silik gebelik testi

Bendede ateş var dün hastanedeydim kan testi yaptırmadım salak gibi 4 gün önce erken test yaptım negatif çıktı ama bel ağrım başladı bu sefer 3 gün var reglime

Doktormu tavsiye etmişti ilacı ben folik plus kullandım ama pek ise yaramadi

Doktormu tavsiye etmişti ilacı ben folik plus kullandım ama pek ise yaramadi

Bu başka ilaç cnm doktora sormadım bile hemsire yim ben kk da okudum çok kullanan var gebeligi hızlandırıyor müş denedim Allah in izni ile oldu

Bende yarın alayım canm teşekkür ederim

Adet olursan al cnm başla 1.günden sabah akşam 1 tane aç karnına içddüzenli aksatmadan kullan istersen adetine kadar iç zararı yokmuş gebe olduğunu öğrenince bırakırsınız

Adet olursan al cnm başla 1.günden sabah akşam 1 tane aç karnına içddüzenli aksatmadan kullan istersen adetine kadar iç zararı yokmuş gebe olduğunu öğrenince bırakırsınız
Tamam canm bide internette tozuyla tableti var sen hangisini kullandin aç tok farkedermi

Tamam canm bide internette tozuyla tableti var sen hangisini kullandin aç tok farkedermi
canım inofolic mucize bir ilaç bana devlet hastanesinde bir doktor verdi uç ay kullandım adetim düzene girdi 11 sene sonra hamileyim yaklaşık iki aylık denemeni tavsiye ederim

canım inofolic mucize bir ilaç bana devlet hastanesinde bir doktor verdi uç ay kullandım adetim düzene girdi 11 sene sonra hamileyim yaklaşık iki aylık denemeni tavsiye ederim
Canm benim reglim gecikti bekliyorum regli olmayi

Kızlar size zahmet şu testi bir yorumlar mısınız? Testi yaptıktan sonra prediktör early ile de yaptım hiçbir çizgi çıkmadı gerçi iki idrar arasında yarım saat süre ile olduğu için olabilir ama kafam karıştı.

Eklentiler

• 20141120_162606.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 2.690
  • 20141120_162536.webp
    82,1 KB · Görüntüleme: 1.058
Canım bence yarın ilk idrarınla tekrar test yap. Bat ne zamandı? Geçti mi günün.

Canm ikisindede belli zaten silik kan testi yaptir emin olmak icin

bat 20 kasım yani bugündü. prediktör ile yaptıgımın fotosunu koymadım çünkü onda hiç çizgi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…