yani el mahkum onu da bekliycez beklemek çok zorAy o bende de oldu adetime 4 gün kaa silik cızgı ama net belirgin di resmen sonra kan da 1.20 ama doktor adetinin gecmesini bekle dedi 4 gün geçti sanah tekrar test yapıcam bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani el mahkum onu da bekliycez beklemek çok zorAy o bende de oldu adetime 4 gün kaa silik cızgı ama net belirgin di resmen sonra kan da 1.20 ama doktor adetinin gecmesini bekle dedi 4 gün geçti sanah tekrar test yapıcam bakalım
Evet inş iyi sonuçlar alıırzyani el mahkum onu da bekliycez beklemek çok zor![]()
Beta - hcg 39,2 hamile olabilir miyimİnş allah gönlüne göre versin canım belkide üstüne görme oldu![]()
Hayırlı olsun hayırla saglıkla gelsin inşBeta - hcg 39,2 hamile olabilir miyim![]()
Tebrik ederimmmm![]()
Çoook teşekkür ederimmm şuan o kadar mutluyum ki ve o kadar farklı duygular yaşıyorum ki Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla sağlıklısıyla ve kolaylıkla nasip etsin inşallahhhhTebrik ederimmmm![]()
Amiiinn tatlım amin bilirim o duyguyuÇoook teşekkür ederimmm şuan o kadar mutluyum ki ve o kadar farklı duygular yaşıyorum ki Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla sağlıklısıyla ve kolaylıkla nasip etsin inşallahhhh![]()
İyi bari ben yine yanlız kalmadımAminnnn Allah razı olsun Rabbim tez zamanda isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh![]()
o kadar farklı bir duygu yaşıyorum ki içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor bir yandan da sevinçten ne yapacağımı bilmiyorumAmiiinn tatlım amin bilirim o duyguyu![]()
Sizde mi hamilesinizzİyi bari ben yine yanlız kalmadım![]()
Sen sevinciniAminnnn Allah razı olsun Rabbim tez zamanda isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh
o kadar farklı bir duygu yaşıyorum ki içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor bir yandan da sevinçten ne yapacağımı bilmiyorumelhamdülillah herşeye Rabbim isterde olma mı hiç
![]()
Evet bende tam 10 haftalık hamileyimSizde mi hamilesinizzsevincini
Ayy sağol tatlım allah razı olsun sende saglıkla hayırlısıyla kucagına al inş bu arada mide bulantıların olursa zencefil içAllah sağlıkla hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bacım .Allah gönlüne göre evlatlarını büyütmeyi nasip etsin inşallah![]()
Vallahi benimki süpriz oldu ben adetini beklerken idrarda benim bebiş kendini hemen gösterdi yanı 3 haftalık falandı o yüzden süreç bana yavaş ilerliyor gibi geliyorSizde mi hamilesinizz![]()
Ayyy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahBeta - hcg 39,2 hamile olabilir miyim![]()
Ayyy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahkaçıncı ayınızda gebe kaldınız
![]()
Allah razı olsun Rabbim isteye.çn herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahAyyy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahkaçıncı ayınızda gebe kaldınız
![]()
Çok sevindim ya bekleyişin güzel mükafatı maşallahAllah razı olsun Rabbim isteye.çn herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah1.5 sene sonra oldu