Silik test

Doktora gittim cnm tutunamayan gebelik yaşamışım çok küçükmüş 3 haftalık kadar tutunamamış düşmüş

Üzülme Canım Demekki önümüzdeki ay kolayca hamile kalabileceksin ben o kadar çok kişiden duydum ki bunu
Doktorumda öyle söyledi adetin bittikten sonra denemelere devam daha ilk denemende olmuş bi daha olmuycağı anlamına gelmiyo dedi.folik asit verdi madem gebelik istiyosun bunu kullan daha sağlıklı bi gebelik geçirirsin vitamin takviyesi önemli dedi. ama insan üzülüyo can bulmaya çalışmış ama tutunamamış ister istemez üzülüyorum

Çok iyi anlıyorum ben de yaşadım aynı şeyi maalesef hiç kolay değil ama tutunamadıysa eğer Bi sıkıntısı vardı Demekki sağlıklı Bi gebelik değilmiş yani doktor bu şekilde açıklama yapmıştı bana ve eğer ilk denemede olduysa çok çok iyi bence cnm Bi dahaki aya daha iyi olur inşallah hem folikasit de önemli sonuçta ona da başlamış olursun

Buyuk ihtimalle test bozuktu hamileligin basinda oldugun icin silik cikiyor sabah ac karnina yap

Doktora gittim cnm tutunamayan gebelik yaşamışım çok küçükmüş 3 haftalık kadar tutunamamış düşmüş
Yaa çok üzüldüm Canım Allah inşallah sağlıklı bebişler nasip etsin tekrar denersiniz daha ilk denemeydi ne de olsa

Evet en azından bi dahaki daha sağlıklı olur inlallah ama insan düşününce minicik susam tanesi kadarcık can bulmaya tutunmaya çalışmış ama olmamış

Oh çok şükür ne güzel işte.. önümüzdeki ay çalışmalara devam :))
Eşimde öyle diyo bi daha yaparız üzme kendini diyo sağolsun pervane oldu etrafımda ama elimde değil.Vardır bındada imtihan deyip halime şükrediyorum daha büyük olup kaybetseydim daha kötüydü

Eşimde öyle diyo bi daha yaparız üzme kendini diyo sağolsun pervane oldu etrafımda ama elimde değil.Vardır bındada imtihan deyip halime şükrediyorum daha büyük olup kaybetseydim daha kötüydü
Aynen canım daha çok küçükmüş dediğin gibi olumlu düşünmeye çalış.. Allah ne eylerse güzel eyler üzme kendini hiç ben inanıyorum önümüzdeki ay güzel haberlerini duyucaz inşallah

Ya dedik biz sana dimi korkma en azından hamile kalabiliyosun bak sevin sağlıklı değildi şimdi düşmesi daha iyi çünkü sonra hamile olduğunu bile bile yasasan daha zor düşün benimki 10 haftalikti ben karnimdakini kurtaj masasında bırakmak zorunda kaldım şükür et haline dusugun arkası tez olur derler hiç üzülme sakin adetin bitsin tekrar devam et hem folic asitde başladın herşey guzel olcak korkma doktordan hastaneden yilma sakin daha çok erken olcak merak etme Allah buyuk

Aynen canım daha çok küçükmüş dediğin gibi olumlu düşünmeye çalış.. Allah ne eylerse güzel eyler üzme kendini hiç ben inanıyorum önümüzdeki ay güzel haberlerini duyucaz inşallah
Çok teşekkür ederim cnm inş Allah isteyen herkese versin

İnş cnm çok sağol

hayırlısı olsun canım elbette üzüyor insanı ama her zaman senden daha zor durumda olanları düşünüp teselli bulabilirsin, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…