silikon tamponların çıkarılması ??

skyeed

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
328
17
298
İstanbul
yarın çıkarılcaklar ama burnumun için kabuk kabuk dikişler sertleşmiş nasıl olcak acı hissediliyor mu cok tribe girdim resmen.lmaz:

yarın çıkarılcaklar ama burnumun için kabuk kabuk dikişler sertleşmiş nasıl olcak acı hissediliyor mu cok tribe girdim resmen.lmaz:

hiç acı macı hissedilmiyor, burun ameliyatının en acısız ve rahatlatıcı kısmı hatta.

Bnmde korkulu ruyamdi icinde kan birikmisti burnumun rsmen strese grmistim nasil cikicak die ama hssetmedim bile acı yok asla hc korkma

canım sen serum yada denız suyu oyle bırsey damlatmıyor musun?
benım gunde en az uc kere damlatılıyor
artık burnum tamponları kabullendı benımde yarın cıkarılacak
seklıde yarın gorecegım
ınsalalh bır arıza cıkarmaz

valla korkutmak gibi olmasin ama benim silikon tamponlar burnuma yapismis gibiydi resmen, cikarirken cok acidi acikcasi ama 3-5 saniyelik bi aci hissediyorsun sonra tamponlar ciktimi hic birsey hissetmiyorsun canim. dusunup dusunup te kafana takma, kendini doktorunun elin birak rahatca, korkmadan o zaman hic bir sey olmaz guclubacismile

her doktor tamponlar kolay ciksin diye serum ve krem vermiyor canim, benimki vermedi mesela

sadece silikon tampon için değil o krem.. direk burnun içi için gerekli..baksana içi kabuk kabuk yazmış skyeed.. devamlı serum ve kremlemesi gerekir. o krem antibiyotik .. yaraların hem hızla iyileşmesini sağlayacak hemde enfeksiyon kapmasını önleyecek.. ayrıca nemlendirilmiş olur ki bu da esnekliğini sağlar..tampn çıkarken daha kolay çıkar

acımayacak kuzum , küt diye bitmiş olacak herşey
hadi az kaldı

çıktı mı tamponlar? nasıl rahatladın dimi, oh be dedin:)

kızlar resmen öldüm yaa doktora gittim diyo ki tampon yok burnunda dedi nasıl ya var ghissediyorum nesfes alamıyorum taa genzime sokmuslar anasını satıım ısık soktu baktı cok derindeymis cok acılı bi operasyon oldu hatta ilki cıktı dedi diğeri kalsın almayın sonra baktım yine hazırlandı doktor off off neyse atlattım cok sükür her gün kremliyodum serumluyodum termessossum bilmiyorum niye böyle oldu.
doktor bidaha kontrollerini kendi doktorun yapsın dedi ..istanbuldaki doktorum söyledi bunu artık 3 ay sonra giderim malatyaya..baska bi operasyon yaptırmaya o sırada bakar burnuma :)

canm çok geçmiş olsun tam cvp yazıcaktım baktımgeç kalmışım ben hiç hisstememiştim alınırken...çarşamba günü bir ay olucak sağlıklı günler dilerim

off of kuzum benim.. iyi de doktor o tamponları dikmişti..dikişi kesmeden mi çekti yaa bu adam???
ayy neyse neyse bitti bebeğim yaa harbi bizde bittik ama şu iş de bitti haa

ben de fenayım , eskisini bile çok seviyodum ,yenisi de fena değil ama beni de soğuttular ya burnumdan
büyük ha büyük
insin şişi de görsünler
inşallah daha da iniyordur şu şiş kebap

benımde cıktı
ama cok cok acımadı
bı an geldı gectı
sadece gozlerımınden şıpır şıpır japon cızgı fılmlerınde aglayan kızlar gıbı ılgınc bır gozyası doktum
ama hep serumluyordum burnumu ondan olabılır

benim de dikişi keserken biraz acı gibi bişey geldi , sonra plomp diye bi ses çıktı..çekivermiş..biraz sızıldadı tabi kemiğim ama geçti hemen
çok ehemmiyet verici bişey olmamıştı yani

bende plomp dıye ses cıkmadı bende sadece sag taraf acıdı
oda basından berı hep sag taraf acıyordu ona bagladım bende

tamponlar ciktiktan sonra o kabuk kabuk olan kurumus kanlar once burundaki dikisler icin kullanilan spreyle sonra da deniz suyu kullanmayla gecip gidiyo zaten.
bi de benim doktorum tamponlar ciktiktan sonra kurumus seylerin yumusamasi icin burnuma tatli badem yagi damlatmami onermisti bu da cok iyi geliyor

bende plomp dıye ses cıkmadı bende sadece sag taraf acıdı
oda basından berı hep sag taraf acıyordu ona bagladım bende

kanla sümükle dolmuştur da ondan ses çıkmıştır benimkinde
şuan acıyı tam hatırlamıyorum.. anlattım ya sana gülme krizine girmiştik :)

Dr.Yılmaz , hemşire , Bilge Hoca var odada.. silikonlar çıkıcak..uzanmışım
radyo açık .. tam dikişlerden biri kesildi ( ki orda acıdığını hatırlıyorum) bilge bey ''sakın kıpırdama elimdeki alet çok sivri batabilir kıpırdarsan'' diyordu ki radyodaki türkü kulalarımda patladı
''dokunmayııınnnnnn.. yaralıyaaaaaaammmm ''
biranda ''süper şarkı ''dememle hepimizin kopması bir oldu..o ana kadarki gerginlik stres acı hepsi hepsi bir sinir boşalmsıyla dışarıya fırladı
ama nasıl gülüyorum ...bilge bey '' sana özel istek istedik'' felan diyor..
benim sinir boşalması zaman zaman gene oldu.. biranda kahkaha atıveriyordum
ay çok sinirim bozuldu pardon deyip durdum hep..
benim silikonlar böyle alındı işte

evet bana da dediler de düşündüm , badem yağını ben kirpiklerimi uzatmak için kullanıordum..
eğer burnumda da kllanırsam ,burnumun içindeki kıllar kocaman herif kıllarına benzer diye tırstım :)) valla hala tırsıyorum
hep serum-krem yapıyorum

arkadasloar bana doktor tuz ve karbonat karısımı verdı
yarısını agız gargarası yarısı da burun ıcın gargara ılık suyla
skyeed sen nasılsın canıkom hıc sesın cıkmıyor
nasıl memnun musun burnundan

termessos senın sarkıda sarkı yanlız ıstek parca resmen
ıstesen bu kadar ıyı tutturamaz ınsan ehehe
kız baya sıkıntı cektıkte ınsallah sonucu guzel olur

benım ıste doktor tamponlar cıkana 3 kere felan vakumladıgı ıcın burnumu sanırım ondan pek kabuk kalmamıstı
cıkardı bıkac kucuk kabuk varmıs onlarıda vakumladı
bıde benım burnuma serumu bır delıge 10 cc bır delıge 10 cc resmen yıkıyordu burnumu doktor her gıttıgımde bogulcak gıbı oluyordum demekkı faydası varmıs
dedıgım gıbı sag tarafım sorunluydu zaten acık yaram orada var dıe bende cok ustune dusunmedım
yanlız benım burun gırısındekı bır dıkısı bıraktılar nıe bıraktılar anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…