yarın çıkarılcaklar ama burnumun için kabuk kabuk dikişler sertleşmiş nasıl olcak acı hissediliyor mu cok tribe girdim resmen.lmaz:
yarın çıkarılcaklar ama burnumun için kabuk kabuk dikişler sertleşmiş nasıl olcak acı hissediliyor mu cok tribe girdim resmen.lmaz:
kızlar resmen öldüm yaa doktora gittim diyo ki tampon yok burnunda dedi nasıl ya var ghissediyorum nesfes alamıyorum taa genzime sokmuslar anasını satıım ısık soktu baktı cok derindeymis cok acılı bi operasyon oldu hatta ilki cıktı dedi diğeri kalsın almayın sonra baktım yine hazırlandı doktor off off neyse atlattım cok sükür her gün kremliyodum serumluyodum termessossum bilmiyorum niye böyle oldu.
doktor bidaha kontrollerini kendi doktorun yapsın dedi ..istanbuldaki doktorum söyledi bunu artık 3 ay sonra giderim malatyaya..baska bi operasyon yaptırmaya o sırada bakar burnuma :)
sadece silikon tampon için değil o krem.. direk burnun içi için gerekli..baksana içi kabuk kabuk yazmış skyeed.. devamlı serum ve kremlemesi gerekir. o krem antibiyotik .. yaraların hem hızla iyileşmesini sağlayacak hemde enfeksiyon kapmasını önleyecek.. ayrıca nemlendirilmiş olur ki bu da esnekliğini sağlar..tampn çıkarken daha kolay çıkar
acımayacak kuzum , küt diye bitmiş olacak herşey
hadi az kaldı
bende plomp dıye ses cıkmadı bende sadece sag taraf acıdı
oda basından berı hep sag taraf acıyordu ona bagladım bende
tamponlar ciktiktan sonra o kabuk kabuk olan kurumus kanlar once burundaki dikisler icin kullanilan spreyle sonra da deniz suyu kullanmayla gecip gidiyo zaten.
bi de benim doktorum tamponlar ciktiktan sonra kurumus seylerin yumusamasi icin burnuma tatli badem yagi damlatmami onermisti bu da cok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?