- 6 Mayıs 2017
- 497
- 301
- 103
Allah gönlünüze göre versin inşallah isteyen herkese hayırla sağlıkla tez zamanda nasip olsunGörüyorum bende çizgiyi umarım hamilesinizdir darısıda bana olur ve tüm isteyenlere inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlünüze göre versin inşallah isteyen herkese hayırla sağlıkla tez zamanda nasip olsunGörüyorum bende çizgiyi umarım hamilesinizdir darısıda bana olur ve tüm isteyenlere inşallah
İnşallah bebişler bizimledir kızlar hepimizin gönlüne göre olsun haberleşelim umudumuzu kesmeyelimYa aslında hemen çıktıysa ve rengi gri değil pembeyse pozitiftir diyorlar ama benimde hemen cıktı rengi pembemsiydi 2 tane erken gebelik testi yaptm hiç bir sey cıkmadı o yüzden güvenmiyorum sen cok ümitlenme ama 2 gün sonra sabah tekrar yap koyulasma varsa vardır
Benim artımed 1 kere daha böyle olmuştu açtığım konularda var bu ikinci oldu ama belli olmaz siz koyulasmayı takip edin belki bebeğiniz sizinledirBen de artımed erken gebelik yaptım çok silik çıktı fotığrafta görünüyor mu bilmiyorumda gerçekte daha belli ama yanlış çıkıyormuş bu marka ilk defa aldm ben
Kan verdinizmiValla benim 1 dakika içinde belirmişti ondan ümitlendim ama erken gebelik testi yaptm 2 tane negatif cıktı
Ben de artimetre öğrendim Bir iki dakika içinde çıkmıştı tam verdiniz mi acabaBu test mesela anında cıkmıştı
Yok vermedim valla 2 tane erken gebelik testi yaptm sonrasında farklı marka ikiside bembeyaz cıktıBen de artimetre öğrendim Bir iki dakika içinde çıkmıştı tam verdiniz mi acaba
Adetinize kaç gün varKan vermedim 2 tane erken gebelik testi yaptm bembeyaz cıktı bende ümidimi kestim
Cok düzensiz pcos olduğu için ama duphaston kullanıyorum onda 4 gün kaldıAdetinize kaç gün var
Merhaba son durumunuz ne sizin? Bende artımed yaptım silik çıktı ama anlam veremedimCok düzensiz pcos olduğu için ama duphaston kullanıyorum onda 4 gün kaldı
Ay ben görüyorum benimkide böyle çıktı umarım pozitiftirMerhaba son durumunuz ne sizin? Bende artımed yaptım silik çıktı ama anlam veremedim
Valla 2 erken gebelik testi yaptım onlarda cıkmayınca bıraktım günümün geçmesini bekleyeceğim artımede hiç güvenme bwnce benim baya belirgin pembe cıktı 2 testte de diğer markalarda hiç bir şey cıkmadıMerhaba son durumunuz ne sizin? Bende artımed yaptım silik çıktı ama anlam veremedim
Benim daha öncede başıma geldi bu ikinci vaka konu açmıstım daha öncesinde başka marka alıp ordan takip et derimMerhaba son durumunuz ne sizin? Bende artımed yaptım silik çıktı ama anlam veremedim
Ay inşallahhAy ben görüyorum benimkide böyle çıktı umarım pozitiftir
Bugün erken gebelik testi yapacam, onda birşey çıkmazsa tekrar yapmicam yaBenim daha öncede başıma geldi bu ikinci vaka konu açmıstım daha öncesinde başka marka alıp ordan takip et derim
Umarım siz güzel haber alırsınız bende birşey çıkmadıBugün erken gebelik testi yapacam, onda birşey çıkmazsa tekrar yapmicam ya![]()
Bendede yok canım, şimdi tekrar yaptım testiUmarım siz güzel haber alırsınız bende birşey çıkmadı
Artımed piyasadan toplatılmalı ya valla umut vermesi sonra negatif çıkması daha cok üzüyor insanıBendede yok canım, şimdi tekrar yaptım testi![]()
Bence tüketici haklarına şikayet edilmeli ama bi çok test yalancı pozitif gösteriyorArtımed piyasadan toplatılmalı ya valla umut vermesi sonra negatif çıkması daha cok üzüyor insanı
O da doğru aslında en iyisi kan testi ama onada sürekli gidilmiyor kiBence tüketici haklarına şikayet edilmeli ama bi çok test yalancı pozitif gösteriyor