Silik test

Eczaneye gittim kadında aynısını söyledi zaten dun BTA yaptım 9.0 5.0 cıktı doktor cumartesi gel dedi 2 gunde sonuc verir mi artar mı bilmiyorum bugunde erken gebelik yaptım pazartesi regl gunum
Tabi en azından 30 larda çıkması lazım beta hcg nin inşallah çıkar canım benim. Ben ilk gördüğümde hamile değilim sanmıştım tam kırmızı olacak sanıyordum daha çok çok yeni o zaöan çok düşük çıkıyor

Doktora sordum sonucumu hemen alıp dedim ki geç döllenmemı oldu acaba dedim Suphelı gebelik dedi 2 katı cikmasi gerekiyormuş sanırım ama idrarda bıle böyle belirgin ikinci cizgi cıkmıssa yarın kesin sonucum cıkar diye dusunuyorum cunku önce kanda sonra idrarda belli oluyor

Evet canım önemli olan gün aşırı 2 katına yakın artış göstermesi yarın ki sonucun i işallah iyi çıkar canımbenin

Yavrum dun zaten yaptım tekrarlamak lazımmış doktor dedi 2 gun sonra yanı cumartesi gel dedi 2 gun de olsa artis olur mu acaba .s

Yavrum dun zaten yaptım tekrarlamak lazımmış doktor dedi 2 gun sonra yanı cumartesi gel dedi 2 gun de olsa artis olur mu acaba .s
Tabiki de artış oluyor sağlıklı bütün gebeliklerde her gün artar hcg değeri önemli olan gün aşırı artış göstermesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…