Silik test

hayırlısı olsun canım elbette üzüyor insanı ama her zaman senden daha zor durumda olanları düşünüp teselli bulabilirsin, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Amin cnm hep öyle düşünüyorum Rabbim intihana tutmak istedi demek ki

Yaptın mı cnm test nasıl çıktı
Yaptım canımcım negatif çıktı sonra akşam dedik acaba özele gidip kan testi mi yapsak sonra da sabahı bekleyelim adet olmazsam sabahtan gideriz diye düşündük ama sabah adet oldum ikimiz de haziranı beklicez artık :) sen iyi misin biraz daha

Psikolojik plarak biraz daha iyiyim doktor o kadar güzel konuştu ki bi sorun olmadığına ve kolaylıkla bebeğin olabileceğini söledi akşam en yakın arkadaşların geldi moral verdiler sizle bırda dertleşmek çok güzel etrafımda pervane olan eşim var şükretmek için bir sürü sebep var demekli kosmet böyleymiş.sağlık yönündende Kasık ağrım var adetim normalinden biraz daha fazla geliyo öyle şimdilik cnm

Ağzından bal damlıyo inşallah ya ama bu sabahkinde niye bişi çıkmadı bide ilk idrar. Diğerleride silik ya emin olamadım kan testide negatif duycam diye gitmek istemiyorum
Belkş de son yaptığın test bozuktu canım benim bence ümidini kaybetme

İlk i

ilk idrarla değilde ikinci idrarla yapın diyolar canım bilemedim bende şimdi inşallah hamilesindir kan testi yaptır hemen
Aslında ilk idrar ama ilk idrarın ilk damlaları değil te orta damlaları ile yapılması gerekiyor. İlk idrarsa daha fazla hcg bulunuyor hamilelik varsa da daha kesin çıkmış oluyor idrar testinde

Benımde ole olmustu kan testı yaptr ıns hamılesındr

Benımde ole olmustu kan testı yaptr ıns hamılesındr
Cnm geçen aydı bu konum çok minikmiş tutunamayan gebelik yaşadım düştü ama doktor korunma dikkat etmene gerek yok dedi çünkü kurtaj olmasım küçük olduğu için hepsi akmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…