- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi pembetakunyaliyengec
-
Kasık ağrınız oldumu peki herkes kasık ağrısı diyor ilk belirti olarak bende adeti bekliyorumda ama kasık ağrım yokTeşekkür ederimben altı gün kala öğrendim .ondan birkaç gün önce yürürken bacağım çekilmişti.ama gebelik olduğunu düşünmedim demek bundanmis.sonra akıntım arttı sulu şekilde arada beyaz oluyor.birde yumurtlamam geçtikten sonra yine yumurtlamaya benzer akıntım olmuştu geç mi yumurtluyorum acaba demiştim.bugun gece ggus uçlarım çok acımaya başladı yaniyo gibi düşünün bde yürüyünce falan bacaklarım agriyo sanki uzun süre yurumemiste sonradan yorulmuş gibi
Hayır öyle belirgin bir kasik ağrım olmadı sadece yürürken bir kez bacağım çekilir gibi oldu adım zor attm.bugun de göğüslerm hassaslasmaya başladı dokununca fln aciyo daha belirginleşti yani acısı üç gün var regle.aslinda ben şüphelenipte test yapmadım sırf elimde olduğu ve çöpe atacağım için birini yapayım ddm.ve kendimi rahat bıraktıgm olursa olur olmazsa gezer tozarim dediğim ayda olduKasık ağrınız oldumu peki herkes kasık ağrısı diyor ilk belirti olarak bende adeti bekliyorumda ama kasık ağrım yok
Bu ay bazı sebeplerden dolayı olmasjnı çok istedim ama çok ilgilenmedim sadece meraklanmaya başladım adete bir gün kalınca ilk denemememiz olma ihtimali çok düşük zatenHayır öyle belirgin bir kasik ağrım olmadı sadece yürürken bir kez bacağım çekilir gibi oldu adım zor attm.bugun de göğüslerm hassaslasmaya başladı dokununca fln aciyo daha belirginleşti yani acısı üç gün var regle.aslinda ben şüphelenipte test yapmadım sırf elimde olduğu ve çöpe atacağım için birini yapayım ddm.ve kendimi rahat bıraktıgm olursa olur olmazsa gezer tozarim dediğim ayda olduhep belirti arıyordum önceden sizde keyif aldgnz şeyleri yapın bosverin o ay sizinle olacak inanıyorum
Bu ay bazı sebeplerden dolayı olmasjnı çok istedim ama çok ilgilenmedim sadece meraklanmaya başladım adete bir gün kalınca ilk denemememiz olma ihtimali çok düşük zaten
Belirtimde yok mide bulantısı ağrı vs hiçbişey de yok şuan sadece. Göğüs ağrım barHayır öyle belirgin bir kasik ağrım olmadı sadece yürürken bir kez bacağım çekilir gibi oldu adım zor attm.bugun de göğüslerm hassaslasmaya başladı dokununca fln aciyo daha belirginleşti yani acısı üç gün var regle.aslinda ben şüphelenipte test yapmadım sırf elimde olduğu ve çöpe atacağım için birini yapayım ddm.ve kendimi rahat bıraktıgm olursa olur olmazsa gezer tozarim dediğim ayda olduhep belirti arıyordum önceden sizde keyif aldgnz şeyleri yapın bosverin o ay sizinle olacak inanıyorum
İnşallah nasip olur ilk falan olması önemli değilBu ay bazı sebeplerden dolayı olmasjnı çok istedim ama çok ilgilenmedim sadece meraklanmaya başladım adete bir gün kalınca ilk denemememiz olma ihtimali çok düşük zaten
Normalde reglden önce oluyormuyduBelirtimde yok mide bulantısı ağrı vs hiçbişey de yok şuan sadece. Göğüs ağrım bar
Her adetten göğüs ağrım oluyorNormalde reglden önce oluyormuydu
Her adetten göğüs ağrım oluyortek adet belirtim bu benim birde son bir gün kala ağrı en fazla hayır ben bu adet belirtilerini nasıl hamileliğe yoruyorlar şaşırıyorum şuan hamile olmafığuma okadar eminimki
Bende de yoktu vallahiHer adetten göğüs ağrım oluyortek adet belirtim bu benim birde son bir gün kala ağrı en fazla hayır ben bu adet belirtilerini nasıl hamileliğe yoruyorlar şaşırıyorum şuan hamile olmafığuma okadar eminimki
Hanımlar adetime 8 gün kala gebelik testi yaptim positif çıktı bu mümkünmü ?Selamlar, reglim 2 gün geçti ve predictor erken gebelik testim silik çıktı. (Bu arada sabah ilk idrarla yapmadım öğlen açık renk bir idrarla yaptım) Ovulasyon testlerinin de gebeliği gösterdiğini söyleyen forumlar, videolar gördüm, onu da yaptım o ise çok net çıktı. Bir hafta belki 10 gün kadar önce yerleşme kanamasına benzeyen ve 3 gün süren bir kan geldi. Bu arada dünden beri bel ağrım, göğüs hassasiyetin ve bazen kasık batmalarım var, damakta farklı bir tat hissi. Tam olarak mide bulantısı olmasa da yemekten sonra hafif bir bulantı gibi rahatsızlık vs.slm
Ay o nasıl güzel bi test hayran kaldım markası neMerhaba bende bugün test yaptım.. Karnımın sağ tarafında hafif batma gibi agrı yada arada titreşmeler oluyordu.. Adetime daha 2 gün var bu da erken gebelik test sonucum.. Günüm geçsin kan tahlili vereceğim 2-3 gün sonra
Teşekkür ederim çok yurt dışında yaşıyorum ClearBlue marka.. Tr ye geldiğimde size de göndereyim yeter ki uğurlu gelsin hepimizeAy o nasıl güzel bi test hayran kaldım markası nehayırlı olsun canım. Bizi de haber ver
Canım benim. Hoşuma gittiTeşekkür ederim çok yurt dışında yaşıyorum ClearBlue marka.. Tr ye geldiğimde size de göndereyim yeter ki uğurlu gelsin hepimize
Evet burada yumurta bayramı diye her yer kapalı.. :/ O yüzden pazartesi en geç salı günü yaptıracağım.. Gögüslerimde ovulasyondan beri çok şiş pcos da var bende inşallah Allahım hepimize hayırlı sonuçları nasip eder.. Yalancı gebelik çıkmaz çok tedirginim..Canım benim. Hoşuma gittikan 2 gün sonra mı vereceksin
Çıkmaz inş neden çıksın güzel düşünEvet burada yumurta bayramı diye her yer kapalı.. :/ O yüzden pazartesi en geç salı günü yaptıracağım.. Gögüslerimde ovulasyondan beri çok şiş pcos da var bende inşallah Allahım hepimize hayırlı sonuçları nasip eder.. Yalancı gebelik çıkmaz çok tedirginim..
Geçmiş olsun canımAncak yazabiliyorum. Maalesef geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Reglim 7 gün gecikmişti. Doktora gittiğimizde kese falan yoktu zaten idrar testimde 3. Gün koyulaşan çift cizgim 5. Gün silikleşmişti. Doktor kan testine gerek yok dediği için yaptırmamıştım.
7.gün doktordan geldikten sonra da regli oldum.Çok üzüldüm ama umarım kısa sürede yine hamile kalırım
Bence test positifYarın sabah yapıyım bu akşam yaptığım gecikmedi iğnemin 10. Günü
Tekrar test yaptınız mı sonucunuz nedirYarın sabah yapıyım bu akşam yaptığım gecikmedi iğnemin 10. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?