- Konu Sahibi Gizemavsar
-
Var gibi sanki ama tekrar yapın bence umarım sağlıklı bir bebek olur rabbim herkese versinGebelik varmıdır ?? Adet gecikmem 3gun oldu sonrasında 2 gün süren kanamam oldu ara ara bugün test yaptım 2.cisi silik çıktı
Amin inşallah yarın tekrar yapicamVar gibi sanki ama tekrar yapın bence umarım sağlıklı bir bebek olur rabbim herkese versin
Bennnn asiri derecede. Kas kati karin kismim resmen ve kabizlikMidem de sürekli gaz var .yaşayan varmi
Büyük ihtimalle hamilesiniz kan verin bence silik çizgide gebelik sayılıyor hakkınız da hayırlısı olsun hamileysenizVar oldugunu nasil anladiniz
testın cızgısı net degıl tekrarlayın lutfenGebelik varmıdır ?? Adet gecikmem 3gun oldu sonrasında 2 gün süren kanamam oldu ara ara bugün test yaptım 2.cisi silik çıktı
Yaptim bugun negatiftestın cızgısı net degıl tekrarlayın lutfen
Olsun bir dahakine inşallahYaptim bugun negatif
Evet var gorunuyorBu da gece ki ikinci testim sizce bun da da varmı
Teşekkürler yarın acilden bir kan aldiracagim en azından hemen çıkar. Rabbim bana ve isteyen herkese bir evlat versinEvet var gorunuyor
Aminn insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin AllahTeşekkürler yarın acilden bir kan aldiracagim en azından hemen çıkar. Rabbim bana ve isteyen herkese bir evlat versin
canım 1500 ü geçince dış gebelik değil diye biliyrum değerlerin arttı mı merak ettim bende 7 haftalık hamileyim çok bel agrılarım varKizlarr hamileymişim ultrason la da baktrdim daha kese oluşmamış. 4 haftalık 5 günlük..haftaya gidince bakacağız inşallah dış gebelik falan değildir dua edin... 633 değerim Allah'ım herkese bu mutluluğu yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?