• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik tip olmaktan nasıl kurtulabilirim?

yemememek

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
102
34
13
34
Bir ortama girdiğim de bende dikkat çekmek istiyorum. Ama bu dikkat çekmeyi karşı cins olarak algılamayın. Genel olarak herkesi kastediyprum. İnsanlar beni merak etsin , benim onlara soru sorduğum gibi onlarda bana sorsun istiyorum. Beni önemsesinler, o ortamın bir parçası olarak görsünler istiyorum.
Ama ben genelde çekingen utangaç bir insanım.birde soğuk nevaleyimdir. Aslında onlarla yakın ilişkiler kurmka istitorum ama yapım buna müsade etmiyor. Kosaca silik bir tipim. Nasıl kurtulabilirim

Ezik değilseniz, silik olmanın bi mahsuru yok bence. Bu insanın aurasiyla alakalı. Kendinize güvenin, dik durun, dik yürüyün, hoş giyinin, pozitif olun hep gülümseyin, size bakan birinden gözlerinizi kaçırmayın, dikkat çekeceğim diye ekstra bi çaba sarf etmeyin, kendiniz olun

ben bunun insanin kendini yetiştirebilmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum yanlış anlamazsanız.

şahsen bir ortamda düz bir insanın hayatını merak etmem;farklı hobileri olan,kendine has bilgili olduğu konular olan,yani bir şeyler öğrenebileceğim insanlarla sohbet ederim ilk başta. sonradan zaten arkadaşım olunca her konuda konuşurum.

Ya sanırım şu havalı tiplerden olmak gerekiyor, sürekli merak edilen, arayıp sorup arkadaş olmak istenen. Bence cool ol, herkesle iyi anlaş ama gereksiz muhabbetlere girme. Giyimine kuşamına özen gösterebilirsin yaşın kaç bilmiyorum gerçi belki giyim kuşamına da özen gösteriyorsundur onu da bilmiyorum. Yani bilemedim şu an kaç yaşındasın?

Biri beni anlatmış adeta :))
Bana kalırsa öyle olmak için gerekli gereksiz hep konuşmak lazım. Ben şahsen sadece benim ilgilendiren,meraklandıran şeyler hakkında konuşurum bu yüzden de insanlar bana "suskunlar" diye lakap takar... Bunu başarabilmen için kişiliğinden ödün vermen lazım..

Bir ortama girdiğim de bende dikkat çekmek istiyorum. Ama bu dikkat çekmeyi karşı cins olarak algılamayın. Genel olarak herkesi kastediyprum. İnsanlar beni merak etsin , benim onlara soru sorduğum gibi onlarda bana sorsun istiyorum. Beni önemsesinler, o ortamın bir parçası olarak görsünler istiyorum.
Ama ben genelde çekingen utangaç bir insanım.birde soğuk nevaleyimdir. Aslında onlarla yakın ilişkiler kurmka istitorum ama yapım buna müsade etmiyor. Kosaca silik bir tipim. Nasıl kurtulabilirim
Sen ,senin arkadaşın olsaydın hakkında ne düşünürdün?

Hangi özellikleri senin ilgini çekerdi ?
Hangi özellikleri sana itici ve sıkıcı gelirdi?

Senin dış görünüşünde, senin giyiminde biri sana nasıl görünürdü?

Bu soruları kendine sor ve cevaplarını yaz bir kağıda ...

Sana göre beğendiğin özelliklerini parlat , o konularda usta ol, senin sevmediklerini de sana göre ortalama hale getirsen yeterli.

Aklına gelenleri yazarsan cevap veririrm ,her tür insanla seviyeli ve samimi iletişim kurmak durumda olduğum bir mesleğim var .

Ya sanırım şu havalı tiplerden olmak gerekiyor, sürekli merak edilen, arayıp sorup arkadaş olmak istenen. Bence cool ol, herkesle iyi anlaş ama gereksiz muhabbetlere girme. Giyimine kuşamına özen gösterebilirsin yaşın kaç bilmiyorum gerçi belki giyim kuşamına da özen gösteriyorsundur onu da bilmiyorum. Yani bilemedim şu an kaç yaşındasın?
21 yaşındayım. Giyimime pek özen göstermem
Muhim olan dikkat cekmek degil, akilda kalmaktir!
Bende zaten akılda kalmak istiyorum. Dikkat çeken insan zaten akılda kalır

Biri beni anlatmış adeta :))
Bana kalırsa öyle olmak için gerekli gereksiz hep konuşmak lazım. Ben şahsen sadece benim ilgilendiren,meraklandıran şeyler hakkında konuşurum bu yüzden de insanlar bana "suskunlar" diye lakap takar... Bunu başarabilmen için kişiliğinden ödün vermen lazım..
Evet öyle olmam için kişiliğimden ödün vermem kazım. Bazen düşünüyorum bu sa aenin karakterin diyprum. Bazende böyle olma değiş diyprum bakalım ne olacak

ben bunun insanin kendini yetiştirebilmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum yanlış anlamazsanız.

şahsen bir ortamda düz bir insanın hayatını merak etmem;farklı hobileri olan,kendine has bilgili olduğu konular olan,yani bir şeyler öğrenebileceğim insanlarla sohbet ederim ilk başta. sonradan zaten arkadaşım olunca her konuda konuşurum.
Malesef kendimi yetiştiremedim bu yalıma kadar. Bu utangaç yapımdan dolayı bir şeyde başarılı olamadımm.

21 yaşındayım. Giyimime pek özen göstermem

Bende zaten akılda kalmak istiyorum. Dikkat çeken insan zaten akılda kalır
Hayir yaniliyosun.. bi kotu yonde dikkat cekmek var birde sempatikliginle mesela akilda kalmak var.. dikkat ceken her zaman guzel degildir

Hayir yaniliyosun.. bi kotu yonde dikkat cekmek var birde sempatikliginle mesela akilda kalmak var.. dikkat ceken her zaman guzel degildir
Bende köyü yönde dikkat çekmek istemiyorum ki zaten. Kendimi mi anlatamadım bilemiyorum. Elbette sıcakkanlılıkla samimiyetle ve de görüşlerimle akılda kalmak istiyorum

Doğal ol. Kendine bir alan belirle ve alanda bilgi sahibi ol. Kitap olur yemek olur genel kültür olur. Birde ortamda boş konuşma yada gereksiz muhabbet olmadıktan sonra aranan sima oluverirsiniz

Back
X