Silik test

Cnm zaten kanda degerin 1 civari cikmiş ya... oda hamileligin baslangici olabiliyor.
Doktorlar negatif ddiyor cunku kimyasalda gecirebilirsin diye.

Bizler yaptirdigimizda hep 0.100 cikiyr ama deger hep 0 :)
Aslında şöyle detaylı anlatayım 4mayısta birlikte olduk ilk deneme yani ben 8 mayıs gecesi ateş yüksrlmesi oldum acike gittik kan tahlili yaptılar hamilelik şüphem var demiştim ilaç iğne bişi yapamadılar o zmn değerim 0,4 tü o 4 mayıstaki ilişkinin 17 mayısta onun döllenme süresi olmuş oluyo dfiye diye test yaptırdım 1.74 geldi gebelik yok dediler sonra bide 9 mayısta birlikte olduk onun süreside doldu bekledim hadi kan yapmıyım idrar yapayım bi gün snra dedim 3 gün idrar testi yaptım 3 de silik çıktı resimdekiler şeytan dürttü sabah uyanır uyanmaz yaptım acelemde vardı ilk 5 dk yoktu onada hazırlanırken baktım zaten hemen çıktım evden belki 10. Dk da brlirmiştir ama işte bi garip yani kasıklarım ve belim çok ağrıyo heran adet olsum gibi geliyo

Cnm suresini neye gore belirliyosun 12 gun olarak mi ??? :)
Anladim sen bilimsel gebelik testi yaptirmişşin...

Bak o zaman kan testi yaptirman icin sana bir tavsiye...!
Ya hamile degilsen ??? Ya bosuna biz seni umitlendirdiysek ???
Ya 3 gun sonra regl olacaksan ve cok uzuleceksen ???

Bu yuzden ilk firsatta ka tahlilini yaptir icini rahatlat !!!!

Yaaa işte hamilesin bence çok umutlandırmak istemiyorum ama bence yarın kan testini yap bekleme hiç bize de haber ver mutlaka
Ya bi kere yaptırdığımda 1,74 gelmişti negatifmiş yani üzülmüştüm şimdi korkuyom yok dicekler fiye 2-3 gün bekleme sebebim adet olursam diye

Yok ilişkiden 10 içinde döllenme oluyomuş hcg değeri yükseliyomuş hemşire bi arkadaşım söylemişti ben 12. Gün baktırmıştım
2-3 gün bekleme isteğim adet olcakmışım gibi bel ve kasık ağrısı var o yüzden ama işte silik çizgilerde aklımı karıştırdı

Ne zaman dollendigini ne zaman yerlestigini bilemessin canim. Internettede tahmini olarak anlatiliyor.
Insallah hamilesindir hayirlisii

Bu ağrılar olunca sevinemiyorum ha bire wc ye gidip acaba adet mi oldum diyorumya inş hamileyimdir de adet olmam inş şu 4 silik test bni yanıltmaz
Yanıltmaz yanıltmaz dikkat et kendine ağır kaldırma uzan fırsat buldukça enerjiye ihtiyacın var :)

hayırlı olsun canım bebiş geliyor :))
Dün gece feci ağrılarım vardı bıgün sabah kahverengi keke gibi geldi sonra koyu kırmızı pelte gübi kan geldi feci derece ağrım var kasıklarda anlamadım iyice ya üstüne görüyorum yada adet ama hiç bu kadar ağrılı ve bu kıvamda görmedim

Ya bi git kan tahlili yaptir canim bir baksınlar amma inat ettin sende barsa birsey progestan falan verir

şu an ne durumdasın bence hemen doktora gitmelisin canım

Canım artık kan testi yaptır korkma Allah büyük illa ki verecek birgün hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…