silik erken gebelik testi

Yaa hiç kusmayan ben 3 gün önce kustum noluyoooo dedim bu kadar da psikolojik olamaz artık dedim tuttum kendimi test yapmadım 😅😅😅
Aynen öyle insan kendime hakim olamıyor sürekli emin olmak için test yapmak istiyor . Test yaptıkça da insanın umudu azalıyor o yüzden size tavsiyem adetiniz gecikmeden test yapmayın olan umudumuza oluyor . Biraz akışına bırakmak gerekiyor ☺️

Aminnnnnn canım benim Allah büyüktür . Ben şimdi bile korkuyorum ya beta yükselmezse ya kimyasal gebelikse ya dış gebelikse diye içim içimi yiyor ama yinede Allah’a umudumu bağladım o ne derse o olur bekleyeceğiz sabreden mükafatını alır elhamdülillah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aminnnnnn canım benim Allah büyüktür . Ben şimdi bile korkuyorum ya beta yükselmezse ya kimyasal gebelikse ya dış gebelikse diye içim içimi yiyor ama yinede Allah’a umudumu bağladım o ne derse o olur bekleyeceğiz sabreden mükafatını alır elhamdülillah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallahhhhhhh sağlıkla ilerler bugün cuma size bol bol dua edeceğim her şey gönlünüzce olsun inşallah 🐣🫠🥰🌸

Aminnn Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah bende dua edeceğim size🥰

Eklentiler

• 1000081936.webp
    1000081936.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000081935.webp
    1000081935.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000081925.webp
    1000081925.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000081799.webp
    1000081799.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000081800.webp
    1000081800.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 37
Sizce bende var mı adet e 5 gün kala yaptım bide 4 gün kala yaptım İlk yaptığım elit markaydı diğer i comfort markaydı
Emin olamadım ilk fotoğrafta var gibi sanki bilmiyorum canım ya adet günü tekrarla bence

Amin regl kaç gün geçti 36 beta çıktı 🌸👏
39,2 çıktı bir dahaki verdiğim beta 38,9 A düştü kimyasal gebelik olduğu için düşük yaptım sizde emin olmadan umut bağlamayın hayal kırıklığına uğramayın benim gibi🥺inşallah hamilesinizdir Rabbim nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla inşallah 🤲🏻

39,2 çıktı bir dahaki verdiğim beta 38,9 A düştü kimyasal gebelik olduğu için düşük yaptım sizde emin olmadan umut bağlamayın hayal kırıklığına uğramayın benim gibi🥺inşallah hamilesinizdir Rabbim nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla inşallah 🤲🏻
Bnmde ilk 57 çıktı iki gün sonra 82 doktor az olduğunu dış gebelik olabileceğini söyledi 2 gün sonra tekrar gitcem ama umudum tükendi resmen 😭😥

Bnmde ilk 57 çıktı iki gün sonra 82 doktor az olduğunu dış gebelik olabileceğini söyledi 2 gün sonra tekrar gitcem ama umudum tükendi resmen 😭😥
Allah büyüktür umudunuzu kaybetmeyin en azından yükselme olmuş benim hiç yükselmeden düşüş oldu Allahım sağlıklı hayırlı evlatları bizlere nasip etsin isteyen herkese inşallahhh🤲🏻🌸

İnşallah bitanem bakalm kan verdim bende pazartesi çıkacak sonuç

Canım üzülme bendede 18.8 çıkmıştı saglıksız olabilir dış gebelik olabilir kimyasal olabilir kist vardır ondan da öyle çıkmış olabilir dedi Dr ben gebelik görünüyor mu dedim var da olabilir yok ta olabilir çok düşük beta hCG dedi belkide düşük yapıyorsun dedi düşük yapsam agrım olur kanamam olur dedim her an kanama başlayabilir dedi bana bunların hepsini saydı o gün gelde stresten sıkıntıdan sevin dimi saglık ocagı doktoru dedi bana bunları hemen acil kadın doğuma sana hemen yarına randevu alıyorum dedi yani ve şu an 3 aylık olduk

Canım üzülme bendede 18.8 çıkmıştı saglıksız olabilir dış gebelik olabilir kimyasal olabilir kist vardır ondan da öyle çıkmış olabilir dedi Dr ben gebelik görünüyor mu dedim var da olabilir yok ta olabilir çok düşük beta hCG dedi belkide düşük yapıyorsun dedi düşük yapsam agrım olur kanamam olur dedim her an kanama başlayabilir dedi bana bunların hepsini saydı o gün gelde stresten sıkıntıdan sevin dimi saglık ocagı doktoru dedi bana bunları hemen acil kadın doğuma sana hemen yarına randevu alıyorum dedi yani ve şu an 3 aylık olduk
Çikolata kistim var sağ yumurtalığımda 6cm hamile kalmam mucize gibi bişey oldu zaten

Back
X