Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız :)Şimdilik gpzel gübi bıgün yumurtlama günüm çalışmalar sürüyo
Sat ın nw zaman dı canım benimde ilk yaptığım test te böyle idi şimdi 4+4 haftalık gebe oluyorum sata göre ultrasonda daha görünmedi:) Ay kızlar biriniz banada bisey yazsın artık
Eczaneye gittim kadında aynısını söyledi zaten dun BTA yaptım 9.0 5.0 cıktı doktor cumartesi gel dedi 2 gunde sonuc verir mi artar mı bilmiyorum bugunde erken gebelik yaptım pazartesi regl gunumCanım hayırlı olsun hamişsin galiba
Canım hamilesin çok büyük ihtimal :) yarın kan testi yaptır hemen.:)Kızlar test yaptım bı yorumlar mısınız
Yavrum dun zaten yaptım tekrarlamak lazımmış doktor dedi 2 gun sonra yanı cumartesi gel dedi 2 gun de olsa artis olur mu acaba .sCanım hamilesin çok büyük ihtimal :) yarın kan testi yaptır hemen.:)
Tabi en azından 30 larda çıkması lazım beta hcg nin inşallah çıkar canım benim. Ben ilk gördüğümde hamile değilim sanmıştım tam kırmızı olacak sanıyordumEczaneye gittim kadında aynısını söyledi zaten dun BTA yaptım 9.0 5.0 cıktı doktor cumartesi gel dedi 2 gunde sonuc verir mi artar mı bilmiyorum bugunde erken gebelik yaptım pazartesi regl gunum
Doktora sordum sonucumu hemen alıp dedim ki geç döllenmemı oldu acaba dedim Suphelı gebelik dedi 2 katı cikmasi gerekiyormuş sanırım ama idrarda bıle böyle belirgin ikinci cizgi cıkmıssa yarın kesin sonucum cıkar diye dusunuyorum cunku önce kanda sonra idrarda belli oluyorTabi en azından 30 larda çıkması lazım beta hcg nin inşallah çıkar canım benim. Ben ilk gördüğümde hamile değilim sanmıştım tam kırmızı olacak sanıyordumdaha çok çok yeni o zaöan çok düşük çıkıyor
Evet canım önemli olan gün aşırı 2 katına yakın artış göstermesi yarın ki sonucun i işallah iyi çıkar canımbeninDoktora sordum sonucumu hemen alıp dedim ki geç döllenmemı oldu acaba dedim Suphelı gebelik dedi 2 katı cikmasi gerekiyormuş sanırım ama idrarda bıle böyle belirgin ikinci cizgi cıkmıssa yarın kesin sonucum cıkar diye dusunuyorum cunku önce kanda sonra idrarda belli oluyor
Yavrum dun zaten yaptım tekrarlamak lazımmış doktor dedi 2 gun sonra yanı cumartesi gel dedi 2 gun de olsa artis olur mu acaba .s
Tabiki de artış oluyor sağlıklı bütün gebeliklerde her gün artar hcg değeri önemli olan gün aşırı artış göstermesidirYavrum dun zaten yaptım tekrarlamak lazımmış doktor dedi 2 gun sonra yanı cumartesi gel dedi 2 gun de olsa artis olur mu acaba .s
InsAllah canım yarın bı gıdıyım yaptırıyım haberleri veririm olumlu ya da olumsuzTabiki de artış oluyor sağlıklı bütün gebeliklerde her gün artar hcg değeri önemli olan gün aşırı artış göstermesidir
İnşallah güzel haberler ile gelirsinInsAllah canım yarın bı gıdıyım yaptırıyım haberleri veririm olumlu ya da olumsuz
Sabah erkenden gidip test yapıyım vakit gecmeden bakalım ne cıkıcak . Sence hamile olmasaydım silik çizgi cıkar mıydıTabiki de artış oluyor sağlıklı bütün gebeliklerde her gün artar hcg değeri önemli olan gün aşırı artış göstermesidir
Silik çizgi de hamilelik var demek daha çok erken olduğunu gösterir ama kesin sonuç kan testinde görünür canımSabah erkenden gidip test yapıyım vakit gecmeden bakalım ne cıkıcak . Sence hamile olmasaydım silik çizgi cıkar mıydı
Hamileyim canımSilik çizgi de hamilelik var demek daha çok erken olduğunu gösterir ama kesin sonuç kan testinde görünür canım
Canım benim çok sevindim senin adına ayyy inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebişin olurHamileyim canım36.25 cıktı sonucum doktor cok iyi cikmis dedi haftaya kontrole gidicem kese ıcın
Hamileyim canım36.25 cıktı sonucum doktor cok iyi cikmis dedi haftaya kontrole gidicem kese ıcın
Hayırlı olsun arkadaşım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahHamileyim canım36.25 cıktı sonucum doktor cok iyi cikmis dedi haftaya kontrole gidicem kese ıcın
İnşAllah canım Allah olmayıpda isteyenlere nasip etsinHayırlı olsun arkadaşım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Amin canım benim ☺☺☺Canım benim çok sevindim senin adına ayyy inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?