Adetinize ne kadar varEki Görüntüle 3598945 kızlar bu pozitif mi sizce ikinci silik çizgiyi gördüm ilk kez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetinize ne kadar varEki Görüntüle 3598945 kızlar bu pozitif mi sizce ikinci silik çizgiyi gördüm ilk kez
YarınAdetinize ne kadar var
Hemen cıktı mı peki benim çok güvenim kalmadı testlere bende böyle silik görmüştüm erken gebelik testinde ama negatifti siz 2 gün sonra tekrar sabah yapın koyulasma varsa gebelik vardır
Öyle yapacam benimde umudum kalmadı her gün test yapmaktan bıktım ama ilk kez silik çizgi gördümHemen cıktı mı peki benim çok güvenim kalmadı testlere bende böyle silik görmüştüm erken gebelik testinde ama negatifti siz 2 gün sonra tekrar sabah yapın koyulasma varsa gebelik vardır![]()
Artimet aslında yalancı pozitif çıkarmıyor 5 dakikadan sonra çıkan testler kurma çizgisi veriyor 1-2 dakika içinde çıkanlar pozitif oluyorArtımed kaset gebelik testi yaptım bu sabah adetime 5 6 gün var artımed yalancı pozitif cıkarıyor biliyorum ama başka test bulamadım eczanede hemen 1 2 dakika içinde çıktı sizce böyle kuruma çizgisi olabilir mi kızlar
Valla benim 1 dakika içinde belirmişti ondan ümitlendim ama erken gebelik testi yaptm 2 tane negatif cıktıArtimet aslında yalancı pozitif çıkarmıyor 5 dakikadan sonra çıkan testler kurma çizgisi veriyor 1-2 dakika içinde çıkanlar pozitif oluyor
Bu test mesela anında cıkmıştıArtimet aslında yalancı pozitif çıkarmıyor 5 dakikadan sonra çıkan testler kurma çizgisi veriyor 1-2 dakika içinde çıkanlar pozitif oluyor
İnşallah bebeğin seninledir ama silik cıkıp umutlanıp olmaması daha cok üzüyor o yüzden ben artık acele etmiyorumÖyle yapacam benimde umudum kalmadı her gün test yapmaktan bıktım ama ilk kez silik çizgi gördüm
Evet aynen öyle gerçektenİnşallah bebeğin seninledir ama silik cıkıp umutlanıp olmaması daha cok üzüyor o yüzden ben artık acele etmiyorum
Hele artımed asla alma bence benim iki testimde artımed anında cıktı birdeEvet aynen öyle gerçekten
Çok üzgünümHele artımed asla alma bence benim iki testimde artımed anında cıktı birde
Herkes öyle diyor ama umarım öyle değildirKızlar artimed yalancı pozitif mi![]()
Kızlar artimed yalancı pozitif
Ya aslında hemen çıktıysa ve rengi gri değil pembeyse pozitiftir diyorlar ama benimde hemen cıktı rengi pembemsiydi 2 tane erken gebelik testi yaptm hiç bir sey cıkmadı o yüzden güvenmiyorum sen cok ümitlenme ama 2 gün sonra sabah tekrar yap koyulasma varsa vardırKızlar artimed yalancı pozitif mi![]()
Siz kan verdiniz mi bunlar yalancı pozitif miymişHele artımed asla alma bence benim iki testimde artımed anında cıktı birde
Kan vermedim 2 tane erken gebelik testi yaptm bembeyaz cıktı bende ümidimi kestimSiz kan verdiniz mi bunlar yalancı pozitif miymiş
Betahcg daha cok düşükse genelde silik cıkıyorPeki sizce neden normal pozitif çıkmıyorda silik çıkıyor gebelik varsa eğer kafayı yiycem var mı yok mu diye düşünmekten
Görüyorum bende çizgiyi umarım hamilesinizdir darısıda bana olur ve tüm isteyenlere inşallahBen de artımed erken gebelik yaptım çok silik çıktı fotığrafta görünüyor mu bilmiyorumda gerçekte daha belli ama yanlış çıkıyormuş bu marka ilk defa aldm ben