar bebeyle dolsun emiInsallah canım rabbim geciktiriyosa güzellestiriyodur sabirla bekliyoruz
Eğer hamilelik yoksa yumurtlama dönemi de olabilir, ama yumrtlama geçtiyse bu teste göre hamilelik ihtimali yüksek. LH testi gebelerde de böyle çıkıyor. Yarın ola hayrolaÇok teşekkür ederim ya zaten düzen bozuldu bugün ovulasyon testi de baya koyu çıktı açıkcası geç yumurtlama da olmuş olabilir . Yarın olsun hele
Çok çok aminAminn inşallahh cnm en kısa zaman da nasip olsun karınlar bebeyle dolsun emiaminn ❣❣❣❣
Aynen cnm daha önce de ovulasyon testiyle anlamıştık koyu cıkmıstı adete 1 kala bakalım cnm yazarım yarın yine hayırlı gecelerEğer hamilelik yoksa yumurtlama dönemi de olabilir, ama yumrtlama geçtiyse bu teste göre hamilelik ihtimali yüksek. LH testi gebelerde de böyle çıkıyor. Yarın ola hayrola
Çok çok amin
Az once testime baktim bendede bir kimizilik vardi ama cizgi degil
O idrar taşmasıdır cnm az damlatman lazımAz once testime baktim bendede bir kimizilik vardi ama cizgi degil
Günaydın, bu sabahki test ne oldu?O idrar taşmasıdır cnm az damlatman lazım
Günaydın canım sabah değil de akşam yaptım ama idrar nerdeyse hiç yoktu bi iki damla vardı bence hamilelik hormonu birikmemişti bile .. ve tek çizgiGünaydın, bu sabahki test ne oldu?
Ziyan etmişsiniz testi :) belli ki daha erken, bu durumda en doğrusu sabah idrarıyla yapmaktıGünaydın canım sabah değil de akşam yaptım ama idrar nerdeyse hiç yoktu bi iki damla vardı bence hamilelik hormonu birikmemişti bile .. ve tek çizgi
İşte bi an gaza gelinceZiyan etmişsiniz testi :) belli ki daha erken, bu durumda en doğrusu sabah idrarıyla yapmaktı
Kimyasaldan önceki adetin hükmü yok, düşük yaptığın tarih geçerli. Yani son adet olarak 30'unu baz almalısın. Düşük sonrası geç yumurtlama olma ihtimali var bir de. Değerlendirin madem :)Kızlar kafamı karıştıran birsey oldu şimdi adet tarihim 24 ama geçen ay düşükten dolayı 30 da oldum şimdi takvime göre iki gün önce , bana göre de 25 in de adet olmam lazımdı ama olmadım dün ovulasyon testi baya koyu çıktı iki çiZgi de ve bugün lavaboya gittim silinirken yumurta akı gibi sıvı vardı acaba geç mi yumurtlama oldu ?? Bilen var mı ?
Gerçekten mi yani 30 da olucam adet öyle miKimyasaldan önceki adetin hükmü yok, düşük yaptığın tarih geçerli. Yani son adet olarak 30'unu baz almalısın. Düşük sonrası geç yumurtlama olma ihtimali var bir de. Değerlendirin madem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?