Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merabalar kizlar,
saglik sorunlarimdan dolayi bebegimi dogdugundan beri slikon uc ile emziriyorum.sutum var cok sukur ama silikon uc ile tam bosaltamiyor sanirim.emzIrdikten sonrada sertlik oluyor.zaten bi tarafim mastit oldu,bi kac damla gelio.diger tarafida silikonla tam bosaltamio demekki.doymuyor gibime geliyor.bu ara ishal birde o yuzden sivi kaybetmesin diye dr mama da ver dedi.biberon aldikca hic emmek istemiyor gibi..
sorum su:silikon uc ile sorun yasamadan uzun sure emzirebilen var mi?birde 2aylik bebek aç olsa aglar mi?yada ac ken uyur mu?emin olabilsem hic mama vermezdim
birde uyurken beslemek icin ne zamana kadar uyandiracagiz bilen var mi?boyle bebeklerin uyku duzenini kendimiz bozuyoruz resmen..
off anne olmak cok zor ama cok guzel:)
Canim eger bebek emdikten sonra sut kaliyorsa sende sag biberonla mama yerine sutunu ver silikon ucu bende kullandim emmesine engel degil ama bebek demekki tam cekmiyo goguste sut kaliyo o yuzden mastit oluyo
Canim eger bebek emdikten sonra sut kaliyorsa sende sag biberonla mama yerine sutunu ver silikon ucu bende kullandim emmesine engel degil ama bebek demekki tam cekmiyo goguste sut kaliyo o yuzden mastit oluyo
siz ne kadar silikonla emzirebildiniz.silikon gıcik bisey ya kayiyo ustumuz basimiz sut oluyor.bazen bebek saga sola kafasini cevirirken cikartio falan..yine buna sukur en azindan emzirebildim.ne kadar daha boyle devam eder onu merak ediyorum.ins.uzun sure emzirebilirim
Ben yaklasik 4 ay falan emzirdim tam hatirlamiyorum gögüslerim çok kotu yaraydi hicbir sekilde gecmiyodu beni silikon uc kurtarmisti
Bende ilk 2 ay boyunca uc kullandım. Büyük uc almışız zorlandı.Sonra Aventin küçük ucundan kullandim iyiydi. Ama uc kullanmak zor, disari cikinca ilk onu koyuyordum cantaya. Kayiyor, hem bebek hem ben islaniyorduk. Ama sagmak daha zor.uc degistirip deneyin bence.Gece uykuda emerken ara ara çıkartıp alistirdim.
MyLittleCookies👨👩👧👧🍪
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Silikon ucla 3 ay emzirebildim.meme ucum icine gomuktu malesef.emerken yoruldugundan ve tam cekemediginden
sagip vermeye basladim
Sagdikca memeyi reddetti biberona yapisti..
Emmedigi icin sutum 3.5 aylikken tamamen bitti.
O kadar cok ve kivamli bi sutum vardi ki hala inanamiyorum bittigine .umarım sizinki emmeye devam eder
ilk 1 ay bende silikon uçla emzirdim arkasından hep sagdim sagdiktan sonra yutturmaya çalıştım öyle öyle 1 ay sonra uc çıktı ve silikon uctan kurtuldum sende böyle dene
Gögüs ucum fazla yoktu. Hastanedeyken silikon ucla emzirdim ve kanadi cok aciyordu. Hemen lazerle tedavi oldum. Sonra bir iki kere daha silikon ucla emzirdim ve aciya dayanamadim. Uc olmasada bir sekilde emzircem dedim. Emzirmeden önce parmaklarimda gögüs ucuni cekiyordum ve hemen agizina dayiyordum.Zorlandik ama oglum emdikce ucu cikmaya basladi. Gögüs ucum aciyordu ilk baslarda ama silikonlu uc gibi degildi. 2 -3 gün sonra alismistim.