silik gebelik testi

ikisinde de silik çizgi var bence gebesiniz hayırlı olsun

Guzel dilekleriniz icin tesekkurler darisi basiniza insallah. Belirtiler konusunda hicbir belirtim yoktu lekelenme de olmadı bende. Şimdi daha yeni ama bulantimda henüz yok. Yalnizca kokulara karsi hassasiyetim artti sigara kokusu tiksindiriyor. Ama herkeste farkli olur. Rahat olun kafaniza takmayın Allah gonlunuze göre versin.

yardım yardım yardım !!! arkdaşlar bi kaç gün önce test yaptım 1er gün arayla bu şekilde silik çizgi çıktı ama bu bi kaç saat sonra çıkıo çizgiler daha önce gebelik olmadığı için anlayamıyorum sizce hamilemiyim ???

Eklentiler

• IMG_2537.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 625
10 dakikadan sonra çıkan çizgiler dikkate alınmamalı diye okudum prospektüsten, siz de okusanıza prospektüsünü bi ne diyor. Yaptıktan sonra 10 dk içinde çıktıysa büyük ihtimal gebesiniz.

kızlar ben konu sahibiyim bugün dr gittim ultrasondan baktı kalp sesini duyamadı endişelenme dedi haftaya tekrar gel kese haftasına uyumlu dedi 6+4 deyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…