silinmek terkedilmek

Sildiyse sende engelle hiç bir şekilde göremesin seni irtibat kuramasın ne yaptığını anlayamasın çok merak ederse önemsiyorsa bir şekilde ulaşır sana ulaşmazsa demek ki kendine yeni bir yol çizeceksin:112:

Ben öyle oldugunu sanmiyorum. Bir erkek birseyi istiyorsa yapar. Ya hem bu kadar cok cabuk vazgececekse nasil güveneceksin bu insana. Sorumluluk almak istemiyor gibi geldi. Sanki kacmis. Yasi kac bunun?

Ben öyle oldugunu sanmiyorum. Bir erkek birseyi istiyorsa yapar. Ya hem bu kadar cok cabuk vazgececekse nasil güveneceksin bu insana. Sorumluluk almak istemiyor gibi geldi. Sanki kacmis. Yasi kac bunun?

Yaşı 24 canım.aslinda çok saçma belki ama sildiği için bi yandan seviniyorum. Beni önemsemis demek ki diye manyak miyim acaba

kısa bir süre önce mesaj atıp siliyorsa ardından da bence muhabbeti bitirmek istemiş, silerse selam sabah kalmaz diye düşündü bence...

Yaşı 24 canım.aslinda çok saçma belki ama sildiği için bi yandan seviniyorum. Beni önemsemis demek ki diye manyak miyim acaba

evet simdi anliyorum eger daha 24 yasindaysa daha olgun degil iste burdan belli tuttarsiz hareketleri. Sen 17 yasindasin o zaman? Ki öyleyse aslinda bence iliskinizi noktalamasi en dogrusu olmus. Bana göre aranizdaki yas farki cok degil ama senin yasin kücük suan icin belki oda öyle düsündü?

Son düzenleme:

Ben ondan büyüğüm canım

Ben ondan büyüğüm canım

kusura bakma beya yanlis anlamisim ben. Canim bence sen bosver takma artik kafana söyeldir böyledir diye belkide böylesi en hayirlisidir. Belkide karsi taraf korktu ne biliyim evlilik ister hemen diye. Hem yasi ve karakteri daha oturmamis belliki. Hakkinda hayirlisinin olmasini dillerim. umarim rabbim karsina gönlüne göre birini cikarir. Vardir bundada bir hayir :)

Canim yorumların için çok ama çok teşekkür ederim.beni dinledin buna çok ihtiyacım vardı. Allah razı olsun hersey gönlünce olsun senin de

Canim yorumların için çok ama çok teşekkür ederim.beni dinledin buna çok ihtiyacım vardı. Allah razı olsun hersey gönlünce olsun senin de

ne demek herzaman seve seve özeldende yazabilirsin zaten benimde dertlesmeye ihtiyacim var bu aralar :) Amin insAllah

Bence iki ihtimal var.

Daha 2-3 gun once iletisime gecip bugun siliyosa, ya 'niye beni sildin' demeni istiyo, senin dikkatini cekmeye calisiyo, ya zaten olamayacaginiz icin ve sana zaafi (madem diger eskiler duruyo, demekki bi zaafi sana) oldugu icin, seni gormek, takip etmek, surekli surekli hatirlamak istemiyo..

Her iki durumda da tepkisiz kal. Madem o terketmis, o gelsin paşa paşa..

Tamam canım ben de seve seve dinlerim seni.insanin kendine pek faydası yok bu gönül işlerinde ama bi arkadasa yol gösterebiliyor

Valla aynen öyle gerci benim pek tecrübemde yok öyle birine yol gösterebilmek icin ama iste arada oluyo bazen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…