• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silinen fotoğrafları geri getiremez diyin

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
1 ay önce sevgilimin telefonundan kendi fotolarımı silmiştim ve şuan ayrıldık bunları kullana bilir o yüzden geri getirebilir mi bilmiyorum 5s veya 6s telefonu ıphone

Malesef geri getirebilir, ıcloud denen bulut uygulamasında depolanıyor hepsi ve istendiği takdirde geri indirilebiliyor.

Hemde nasıl catır catır gerı getırır varya. Kotu nu ayrıldınız

Ablamla ilgili onemli belgeler vardi silinir fln diye bana da atmisti bende telfonum donuyo diye fabrika ayarları yapmistim unutup telefonuma onda da esi silmisti lazim oldu bendekini istedi bende play storeden foto videolari kurtarma uygulamasi indirdim bikac tane zor oldu ama geri buldum sevgilinde teknolojiden anliyosa biraz geri yukleyebilir

İphone kimliğiydi sanirm bi adresı var orda tüm resimler depolanior. Silinmiyor yani bilgisayardan girip çok rahat geri getirir de nie kullansnki resimleri

Fotoğrafları kullanacağından emin misiniz? O kadar ahlaksızsa onunla geçen bunca zaman niye diye sorası geliyor insanın.

Konu acilali epey olmus ama yazmak istedim.. evet geri yukleniyor fatograflar ben cok yapmisimdir.. tamamen kurtulmanin yolu ya telefon calismayacak.. yada uygulamalardan bulundugu dosya ve galeri yi onbenlegi sil ... yapilmasi gerek ozaman silinir tamamen ki tabi gogle fatograflara kopyalandiysa malesef herzaman baska tel. Yada pc.den yukleyebilir geri...

hain telefon hemi casus hemi jurnalci.eskisin başka markaya geçeceğim hemen tuşlu telefon mesela

mark zukerbergın bır fotosu var.
laptopunda kamera kısmını bantlamıs sekılde.
sen kullanmasan bıle bazı uygulamalar kamerayı otomatık acabılıyormus, veya facebook ve google ın ortam dınlemesı yaptıgı bılınıyor.
tuslu da kurtarmaz artık, dırek dumanlı haberlesmeye donelım.

Back
X