Silik HCG gebelik testi ve belirgin ovulasyon testi

Kasık ağrınız oldumu peki herkes kasık ağrısı diyor ilk belirti olarak bende adeti bekliyorumda ama kasık ağrım yok

Kasık ağrınız oldumu peki herkes kasık ağrısı diyor ilk belirti olarak bende adeti bekliyorumda ama kasık ağrım yok
Hayır öyle belirgin bir kasik ağrım olmadı sadece yürürken bir kez bacağım çekilir gibi oldu adım zor attm.bugun de göğüslerm hassaslasmaya başladı dokununca fln aciyo daha belirginleşti yani acısı üç gün var regle.aslinda ben şüphelenipte test yapmadım sırf elimde olduğu ve çöpe atacağım için birini yapayım ddm.ve kendimi rahat bıraktıgm olursa olur olmazsa gezer tozarim dediğim ayda oldu hep belirti arıyordum önceden sizde keyif aldgnz şeyleri yapın bosverin o ay sizinle olacak inanıyorum

Bu ay bazı sebeplerden dolayı olmasjnı çok istedim ama çok ilgilenmedim sadece meraklanmaya başladım adete bir gün kalınca ilk denemememiz olma ihtimali çok düşük zaten

Bu ay bazı sebeplerden dolayı olmasjnı çok istedim ama çok ilgilenmedim sadece meraklanmaya başladım adete bir gün kalınca ilk denemememiz olma ihtimali çok düşük zaten
Belirtimde yok mide bulantısı ağrı vs hiçbişey de yok şuan sadece. Göğüs ağrım bar

İnşallah nasip olur ilk falan olması önemli değil zaten çok yeni başlıyorsun en kısa zamanda olur inşallah

Normalde reglden önce oluyormuydu
Her adetten göğüs ağrım oluyor tek adet belirtim bu benim birde son bir gün kala ağrı en fazla hayır ben bu adet belirtilerini nasıl hamileliğe yoruyorlar şaşırıyorum şuan hamile olmafığuma okadar eminimki

Bende de yoktu vallahi sabah aciyodu şimdi tık yok.bende de regle yakın ara sıra olurdu ama onunla bu aynı acı değil bu yanma gibi başlarinda sadece bnde hiç belirti yoktu test yaptgmda.su an en belirgin lavaboya sık gitmek bence vücuttan anlamak pek mümkün değil bir ayligiz henuz

Hanımlar adetime 8 gün kala gebelik testi yaptim positif çıktı bu mümkünmü ?

4 cocuk dunyaya getirdim hic boyle belirtiler hissetmemistim . Direk ilk haftasinda belirtileri vardi daha sonra hadi dedım adete 8 gün kaldi bi deneyim dedim karnimda 3 aylik gebeymisim gibi görünüyor ... Bı baktim test pozitif .

Merhaba bende bugün test yaptım.. Karnımın sağ tarafında hafif batma gibi agrı yada arada titreşmeler oluyordu.. Adetime daha 2 gün var bu da erken gebelik test sonucum.. Günüm geçsin kan tahlili vereceğim 2-3 gün sonra

Eklentiler

• FE9E8C6F-83B4-46F0-A6F8-8FB90220F1EE.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 100
Ay o nasıl güzel bi test hayran kaldım markası ne hayırlı olsun canım. Bizi de haber ver

Canım benim. Hoşuma gitti kan 2 gün sonra mı vereceksin
Evet burada yumurta bayramı diye her yer kapalı.. :/ O yüzden pazartesi en geç salı günü yaptıracağım.. Gögüslerimde ovulasyondan beri çok şiş pcos da var bende inşallah Allahım hepimize hayırlı sonuçları nasip eder.. Yalancı gebelik çıkmaz çok tedirginim..

Çıkmaz inş neden çıksın güzel düşün

Ancak yazabiliyorum. Maalesef geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Reglim 7 gün gecikmişti. Doktora gittiğimizde kese falan yoktu zaten idrar testimde 3. Gün koyulaşan çift cizgim 5. Gün silikleşmişti. Doktor kan testine gerek yok dediği için yaptırmamıştım.

7.gün doktordan geldikten sonra da regli oldum.Çok üzüldüm ama umarım kısa sürede yine hamile kalırım

Geçmiş olsun canım Allah büyük kalırsın tabi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…