Silik HCG gebelik testi ve belirgin ovulasyon testi

Eklentiler

• Screenshot_20230317_094816_Gallery.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 195
Benim testlere bakar msnz ovulasyon kaset erken gebelik beş gün var regle
Kan vermeye gidebilirsin bence pozitif ama 5 gün de şundan erken olur stres yapabilirsin gününğ bekle bence kana git sonra. Kaset testini de bir iki kere tekrarlarsın merak ediyorsan koyulaşıyor mu diye

Benim testlere bakar msnz ovulasyon kaset erken gebelik beş gün var regle
Erken gebelik testi pozitif işte cnm. Yinede adetin gecikene kadar emin olamayız. Bazen kimyasal olabiliyor. Sen ara ara kaset test yap. Çizgi gittikçe koyulaşıyorsa gebelik vardır.

Kan vermeye gidebilirsin bence pozitif ama 5 gün de şundan erken olur stres yapabilirsin gününğ bekle bence kana git sonra. Kaset testini de bir iki kere tekrarlarsın merak ediyorsan koyulaşıyor mu diye
Ben hc boyle bsey yasamadm yumurtlma dışında ovu bile koyulasmiodu onları koyu gorunce diğerlerini yaptım

Biri de kaset tesr gördünüz mü
Evet canım. Çok belli çıkmış zaten. Bariz pozitif. Benim 3 gün kala bile çok silikti hem erken test hem kaset… ikisinide yapmıştım. Sen erken yumurtladın herhalde. Çünkü baya erken ve net çıkmış sende. Hayırlı olsun cnm

Bende şok oldum vallahi o yüzden tüm testleri yaptım özellikle kasette olmasa böyle çıkmaz dmi erken gebelik bazen hata veriyormuş

Bende şok oldum vallahi o yüzden tüm testleri yaptım özellikle kasette olmasa böyle çıkmaz dmi erken gebelik bazen hata veriyormuş
Aynen canım kaset testte de çıktıysa vardır. İlk hamileliğimde benimde 6 gün kala net çıkmıştı. Bu sefer 4 gün kala negatifti ve 3 gün kala da neredeyse gölge çizgiyle öğrendim

Hayırlı olsun belirtilerinzi nelerdir
Teşekkür ederim ben altı gün kala öğrendim .ondan birkaç gün önce yürürken bacağım çekilmişti.ama gebelik olduğunu düşünmedim demek bundanmis.sonra akıntım arttı sulu şekilde arada beyaz oluyor.birde yumurtlamam geçtikten sonra yine yumurtlamaya benzer akıntım olmuştu geç mi yumurtluyorum acaba demiştim.bugun gece ggus uçlarım çok acımaya başladı yaniyo gibi düşünün bde yürüyünce falan bacaklarım agriyo sanki uzun süre yurumemiste sonradan yorulmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…