SİLİK İKİNCİ CİZGİ BACILAR DELİRİYORUM

O pek gostermiyo canım . Bende hiç işime yaramadi ama umarım sende farklı olur . En sağlamı kaset test fakat oda üç gün öncesine kadar sonuç vermiyo .
Özele gitmiştim zaten 10 gün olmadan gene giderim bi usg kırmızı odadaki sadi gibi eko cektirir gibi usg aşeriyorum

3 gün kala git en sağlamı .. denendi
:) Yarın gidicem yada bu geceden :) yakın zaten bi kahve içmeye derim ordan 10 gün ücretsiz süresi bitmeden falan fistan gecedende bi kan veririm verirsem haberde veririm

Eşim yay ben yengeç iki zor burç bide akrep dahaaa da zor Allah yardımcımız olsun

Eklentiler

• IMG-20230307-WA0009.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20230307-WA0007.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 40
Eşim yay ben yengeç iki zor burç bide akrep dahaaa da zor Allah yardımcımız olsun
Yok kız çok uyumlu olur aslında . Yaylar neselidir sıkıntı stres yapmaz . Yengeçler ehli dir sakindir yumuşak huylu dur . Ama akrebe aynı şeyleri soyleyemiycem

:) Tesekkur ederim bu kadar ilgilenip tek bırakmadığın için en kısa zamanda kan vercem ilk buraya yazcam sonucu
Tek kaldığım içindir sana yardımcı olmak istemem yanında olmak istemem ver kanida sende rahatla bende bı oh diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…