silik gebelik testi

Evet degerim git gide dustu sonrada maglum olay iste dusuk yaptim malesef cok bekledik ama sonrada boyle oldu allahim neylerse guzel eylesin
Canın hic üzme kendini bu erken düşükler bebekte anomali varsa oluyomus herseyde vardır bir hayır hic Sıkma Can'ını gene olcak sağlıkla ınsallah

İnsllah
Canın hic üzme kendini bu erken düşükler bebekte anomali varsa oluyomus herseyde vardır bir hayır hic Sıkma Can'ını gene olcak sağlıkla ınsallah
insallah canim. Allah ne verirse hayirlisini versin okadar olmasi bile bi mucizeydi bizim icin zaten rabbim insallah bidaha nasip eder en azindan hamile kalabildigimi gormus oldum bir yil ugrasmalarin sonunda ki

Testim pozitifmi

Eklentiler

• 20141116_073436.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 195
Ayyy kiyamam tebrik ederim sagsalim kucagina alırsın inşallah canm belirtilerin nelerdi

amın ıns cnm benım 2gundur goguslermde sısme ve gogus ucumda acıma oldu cok sık ıdarara cıkıyordum bırde bel agrısı okadar ama ben 10 kasımda ates bel kasık agrısı ıle acıle kaldırılmıstım o gun beta hcg 0.810du doktor kıpırdanma baslamıs ama adetının gecmesını bekleyelım dedı 2gun gectı sonuc bu cnm

bırde ben bu ay ınofolıc kullandım hem folık asıt hem saglıklı yumurta gelısımı saglıyormus adet olunca basladım yumurtlama olunca bıraktım Allah ın ıznı ıle kullandıgım ılk ay hamıle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…