Silik test ve iki gün gecikme

Gizemavsar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
146
121
18
29
Osmaniye
merhaba bayanlar... çoktandır takip ediyordum..yeni üye oldum..bir yıllık evliyim üç aydır korunmuyoruz... Doktora gittim yumurtalıklarim temiz çıktı. Bu ay iki gün gecikme oldu.. test aldırdım yaptım . İkinci çizgi silik çıktı. Kasık az ağrıyor iştah hep açık. Uyku halsizlik var.. pazartesi kan vereceğim. Çok stresli evliliğim var umarım tutmuştur... Sizler stres ve üşütmeye rağmen hamile kalan varmı birde silik çizgi yaniltirmi

merhaba canımmm, hanı testınnn :) atsana bakalım

çok stresli evlilikte neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz, ben oraya takıldım açıkçası...

Çok haklısınız bilmiyordum bu kadar stres olacağını . kayinvalidem alzheimer rahatsızlığı vardı ben evlendikten sonra ilerledi. Yüküm hafifler diye çok istemiştim bebek..çünkü diğer kardeşler ilgilenmiyor. En azından ilgilenirler dedim . Çok mu kötüyüm bilmiyorum ama öyle işte herkesin derdi

Benim eşimden yana stresim yok kayinvalidemden de yana.. sadece diğerlerinin rahat olup benim hicbirsey yapamayisim. . yayla zamanı birlikteyiz. Ama kışın ayrı evim var. Gece çok şükür evimdeyim. Eşimin dükkanı kayinvalidemin evinin yanında . Mecbur gitmek zorundaydim. Kadın bana çok alıştı çok seviyor.

bebeginiz dogduktan sonra ya yine bakmazlarsa kayinvalidenize?

kotuyu cagirmak istemem ama bir can getireceksiniz dunyaya. o yuzden de onunu arkasini dusunmelisiniz durumunuzun.

Eşim eylul ayı gibi bakıcı bir bayan bakarız diyor. Ben zaten yardımcı istiyordum. Yine elimi çekmem ama kayinvalidem için hem şimdiden sevmesi lazım. Şimdi hamilelik vs yok diye benim uzerimdeydi.

Kusura bakmayın, kv niz hasta ve bakıyormuşsunuz.

Birde yayladaymışsınız.

Sizi incitmek istemem.

Gebesiniz hayırlı olsun.

İki gün önce lavaboda az bir kaç damla kanama geldi sonrası yok.sol kasıklarda az az ağrı var . Adet sancım daha çok olurdu.insallah evham yapmıyorum dur.hayirlisi olsun

Doktorumu aradım iki üç dakika bekle dedi. Bu attığım da az daha belirsizdi. Dakika geçtikçe belirginleşir oldu. Ama yinede siliklik vardı.kan testi yapacağım inşallah. Özel hastanede hafta sonu verince çıkıyor mu hemen bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…