Ben yeni birini buldugunu düsünürdüm. Bosver eger o seni sildiyse düsünmeye bile degmez.
Kızlar kısa bir süre öncesine kadar size msj atan, ayrıldığı için pişman olduğunu hissettiğiniz, sizi özleyen eski sevgiliniz sizi facebooktan silse ne düşünürsünüz? Diğer hiç bir eski kız arkadaşını silmeyen biri bu.ne düşünmek gerekir
Kızlar kısa bir süre öncesine kadar size msj atan, ayrıldığı için pişman olduğunu hissettiğiniz, sizi özleyen eski sevgiliniz sizi facebooktan silse ne düşünürsünüz? Diğer hiç bir eski kız arkadaşını silmeyen biri bu.ne düşünmek gerekir
Bulsa beni umursamaz ama.yani ben başkasını bulsam onu umursamazdim. Teşekkür ederim yorumun için canim
anlamadim yani faceden sildi ama hayla pisman oldugunu, özledigini ima ediyormu?
Demek ki yalvarmaktan sıkılmış, affetmeyeceğini kabullenmiş, önündeki maçlara bakacak
Yo üç dört gün öncesine kadar halimi hatirımi soruyor, iletisime geçmeye çalışıyordu.sonra silmiş
Demek ki yalvarmaktan sıkılmış, affetmeyeceğini kabullenmiş, önündeki maçlara bakacak
Öncelikle niye ayrildiniz? Pisman oldugunu acik acik söylüyormuydu yani barisalim diye? Senin tavrin neydi? Kusura bakma cok soru sordum ama
Canim ilgilendiğiniz için çok sağol. Aramızda yaş farkı vardı. O yüzden gelecek düşünmemiş benimle ve beni oylamamak için ayrılmış. Bir hafta sonra özledigini merak ettiğini söyledi. Bunu ben de hissediyordum. Gelecekle ilgili düşünceleri değişmemiş tabi. Ben bu isin olmayacagini benim guvenimi kaybettigini soyledim.uc dört gün önce nasılsın canım yazmış. Ben de artık umudumu kestiğim için ondan normal bi şekilde cevap vermiştim.
Diğer eski sevgileriyle hala arkadaş olmasi, bir tek beni silmesi kafamı karıştırdı.
aranizdaki yas farki cokmu büyükte bir gelecek düsünememis. Ne kadar sürdü iliskiniz? Ki önceden bilmiyormuydu yasini. Bana sanki ne istedigini bilmeyen biri gibi geldi. Bu tipler cok tehlikeli olur. Hem seni yakar hem kendini.
Sende bu kadar çok eski sevgilisi olan adam niye mi beni sildi diyosun
Silse ne olur silmese ne
Ama madem duymak istiyosun söyleyeyim 'seni elemiş'
7 yaş vardı aramızda. Hem şu an için evlenmeyi düşünmüyor hem de yaş farkından dolayi benimle düşünmüyor. Ama beni sevdiğini hissediyordum. Biraz evet ne istediğini bilmiyor sanırım haklısın. Ben ona neden sildin diye sorayım mi acaba.bu güne kadar benimle iletisime geçmeye calistiginda oralı olmadım yani gurur yapmıştım beni bıraktığı için
7 yas cok degilki ki illa evlilik olacak diye birseyde yok yani hemen. Uff cok sinir oldum gercekten. Evet ne istedigini bilmiyor gibi belki tek baglanmak istemiyor korkuyor bilemeyz.
Ama sakin sorma niye sildin diye iyice havalara girer belkide amaci bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?