Silik gebelik testi

Ya aslında hemen çıktıysa ve rengi gri değil pembeyse pozitiftir diyorlar ama benimde hemen cıktı rengi pembemsiydi 2 tane erken gebelik testi yaptm hiç bir sey cıkmadı o yüzden güvenmiyorum sen cok ümitlenme ama 2 gün sonra sabah tekrar yap koyulasma varsa vardır
İnşallah bebişler bizimledir kızlar hepimizin gönlüne göre olsun haberleşelim umudumuzu kesmeyelim 😍🫶🏻

Ben de artımed erken gebelik yaptım çok silik çıktı fotığrafta görünüyor mu bilmiyorumda gerçekte daha belli ama yanlış çıkıyormuş bu marka ilk defa aldm ben
Benim artımed 1 kere daha böyle olmuştu açtığım konularda var bu ikinci oldu ama belli olmaz siz koyulasmayı takip edin belki bebeğiniz sizinledir🌸

Cok düzensiz pcos olduğu için ama duphaston kullanıyorum onda 4 gün kaldı
Merhaba son durumunuz ne sizin? Bende artımed yaptım silik çıktı ama anlam veremedim

Eklentiler

• IMG_8790.webp
    IMG_8790.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba son durumunuz ne sizin? Bende artımed yaptım silik çıktı ama anlam veremedim
Valla 2 erken gebelik testi yaptım onlarda cıkmayınca bıraktım günümün geçmesini bekleyeceğim artımede hiç güvenme bwnce benim baya belirgin pembe cıktı 2 testte de diğer markalarda hiç bir şey cıkmadı

Back
X