Özele gitmiştim zaten 10 gün olmadan gene giderim bi usgO pek gostermiyo canım . Bende hiç işime yaramadi ama umarım sende farklı olur . En sağlamı kaset test fakat oda üç gün öncesine kadar sonuç vermiyo .
Yoktur hayırlısı dıyıp zamana bırakmam lazım biliyorum ama genede ne bilimÖzele gitmiştim zaten 10 gün olmadan gene giderim bi usgkırmızı odadaki sadi gibi eko cektirir gibi usg aşeriyorum
3 gün kala git en sağlamı .. denendiYoktur hayırlısı dıyıp zamana bırakmam lazım biliyorum ama genede ne bilim
:) Yarın gidicem yada bu geceden :) yakın zaten bi kahve içmeye derim ordan 10 gün ücretsiz süresi bitmeden falan fistan gecedende bi kan veririm verirsem haberde veririm3 gün kala git en sağlamı .. denendi
Ayy çok heycanli:) Yarın gidicem yada bu geceden :) yakın zaten bi kahve içmeye derim ordan 10 gün ücretsiz süresi bitmeden falan fistan gecedende bi kan veririm verirsem haberde veririm
İstanbuldamısınız sizdeAyy çok heycanli
Yok canım yalovadayim benİstanbuldamısınız sizde
:)Yok canım yalovadayim ben
Eşim yay ben yengeç iki zor burç bide akrep dahaaa da zor Allah yardımcımız olsunAynı zamanlarda doğum yapicaz inşallah bacımben geçen ay bilerek ovu testi aldım ben akrep yapacam abi dedim ellemeyin catmayin çok fena bı burç çok zor ama nirvana bı burç inan bana . Çok zeki oluyo akrepler . İçlerindeki dünya bambaşka .. eğer akrep olmasaydı eşimin burcundan oğlak istiyordum
Özele gitmiştim zaten 10 gün olmadan gene giderim bi usgkırmızı odadaki sadi gibi eko cektirir gibi usg aşeriyorum
Bak Miniş şahit kimse pozitif demedi bana ben dedim ben inandım bağırdım bas basMiniş destekle gardasini
Yok kız çok uyumlu olur aslında . Yaylar neselidir sıkıntı stres yapmaz . Yengeçler ehli dir sakindir yumuşak huylu dur . Ama akrebe aynı şeyleri soyleyemiycemEşim yay ben yengeç iki zor burç bide akrep dahaaa da zor Allah yardımcımız olsun
Gördümvalla gördüm ikincide ama kanda yok
Yükselirmi dersin simdi bidaha yapsam cıkarmı yoksa o sabahki ilk idrar diyemi ofVar nasi yokyükselir o merak etme sen
Sen test yapma artık çünkü seni kesmez .Ama kanda yok diyolar
Yükselirmi dersin simdi bidaha yapsam cıkarmı yoksa o sabahki ilk idrar diyemi of
:) Tesekkur ederim bu kadar ilgilenip tek bırakmadığın için en kısa zamanda kan vercem ilk buraya yazcam sonucuSen test yapma artık çünkü seni kesmez .2 3 gün bekle kan ver .
Tek kaldığım içindir sana yardımcı olmak istemem yanında olmak istemem:) Tesekkur ederim bu kadar ilgilenip tek bırakmadığın için en kısa zamanda kan vercem ilk buraya yazcam sonucu
Kırıcı oldu sanki valla ağlarmTek kaldığım içindir sana yardımcı olmak istemem yanında olmak istememver kanida sende rahatla bende bı oh diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?