silik gebelik testi

bencede test yaptır benimde silik çizgiler çıktı aynen kan testindede 106 çıktı ama değerim düşükmü yüksekmi iyimi bilemiyorum daha dün test yaptırdım

Değeriniz normal gibi geldi bana ama gecikme günü filan farkediyormu bilmiyorum elimdeki gebelik testime baktım 4 haftalık gözüküyo sizin değeriniz ben 149.5tim 4 haftalık demişlerdi bana adet günümde yapılmıştı testim

Kızlar benim reglime 8 gün var sancim çok ve akintin var sivilcelendimde test yaptım silik çıktı

Kızlar benim reglime 8 gün var sancim çok ve akintin var sivilcelendimde test yaptım silik çıktı
Bence adet gununu bekle derim biliyorum cok zor oluyor ama bende tam bir yildir her adet gunumu iple ceke ceke bekledim benimdde adetim gectikten iki gun sonra silik cizgilerim cikmaya baslamsti ama yinede umutlanmamak icin adet gununu bekle derim...

Bu korkuyu bilirsiniz ya yukselmezse dusukmu deger cunku okuyorum cok buyuk rakamlardan bahsediyo herkes simdi hamilemiyim degilmiyim noluyo onu bile anlayamiyorum belirsizlik cok kotu bise ve bide aksine hamilelikle ilgili hic bir belirtim yok tek elrrim biraz fazla akintim var

Bence adet gununu bekle derim biliyorum cok zor oluyor ama bende tam bir yildir her adet gunumu iple ceke ceke bekledim benimdde adetim gectikten iki gun sonra silik cizgilerim cikmaya baslamsti ama yinede umutlanmamak icin adet gununu bekle derim...
Haklısın öyle yapayim teşekkür ederim

Dort gunluk adet gecikmesi diyebilirim en son 6 ekimde adet olmustum
Canım herkesin hamile kdigi yumurtladigi gün farklı olduğu için öyle çıkar sen herkese bakma benim adetim 4 gün geçince 498 çıkmıştı Arkadaşımın afet gunu 900 cikti cok korkmuştum ama herkesin farklı oluyo

Korkmayın içinizide ferah tutun ben hamileliğimin bu zamanına kadar hiçbir belirti yaşamadım kıpırdayana yada usgde görene kadar içimde bi can olduğunu anlamıyodum yükselir Allahın izniyle korkmayın :)

inşallah öyle olur canım korkuyorum işte uzun süredir uğraşıyoruz daha önce hiç gebelik oluşmamıştı şimdede böyle olunca ister istemez evham yapıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…