- 20 Mart 2023
- 359
- 212
- 23
- 39
- Konu Sahibi pembetakunyaliyengec
-
Cumartesi gününe randevu verdi doktorBeklemene gerek yok hemen gidebilirsin, ben aynı gün randevu bulup gitmiştim kan aldılar hemen çıktı
Merhaba son durumunuz nedir hamilesinizdir inşallahCumartesi gününe randevu verdi doktor
Erken gebelikler yanıltıyor canım örneğin bu erken gebelik ama kan negatif ve adet oldumErken gebelk testi daha hassas değil mi kaset teste gerek var mı
Benim testlere bakar msnz ovulasyon kaset erken gebelik beş gün var reglePozitif cnm. Kaset testinide yap emin olmak için
Kan vermeye gidebilirsin bence pozitifBenim testlere bakar msnz ovulasyon kaset erken gebelik beş gün var regle
Bebişin vardır inş ki bence var hayırlı olsunBenim testlere bakar msnz ovulasyon kaset erken gebelik beş gün var regle
Erken gebelik testi pozitif işte cnm. Yinede adetin gecikene kadar emin olamayız. Bazen kimyasal olabiliyor. Sen ara ara kaset test yap. Çizgi gittikçe koyulaşıyorsa gebelik vardır.Benim testlere bakar msnz ovulasyon kaset erken gebelik beş gün var regle
Ben hc boyle bsey yasamadm yumurtlma dışında ovu bile koyulasmiodu onları koyu gorunce diğerlerini yaptımKan vermeye gidebilirsin bence pozitifama 5 gün de şundan erken olur stres yapabilirsin gününğ bekle bence kana git sonra. Kaset testini de bir iki kere tekrarlarsın merak ediyorsan koyulaşıyor mu diye
Biri de kaset tesr gördünüz müErken gebelik testi pozitif işte cnm. Yinede adetin gecikene kadar emin olamayız. Bazen kimyasal olabiliyor. Sen ara ara kaset test yap. Çizgi gittikçe koyulaşıyorsa gebelik vardır.
Teşekkür ederim umarım vardırBebişin vardır inş ki bence var hayırlı olsun
Evet canım. Çok belli çıkmış zaten. Bariz pozitif. Benim 3 gün kala bile çok silikti hem erken test hem kaset… ikisinide yapmıştım. Sen erken yumurtladın herhalde. Çünkü baya erken ve net çıkmış sende. Hayırlı olsun cnmBiri de kaset tesr gördünüz mü
Bende şok oldum vallahi o yüzden tüm testleri yaptım özellikle kasette olmasa böyle çıkmaz dmi erken gebelik bazen hata veriyormuşEvet canım. Çok belli çıkmış zaten. Bariz pozitif. Benim 3 gün kala bile çok silikti hem erken test hem kaset… ikisinide yapmıştım. Sen erken yumurtladın herhalde. Çünkü baya erken ve net çıkmış sende. Hayırlı olsun cnm
Aynen canım kaset testte de çıktıysa vardır. İlk hamileliğimde benimde 6 gün kala net çıkmıştı. Bu sefer 4 gün kala negatifti ve 3 gün kala da neredeyse gölge çizgiyle öğrendimBende şok oldum vallahi o yüzden tüm testleri yaptım özellikle kasette olmasa böyle çıkmaz dmi erken gebelik bazen hata veriyormuş
Yaptırdım kan tahlili pozitifAynen canım kaset testte de çıktıysa vardır. İlk hamileliğimde benimde 6 gün kala net çıkmıştı. Bu sefer 4 gün kala negatifti ve 3 gün kala da neredeyse gölge çizgiyle öğrendim
Maşallah değeriniz kaç geldiiYaptırdım kan tahlili pozitif
63.6Maşallah değeriniz kaç geldii
Ay yerim miniğiiii sağlıkla büyüsünn63.6daha reglim gecmedi
Çok teşekkür ederimAy yerim miniğiiii sağlıkla büyüsünn
Hayırlı olsunYaptırdım kan tahlili pozitif
Teşekkür ederimHayırlı olsunbelirtilerinzi nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?