Benim de geçen ay düşüğüm oldu. Şimdi yaptım çok hafif bir çizgi var gibi. Ama en güzeli kanda bakılması. Çünkü hcg hemen kanda düşmeyebiliyormuş. İnşallah tez vakitte alırız kucaklarımıza bebişlerimizi de kafayı yemeyizGeçen ay da böyle çıktı hamileydim. Ama düşük oldu değerim çok düşüktü var mıdır acaba yine
İnşallahh canım Allah’ın izniyle tez zaman da alırız kucağımıza inşallahhBenim de geçen ay düşüğüm oldu. Şimdi yaptım çok hafif bir çizgi var gibi. Ama en güzeli kanda bakılması. Çünkü hcg hemen kanda düşmeyebiliyormuş. İnşallah tez vakitte alırız kucaklarımıza bebişlerimizi de kafayı yemeyiz
Bırakalım o zaman bu testleri kafamızı rahatlatmaya çalışalımİnşallahh canım Allah’ın izniyle tez zaman da alırız kucağımıza inşallahh❣ Benim silik çıktı ama üstüne adet oldum
Aynen cnm hayırlısı allah tan cnm testler yanıltabilir maalesefBırakalım o zaman bu testleri kafamızı rahatlatmaya çalışalımhakkımızda hayırlısı
Canım idrarda çok bekletmişsin sanırım ben ikinci çizgiyi göremedim ama inşallahh vardırBu arada bu da benim bu sabah yaptığım testim. Acaba gebelik var mı kızlar bir de siz bakar mısınız? Ya da beta hcg bir ayda düşmemiş olabilir mi? Düşük yaptım ardından 6 gün sonra içeride parça olduğu için kürtaj oldum. Bir ay geçti üzerinden
Bunda gördüm ben canım hadi bakalım inşallahhFotoğrafta çok belli olmamış tekrar ekliyorum.
Yarın kan tahlili yaptırıcam haber veririm muhakkakBunda gördüm ben canım hadi bakalım inşallahh
Hadi bakalım cnmYarın kan tahlili yaptırıcam haber veririm muhakkak
Ben gördümMerhaba kızlar silik çizgiyi gören var mı??Eki Görüntüle 2544806
Var silik cizgi gölge de daha çok belli olurArkadaşlar silik çizgiyi gören var mı ??
Çatlatma ignesi beta hcg içerir 15 gun sonra yapacaksın testi cok erken yaptınÇatlatma iğnesi vuruldum 1 hafta once
Acaba ondan dolayı mı gebelik testi pozıtıf cıktı? Bılen var mı?
Çok umutlanmıştımÇatlatma ignesi beta hcg içerir 15 gun sonra yapacaksın testi cok erken yaptın
Aynısını bende yaşadım 15.gun yapmama ragmen pozitif cıktı ve gebelik yoktu.Çok umutlanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?