- Konu Sahibi Gizemavsar
-
İnşallah ben iki ay dikkat ettim tutmadı.bu ay da kalktım hemen duş aldım. Bilmiyorum nasib belkide. Doktorum ilaç vermedi. Altı ay beklemen lazımHamile oldugumu bi ögrensemmm
bende aticaaam
Vallahi 2 senedir bekliyomİnşallah ben iki ay dikkat ettim tutmadı.bu ay da kalktım hemen duş aldım. Bilmiyorum nasib belkide. Doktorum ilaç vermedi. Altı ay beklemen lazım
Doktorunu değiştirdinmiVallahi 2 senedir bekliyom
Degistirdim bütün hormon testlerini, yumurtalik res., vajinal kontrol herseyi yaptim hic bir sıkıntı yok hersey iyi esimde kontrol oldu ondada hicbir sorun yok ama iste olmayinca olmuyorDoktorunu değiştirdinmi
ben Özel hastahanede verdim kanı 1 buçuk saat sonra çıkmıştı sonuçDoktorumu aradım iki üç dakika bekle dedi. Bu attığım da az daha belirsizdi. Dakika geçtikçe belirginleşir oldu. Ama yinede siliklik vardı.kan testi yapacağım inşallah. Özel hastanede hafta sonu verince çıkıyor mu hemen bilginiz varmi
Canim senin yaşın daha küçük gorunuyor sanirim baya yas farki var aranizda. Rabbim gönlüne göre nasip etsinRabb'im isteyen her anne adayına versin eşimin yaşı 40 olduğu için acele ediyorum..severek evlendik.. belki sevdiğim için kayinvalidemle böyle ilgileniyorum.onun duası yetiyor inanın
Bariz belirgin cizgin var. Bu arada kv dene Rabbim sifa versin. Olsun hayir duasini almis oldun. Zamanlada esin yardimci bulur dedigi gibi sende rahat edersinÇok heyecanlıyım
Teşekkür ederim yaşım 26 amin inşallah canım ,Canim senin yaşın daha küçük gorunuyor sanirim baya yas farki var aranizda. Rabbim gönlüne göre nasip etsin
Bariz belirgin cizgin var. Bu arada kv dene Rabbim sifa versin. Olsun hayir duasini almis oldun. Zamanlada esin yardimci bulur dedigi gibi sende rahat eders
İnşallah yardımcı bulacağız böyle olmaz zaten. Duası yetiyor evetBariz belirgin cizgin var. Bu arada kv dene Rabbim sifa versin. Olsun hayir duasini almis oldun. Zamanlada esin yardimci bulur dedigi gibi sende rahat edersinamin Rabb'im tüm hastalara şifa versin
Evet varGebelik varmıdır ?? Adet gecikmem 3gun oldu sonrasında 2 gün süren kanamam oldu ara ara bugün test yaptım 2.cisi silik çıktı
Var inşallah sağlıklı gebeliktirGebelik varmıdır ?? Adet gecikmem 3gun oldu sonrasında 2 gün süren kanamam oldu ara ara bugün test yaptım 2.cisi silik çıktı
bence test bozuk tekrar r yspın ikinci çizgi bu kadar yakın cıkmaması gerekGebelik varmıdır ?? Adet gecikmem 3gun oldu sonrasında 2 gün süren kanamam oldu ara ara bugün test yaptım 2.cisi silik çıktı
Var oldugunu nasil anladinizVar inşallah sağlıklı gebeliktir
Nerden biliyosunuz emin gibisinizEvet var
Silik de olsa cikmis cunku. Yasamadim ama o kadar cok mesaj okudum gordum ki bu mecrada artik tecrubeli sayilirimNerden biliyosunuz emin gibisinizbaşınıza böyle durum geldimi
Silik de olsa cikmis cunku. Yasamadim ama o kadar cok mesaj okudum gordum ki bu mecrada artik tecrubeli sayilirim
Bugün yine akşam gebelik testi yapacağım. Hafta içi hastaneye gideceğim buraya mutlaka yazacağım inşallah. Aşırı derece ayakta kalınca bel ağrısı kasikda sol da ağrı batma gibi.. şikayetlerim var.Hamile miymissiniz baktirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?