- 20 Mart 2023
- 359
- 212
- 23
- 39
- Konu Sahibi pembetakunyaliyengec
-
Pozitif cnm. Kaset testinide yap emin olmak içinSelamlar, reglim 2 gün geçti ve predictor erken gebelik testim silik çıktı. (Bu arada sabah ilk idrarla yapmadım öğlen açık renk bir idrarla yaptım) Ovulasyon testlerinin de gebeliği gösterdiğini söyleyen forumlar, videolar gördüm, onu da yaptım o ise çok net çıktı. Bir hafta belki 10 gün kadar önce yerleşme kanamasına benzeyen ve 3 gün süren bir kan geldi. Bu arada dünden beri bel ağrım, göğüs hassasiyetin ve bazen kasık batmalarım var, damakta farklı bir tat hissi. Tam olarak mide bulantısı olmasa da yemekten sonra hafif bir bulantı gibi rahatsızlık vs.
Erken gebelk testi daha hassas değil mi kaset teste gerek var mıPozitif cnm. Kaset testinide yap emin olmak için
Öyle diyorlar ama yalancı pozitif olma ihtimali çok oluyormuş. Kaset testtede çıkarsa hamilelik vardır bence.Erken gebelk testi daha hassas değil mi kaset teste gerek var mı
Kaset test yap canım onlarda en az bu testler kadar hasas ve garanti oluyor hem bu testler birde kaset teste göre pahalı ama garantisi yok yanıltıyorSelamlar, reglim 2 gün geçti ve predictor erken gebelik testim silik çıktı. (Bu arada sabah ilk idrarla yapmadım öğlen açık renk bir idrarla yaptım) Ovulasyon testlerinin de gebeliği gösterdiğini söyleyen forumlar, videolar gördüm, onu da yaptım o ise çok net çıktı. Bir hafta belki 10 gün kadar önce yerleşme kanamasına benzeyen ve 3 gün süren bir kan geldi. Bu arada dünden beri bel ağrım, göğüs hassasiyetin ve bazen kasık batmalarım var, damakta farklı bir tat hissi. Tam olarak mide bulantısı olmasa da yemekten sonra hafif bir bulantı gibi rahatsızlık vs.
Kızlar sizce test mı bozuk silik var gibi geldi bana ama sizede sormak istedimÖyle diyorlar ama yalancı pozitif olma ihtimali çok oluyormuş. Kaset testtede çıkarsa hamilelik vardır bence.
Ben çizgi göremedim çok fazla damlatmışsın sanırımKızlar sizce test mı bozuk silik var gibi geldi bana ama sizede sormak istedim
Yok bu damlayla olmuyor zaten Max yazan yere kadar sokuluyor ilk anda da silik vardı ama sonra net olan çizginin rengi dağıldıBen çizgi göremedim çok fazla damlatmışsın sanırım
Gölge gibi duruyor. Adetiniz gecikti mi?Kızlar sizce test mı bozuk silik var gibi geldi bana ama sizede sormak istedim
Yarın sabah yapıyım bu akşam yaptığım gecikmedi iğnemin 10. GünüGölge gibi duruyor. Adetiniz gecikti mi?
Benimde strip testim bi defa böyle çıkmıştı. Sonra birdaha yaptım negatifti. Testi tekrarlamak lazım
Bu görselde biraz daha belliYarın sabah yapıyım bu akşam yaptığım gecikmedi iğnemin 10. Günü
Canım kırmızılık sonradan dağıldı ama o çizgi olan yere kadar gitmedi ondan oldu desem bide sabah test yaptım belli değildiBu görselde biraz daha belli
Canım test bozuk bu testlerde güvenme hep yanlış sonuç veriyor yani bana hep öyle olduKızlar sizce test mı bozuk silik var gibi geldi bana ama sizede sormak istedim
Bilmiyorum canım bazıları met ediyor bazıları bozuk diyor anlamadım ki yaCanım test bozuk bu testlerde güvenme hep yanlış sonuç veriyor yani bana hep öyle oldu
İstersen kan ver canım en net oBilmiyorum canım bazıları met ediyor bazıları bozuk diyor anlamadım ki ya
Beklemene gerek yok hemen gidebilirsin, ben aynı gün randevu bulup gitmiştim kan aldılar hemen çıktıKızlar sabah tekrar test yaptım 2.Çizgi belirginleşti ovulasyon testi de lh çok koyu çıktı. Eşim bugün kaset test alacak onu da yapacağım. Sizce dr için erken mi? 3 gün geciktim 4+3 gibi oluyor sanırım. 5. Haftayı tamamlayıp öyle mi gitsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?