Amin cnm hep öyle düşünüyorum Rabbim intihana tutmak istedi demek kihayırlısı olsun canım elbette üzüyor insanı ama her zaman senden daha zor durumda olanları düşünüp teselli bulabilirsin, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Yaptım canımcım negatif çıktı sonra akşam dedik acaba özele gidip kan testi mi yapsak sonra da sabahı bekleyelim adet olmazsam sabahtan gideriz diye düşündük ama sabah adet oldumYaptın mı cnm test nasıl çıktı
Psikolojik plarak biraz daha iyiyim doktor o kadar güzel konuştu ki bi sorun olmadığına ve kolaylıkla bebeğin olabileceğini söledi akşam en yakın arkadaşların geldi moral verdiler sizle bırda dertleşmek çok güzel etrafımda pervane olan eşim var şükretmek için bir sürü sebep var demekli kosmet böyleymiş.sağlık yönündende Kasık ağrım var adetim normalinden biraz daha fazla geliyo öyle şimdilik cnmYaptım canımcım negatif çıktı sonra akşam dedik acaba özele gidip kan testi mi yapsak sonra da sabahı bekleyelim adet olmazsam sabahtan gideriz diye düşündük ama sabah adet oldumikimiz de haziranı beklicez artık :) sen iyi misin biraz daha
canım bu tetslerin bende aynısından yaptım 3 -4 kere ve inanmadım kan verdim kandada pozitif çıkmıştı acil kan ver bi
Benim de öyle iki saat önce yaptm silik çıktı en iyisi kan yaptirmakPeki yarim saat 1 saat arasi ikinci cizgi cok silik ciktiysa nasil oluyor ne oluyor bilen var mibu testin url si
http://hizliresim.com/r9JZrN
Canım testlerin fotoğrafı var mı bence de kan testi yaptırırsan kesin çözüm olurHayır canım hiç bişi kullanmadım 3 test silik bu sabah ki idrar da hiç bişi çıkmadı
Gebeliğin çok yeni olabilir 3 farklı testin aynı anda silik te olsa çıkacağını düşünmüyorum
Belkş de son yaptığın test bozuktu canım benim bence ümidini kaybetmeAğzından bal damlıyo inşallah ya ama bu sabahkinde niye bişi çıkmadı bide ilk idrar. Diğerleride silik ya emin olamadım kan testide negatif duycam diye gitmek istemiyorum
Aslında ilk idrar ama ilk idrarın ilk damlaları değil te orta damlaları ile yapılması gerekiyor. İlk idrarsa daha fazla hcg bulunuyor hamilelik varsa da daha kesin çıkmış oluyor idrar testindeİlk i
ilk idrarla değilde ikinci idrarla yapın diyolar canım bilemedim bende şimdi inşallah hamilesindir kan testi yaptır hemen
Canım hayırlı olsun hamişsin galiba
Benımde ole olmustu kan testı yaptr ıns hamılesındrArkadaşlar merhaba
1 yıllık evliyim mayıs ayında bebek düşünmeye başladık mayısta korunmasız birlikte olduk Regl dönemim evlenmeden önce 28-29 gündü evlendikten sonra 33-34-35 gibi düzensizleşti. 20 nisan son regl başlama tarihim.4 mayıs ilk korunmasızdan 14 gün snra idrar testi yaptım silik bile olsa çizgi çıkmadı kan testşde yaptırmıştım değerim 1.74 çıktı yani gebelik yok. 9 mayıstada birlikte olmuştuk onun döllenme süreside dolsun istedim 22 mayısta test yaptım idrar silik çizgi çıktı üç gün hep denedim hep silik bu sabah taptım hiç çizgi çıkmadı adetimde 2-3 gün geçti anlamadım kızlar bu durumu yardımcı olur musunuz
aselaze nasılsın bu ay nasıl gidiyor merak ettim seni
Cnm geçen aydı bu konum çok minikmiş tutunamayan gebelik yaşadım düştü ama doktor korunma dikkat etmene gerek yok dedi çünkü kurtaj olmasım küçük olduğu için hepsi akmış.Benımde ole olmustu kan testı yaptr ıns hamılesındr
Öleymişim o ay ama düştü cnm geçen aydı bu konumCanım hayırlı olsun hamişsin galiba
Çok yeniymiş cnm düştüGebeliğin çok yeni olabilir 3 farklı testin aynı anda silik te olsa çıkacağını düşünmüyorum
Çok yeniymiş cnm düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?