Gecmiş olsun canım nedenMalesef bebegimi kaybettim canim bir yil sonra gelen mutlulugumuz husranla sonuclandi
Canm doktordayim suan sıra bekliyorum bakalım duruma gore neler yapicakNaptın canım kan testi yaptırdın mi
Hadi guzel haberi bekliyorumCanm doktordayim suan sıra bekliyorum bakalım duruma gore neler yapicak
Evet degerim git gide dustu sonrada maglum olay iste dusuk yaptimGecmiş olsun canım nedendeğerin düşmeye mi başlamıştı
Canm enfeksiyon kapmisim fitil antibiyotik ve iğne verdi ama regli olana kadar başlama dedi ultrasondan baktı yumurta yok dedi o ne demek anlamadimHadi guzel haberi bekliyorum)
Sen gebelik testi yapmamismiydin canımCanm enfeksiyon kapmisim fitil antibiyotik ve iğne verdi ama regli olana kadar başlama dedi ultrasondan baktı yumurta yok dedi o ne demek anlamadim
Canın hic üzme kendini bu erken düşükler bebekte anomali varsa oluyomus herseyde vardır bir hayır hic Sıkma Can'ını gene olcak sağlıkla ınsallahEvet degerim git gide dustu sonrada maglum olay iste dusuk yaptimmalesef cok bekledik ama sonrada boyle oldu allahim neylerse guzel eylesin
Yaptım canm ilkinde silik çıktı 2. Sinde negatif ciktiSen gebelik testi yapmamismiydin canım
Ama kan değerin 49 çıkmıştı demiYaptım canm ilkinde silik çıktı 2. Sinde negatif cikti
Yok canm ben kan testi yaptırmadım hicAma kan değerin 49 çıkmıştı demi
insallah canim. Allah ne verirse hayirlisini versin okadar olmasi bile bi mucizeydi bizim icin zaten rabbim insallah bidaha nasip eder en azindan hamile kalabildigimi gormus oldum bir yil ugrasmalarin sonunda kiCanın hic üzme kendini bu erken düşükler bebekte anomali varsa oluyomus herseyde vardır bir hayır hic Sıkma Can'ını gene olcak sağlıkla ınsallah
Keske bugün gittiğinde yaptıraydın teatYok canm ben kan testi yaptırmadım hic
Evet sonradan aklıma geldi doktor hoşuma gitmedi salı gunu için başka doktora gidicem canmKeske bugün gittiğinde yaptıraydın teat
Tamam canım enazından adet tarihin gelmiş olur daha net anlaşılırEvet sonradan aklıma geldi doktor hoşuma gitmedi salı gunu için başka doktora gidicem canm
canm hayirli olsun testin pozitifTestim pozitifmi
canm hayirli olsun testin pozitif
Ayyy kiyamam tebrik ederim sagsalim kucagina alırsın inşallah canm belirtilerin nelerdikan degerım 26 cıktı hamıleyım cok sukur
Ayyy kiyamam tebrik ederim sagsalim kucagina alırsın inşallah canm belirtilerin nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?