- Konu Sahibi pisiipisiii
-
kızlar tecrübelerinizi bekliyorum :18:
kiminde fazla sızıntıdan dolayı tıkanma oluyormuş mecbur yine ağızdan nefes alıyorlarmış. sizde olmadı mı böyle bisey hep burnunuzdan mı nefes aldınız? ama temizlediniz sürekli değil mi?
Hiç korkmayın, silikon tampon çok rahat benim de oğlum yeni ameliyat oldu. Beşinci gün çıktı tamponları, bu süre içinde serum fizyolojikle içini sık sık yıkadık. Çoğunlukla burundan nefes alabiliyordu... Siz neden revizyon olmak istiyorsunuz burnunuzda bir problem mi oldu sonradan?
ameliyatının üstünden bir sene geçmesine rağmen hala kulak çubuğu ile burnunu temizleyenleri biliyorum. ne kadar süre bu tarz temizlik yapmalı acaba? benim de allerjik rinitimden dolayı burnum akıyor. korkuyorum ya ameliyattan bir süre sonra burnum akarsa grip olmuş gibi?
Benimde 1 hafta kaldi tamponlarim silikon tamponla bile ameliyat olmadan onceki halimden daha iyi nefes aliyordum arada bir tikaniyordu okyanus suyu sikiyordum aciliyordu hemen bide ben nezle oldum ameliyattan 3-4 gun sonra yinede fazla sıkıntı olmadi hic korkma.
benim 2 sene geçti hala kulak çubuğu kullanıyorum temizlik için ama gerekirse hafifçe sümkürüyorum grip olduğumda
Sanmıyorum burnunuzun akmasının ameliyatı olumsuz etkileyeceğini yine de doktorunuza danışın bu konuyu tabi
sanırım burunlara kıyılmıyor ondan hala devam 2. seneye rağmen, değil mi? :)
doktorum ne derse o biçimde hareket ederim tabi ki. aklıma takılan soruları bile şimdiden not alıyorum.
yani bozulur mu ki diye korkuyorum zaten ilk ameliyatım istediğim gibi sonuçlanmadı mecbur revizyon olucam :/
sorarım ameliyat olacağım doktora ben de çünkü benim de bi bilgim yok kulak çubuğuyla dikkatli bir temizlemenin ne kadar süre dikkat etmek gerektiğinden :)
tırnak yiyerek girilmez ameliyata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?