Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinde anında çıktı mı kan verdiniz mi pekiBenimde ilk ikisi artımed adete 9 gün kala ve 8 gün kala
Eki Görüntüle 3598223
Ben hiç beklemedim çizgiler için kan cuma vereceğim şimdi koyulaşma takibi yapıyorum bugün iki test daha alacağım birini akşam biri sabah erken yaparım sonra kan veririmSizinde anında çıktı mı kan verdiniz mi peki
Bende koyulaşma var mı onu takip edeceğim adetim geçince kan veririm boştan yere gidip kan vermek istemiyorum artımede güvenmiyorum ama dünden bugüne koyulaşınca hemen cıkınca acaba dedim Allah ikimizede nasip eder insallah bebişlerimiziÇizgi var ama adetinize baya var bakın benim ilk testimde sizinkine benziyor oda 9 gün kala yapıldı
Aminnn ben kan vericem mecbur çünkü özele gidiyorum hastane çok uzak araçsız eşim izinli iken hem kan verip hem doktoruma giderimBende koyulaşma var mı onu takip edeceğim adetim geçince kan veririm boştan yere gidip kan vermek istemiyorum artımede güvenmiyorum ama dünden bugüne koyulaşınca hemen cıkınca acaba dedim Allah ikimizede nasip eder insallah bebişlerimizi![]()
HaberleşelimBende koyulaşma var mı onu takip edeceğim adetim geçince kan veririm boştan yere gidip kan vermek istemiyorum artımede güvenmiyorum ama dünden bugüne koyulaşınca hemen cıkınca acaba dedim Allah ikimizede nasip eder insallah bebişlerimizi![]()
Tamamdır hayırlı haberler alman dileğiyleHaberleşelim
Çıkmaz kesinlikleBen şimdi bi tane daha yaptm bu da böyle cıktı 3 tane yalancı pozitif cıkabilir mi ki ya kızlar
Ay seninde var gibiÇıkmaz kesinlikle Eki Görüntüle 3598512
Rahimde kalınlaşma var adete 1 hafta olduğu için daha kana geçmemişAy seninde var gibiama erken gebelik testi yaptım onda bir şey çıkmadı galiba yine artımed maduru oldum
Kana geçmediyse gebelik testlerinde nasıl cıkıyor kiRahimde kalınlaşma var adete 1 hafta olduğu için daha kana geçmemiş
Kana geçmediyse gebelik testlerinde nasıl cıkıyor kiid
Ben aynısını yaşadım kızımda adete daha vardı teste çıktı kanda çıkmadı adet günü betaya bakıldı gebelik vardı Buda öyle olacak idrar en erken öğrenilen kan ise geç belli olur daha benim varsa 1 hafta anca rahim kendini hazırlamışKana geçmediyse gebelik testlerinde nasıl cıkıyor ki
İlk başta kana karısır betahcg sonra idrarda belli olur istersen bir araştır biyolojik olarak ilk idrarda cıkması imkansız tesadüf denk gelmiştir ama umarım vardır rahimde kalınlaşmışİd
Ben aynısını yaşadım kızımda adete daha vardı teste çıktı kanda çıkmadı adet günü betaya bakıldı gebelik vardı Buda öyle olacak idrar en erken öğrenilen kan ise geç belli olur daha benim varsa 1 hafta anca rahim kendini hazırlamış