Adetin kaç gün geçince bu deger cikti tatlımevet canım 106 çıktı değerim ama düşük sanırım
bencede test yaptır benimde silik çizgiler çıktı aynen kan testindede 106 çıktı ama değerim düşükmü yüksekmi iyimi bilemiyorum daha dün test yaptırdım
Kan ver canım ama 8 gün kala idrarda çıkması garip yada yarın sabah tekrar yap idrar testiKızlar benim reglime 8 gün var sancim çok ve akintin var sivilcelendimde test yaptım silik çıktı
Anlamadım bende 4 gün kala yapayım diyorumKan ver canım ama 8 gün kala idrarda çıkması garip yada yarın sabah tekrar yap idrar testi
Kan testini mi 4 gün kala yapayım diyosun daha cok erken 8 gün kala çıkmaz idrar testindeAnlamadım bende 4 gün kala yapayım diyorum
Yok idrar testini 4 kala yenileyim diorum cekip koyabilsem testi bildigin 2. Cizgi silikKan testini mi 4 gün kala yapayım diyosun daha cok erken 8 gün kala çıkmaz idrar testinde
Canm tesekkur ederim ama yorumlardan bide belirtilerden emin olamiyorumkiHayırlı olsun canım hamileliğin... Tebrikler :)
Bence adet gununu bekle derim biliyorum cok zor oluyor ama bende tam bir yildir her adet gunumu iple ceke ceke bekledim benimdde adetim gectikten iki gun sonra silik cizgilerim cikmaya baslamsti ama yinede umutlanmamak icin adet gununu bekle derim...Kızlar benim reglime 8 gün var sancim çok ve akintin var sivilcelendimde test yaptım silik çıktı
Dort gunluk adet gecikmesi diyebilirim en son 6 ekimde adet olmustumAdetin kaç gün geçince bu deger cikti tatlım
Bu korkuyu bilirsiniz ya yukselmezse dusukmu deger cunku okuyorum cok buyuk rakamlardan bahsediyo herkes simdi hamilemiyim degilmiyim noluyo onu bile anlayamiyorum belirsizlik cok kotu bise ve bide aksine hamilelikle ilgili hic bir belirtim yok tek elrrim biraz fazla akintim varDeğeriniz normal gibi geldi bana ama gecikme günü filan farkediyormu bilmiyorum elimdeki gebelik testime baktım 4 haftalık gözüküyo sizin değeriniz ben 149.5tim 4 haftalık demişlerdi bana adet günümde yapılmıştı testim
Haklısın öyle yapayim teşekkür ederimBence adet gununu bekle derim biliyorum cok zor oluyor ama bende tam bir yildir her adet gunumu iple ceke ceke bekledim benimdde adetim gectikten iki gun sonra silik cizgilerim cikmaya baslamsti ama yinede umutlanmamak icin adet gununu bekle derim...
Canım herkesin hamile kdigi yumurtladigi gün farklı olduğu için öyle çıkar sen herkese bakma benim adetim 4 gün geçince 498 çıkmıştı Arkadaşımın afet gunu 900 cikti cok korkmuştum ama herkesin farklı oluyoDort gunluk adet gecikmesi diyebilirim en son 6 ekimde adet olmustum
Bu korkuyu bilirsiniz ya yukselmezse dusukmu deger cunku okuyorum cok buyuk rakamlardan bahsediyo herkes simdi hamilemiyim degilmiyim noluyo onu bile anlayamiyorum belirsizlik cok kotu bise ve bide aksine hamilelikle ilgili hic bir belirtim yok tek elrrim biraz fazla akintim var
Canım herkesin hamile kdigi yumurtladigi gün farklı olduğu için öyle çıkar sen herkese bakma benim adetim 4 gün geçince 498 çıkmıştı Arkadaşımın afet gunu 900 cikti cok korkmuştum ama herkesin farklı oluyo
Yok yok rahat ol nezaman bidaha kan verceksininşallah öyle olur canım korkuyorum işte uzun süredir uğraşıyoruz daha önce hiç gebelik oluşmamıştı şimdede böyle olunca ister istemez evham yapıyo insan
Malesef bebegimi kaybettim canim bir yil sonra gelen mutlulugumuz husranla sonuclandiYok yok rahat ol nezaman bidaha kan verceksin
Yeni GÖRDÜm bende başın sağolsun inşallah hemen yine kalırsın biri veren ikiyi üçü de verir inşallah sen Yüreğini ferah tutMalesef bebegimi kaybettim canim bir yil sonra gelen mutlulugumuz husranla sonuclandi
Naptın canım kan testi yaptırdın miHaklısın öyle yapayim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?