• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

Melek3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
125
22
28
29
Artımed kaset gebelik testi yaptım bu sabah adetime 5 6 gün var artımed yalancı pozitif cıkarıyor biliyorum ama başka test bulamadım eczanede hemen 1 2 dakika içinde çıktı sizce böyle kuruma çizgisi olabilir mi kızlar

Eklentiler

• 1000031215.webp
    1000031215.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 91
Yani bende erken gebeliği anında çizgi çıkardı ama negatifmiş kanda öğrendim mecburen tekrarlamak gerek

Çizgi var ama adetinize baya var bakın benim ilk testimde sizinkine benziyor oda 9 gün kala yapıldı

Çizgi var ama adetinize baya var bakın benim ilk testimde sizinkine benziyor oda 9 gün kala yapıldı
Bende koyulaşma var mı onu takip edeceğim adetim geçince kan veririm boştan yere gidip kan vermek istemiyorum artımede güvenmiyorum ama dünden bugüne koyulaşınca hemen cıkınca acaba dedim Allah ikimizede nasip eder insallah bebişlerimizi 🌸

Bende koyulaşma var mı onu takip edeceğim adetim geçince kan veririm boştan yere gidip kan vermek istemiyorum artımede güvenmiyorum ama dünden bugüne koyulaşınca hemen cıkınca acaba dedim Allah ikimizede nasip eder insallah bebişlerimizi 🌸
Aminnn ben kan vericem mecbur çünkü özele gidiyorum hastane çok uzak araçsız eşim izinli iken hem kan verip hem doktoruma giderim

Haberleşelim

Ben şimdi bi tane daha yaptm bu da böyle cıktı 3 tane yalancı pozitif cıkabilir mi ki ya kızlar

Eklentiler

• 1000031240.webp
    1000031240.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 70
İd
Kana geçmediyse gebelik testlerinde nasıl cıkıyor kiid

Kana geçmediyse gebelik testlerinde nasıl cıkıyor ki
Ben aynısını yaşadım kızımda adete daha vardı teste çıktı kanda çıkmadı adet günü betaya bakıldı gebelik vardı Buda öyle olacak idrar en erken öğrenilen kan ise geç belli olur daha benim varsa 1 hafta anca rahim kendini hazırlamış

İd

Ben aynısını yaşadım kızımda adete daha vardı teste çıktı kanda çıkmadı adet günü betaya bakıldı gebelik vardı Buda öyle olacak idrar en erken öğrenilen kan ise geç belli olur daha benim varsa 1 hafta anca rahim kendini hazırlamış
İlk başta kana karısır betahcg sonra idrarda belli olur istersen bir araştır biyolojik olarak ilk idrarda cıkması imkansız tesadüf denk gelmiştir ama umarım vardır rahimde kalınlaşmış

Back
X