• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

Ya aslında hemen çıktıysa ve rengi gri değil pembeyse pozitiftir diyorlar ama benimde hemen cıktı rengi pembemsiydi 2 tane erken gebelik testi yaptm hiç bir sey cıkmadı o yüzden güvenmiyorum sen cok ümitlenme ama 2 gün sonra sabah tekrar yap koyulasma varsa vardır
İnşallah bebişler bizimledir kızlar hepimizin gönlüne göre olsun haberleşelim umudumuzu kesmeyelim 😍🫶🏻

Ben de artımed erken gebelik yaptım çok silik çıktı fotığrafta görünüyor mu bilmiyorumda gerçekte daha belli ama yanlış çıkıyormuş bu marka ilk defa aldm ben
Benim artımed 1 kere daha böyle olmuştu açtığım konularda var bu ikinci oldu ama belli olmaz siz koyulasmayı takip edin belki bebeğiniz sizinledir🌸

Cok düzensiz pcos olduğu için ama duphaston kullanıyorum onda 4 gün kaldı
Merhaba son durumunuz ne sizin? Bende artımed yaptım silik çıktı ama anlam veremedim

Eklentiler

• IMG_8790.webp
    IMG_8790.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 4
Merhaba son durumunuz ne sizin? Bende artımed yaptım silik çıktı ama anlam veremedim
Valla 2 erken gebelik testi yaptım onlarda cıkmayınca bıraktım günümün geçmesini bekleyeceğim artımede hiç güvenme bwnce benim baya belirgin pembe cıktı 2 testte de diğer markalarda hiç bir şey cıkmadı

Back
X