Bendede ateş var dün hastanedeydim kan testi yaptırmadım salak gibi 4 gün önce erken test yaptım negatif çıktı ama bel ağrım başladı bu sefer 3 gün var reglimebırde ben bu ay ınofolıc kullandım hem folık asıt hem saglıklı yumurta gelısımı saglıyormus adet olunca basladım yumurtlama olunca bıraktım Allah ın ıznı ıle kullandıgım ılk ay hamıle kaldım
Doktormu tavsiye etmişti ilacı ben folik plus kullandım ama pek ise yaramadibırde ben bu ay ınofolıc kullandım hem folık asıt hem saglıklı yumurta gelısımı saglıyormus adet olunca basladım yumurtlama olunca bıraktım Allah ın ıznı ıle kullandıgım ılk ay hamıle kaldım
Bendede ateş var dün hastanedeydim kan testi yaptırmadım salak gibi 4 gün önce erken test yaptım negatif çıktı ama bel ağrım başladı bu sefer 3 gün var reglime
Doktormu tavsiye etmişti ilacı ben folik plus kullandım ama pek ise yaramadi
Bende yarın alayım canm teşekkür ederimBu başka ilaç cnm doktora sormadım bile hemsire yim ben kk da okudum çok kullanan var gebeligi hızlandırıyor müş denedim Allah in izni ile oldu
İnşallah canmIns gebelikten dir cnm
Bende yarın alayım canm teşekkür ederim
Tamam canm bide internette tozuyla tableti var sen hangisini kullandin aç tok farkedermiAdet olursan al cnm başla 1.günden sabah akşam 1 tane aç karnına içddüzenli aksatmadan kullan istersen adetine kadar iç zararı yokmuş gebe olduğunu öğrenince bırakırsınız
Tamam canm bide internette tozuyla tableti var sen hangisini kullandin aç tok farkedermi
Çok sağol canmTozunu al sabah aksm aç alacaksın 1 bardak suya katican tozu karıştırıp iç
canım inofolic mucize bir ilaç bana devlet hastanesinde bir doktor verdi uç ay kullandım adetim düzene girdi 11 sene sonra hamileyim yaklaşık iki aylık denemeni tavsiye ederimTamam canm bide internette tozuyla tableti var sen hangisini kullandin aç tok farkedermi
Canm benim reglim gecikti bekliyorum regli olmayicanım inofolic mucize bir ilaç bana devlet hastanesinde bir doktor verdi uç ay kullandım adetim düzene girdi 11 sene sonra hamileyim yaklaşık iki aylık denemeni tavsiye ederim
Canım bence yarın ilk idrarınla tekrar test yap. Bat ne zamandı? Geçti mi günün.Kızlar size zahmet şu testi bir yorumlar mısınız? Testi yaptıktan sonra prediktör early ile de yaptım hiçbir çizgi çıkmadı gerçi iki idrar arasında yarım saat süre ile olduğu için olabilir ama kafam karıştı.
Canm ikisindede belli zaten silik kan testi yaptir emin olmak icinKızlar size zahmet şu testi bir yorumlar mısınız? Testi yaptıktan sonra prediktör early ile de yaptım hiçbir çizgi çıkmadı gerçi iki idrar arasında yarım saat süre ile olduğu için olabilir ama kafam karıştı.
bat 20 kasım yani bugündü. prediktör ile yaptıgımın fotosunu koymadım çünkü onda hiç çizgi yok[/QUOTE
Beta Hcg 62.04 cikti yani hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?