Silinsin lütfen

Spagetti_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
58
6
98
Evet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ??

Bence sana boyle bi durumda inanmayan adamla degil bibkez daha birlikte olmak selam bile verme bence.. cok seviyo olabilirsin ama sacmaliga bak..seen ona kanitlamak zorun da misin ne demek inanmiyo ayip ... bi de inandirmak icin caba mu gostwriceksin .bence yapma kendine olan sygini yitirme derim ben... birak da o sana inanmadigi icin ozur dilesin

Ya ondan ayrılır baskasıyla birlikte oldugunda hatta evlenecek oldugunda boyle bisey yaptigin icin pismanlik duyarsan bence bunuda dusun? Cunku suan bunu dert ediyorsan ozmnda edeceksin pisman olacagin bir sey yapma bence

Biz kizlar niye onlarin afedersniz ama gotunden kosuyoruz.. sana bi cok neden sunmus niye namusuna laf ettiriyon ilerde kndine saygin azaldigini hissedersin.. illede kanitlicaksan rapor cikar göster yaaa

Açsın okusun zar çeşitlerini..
Açıklamalarını..Öğrensin neyin ne olduğunu .. Kanın hangi durumlarda hangi zarlarda gelip gelmediği bi anlasın..
Sonra pişman olduğunu dile getirsin..
Sonra da defolsun gitsin.. =) kusura bakmayın, tutamadım kendimi..

bunun lafını bile ettiği anda keşke tekmeyi basssaydın.

Bak bu sadece seni ilgilendirir.Bakire olursun ya da olmazsin , evliliği beklersin veya beklemezsin.Hepsi senin tercihindir.Yani gerçekten daha önce bi ilişkide yaşamiş olabilirdin.Önemli olan o değil.Önemli olan ilişkiye girmiş ya da girmemiş ol farketmz gerçekten seven bi insan için bunun böyle bir önemi olmamasi gerekir.Hele ki evlenmeden önce ilişkiye kizip güvenim kalmaz deyip kendide yapmak istemek basbaya pişkinlik.Seni bir zar parçasindan daha değersiz gören adamla bir dakikani bile harcama.

O değil rapor göster , ben rapor alirdim gibi şeyler söyleyen arkadaşlari da hayretle izliyorum O aşağilanmayi nasil kabul eder bir kadin?O rapor alma işi başli başina kadina hakaret.

bundan daha aşalıyıcı bir şey olamaz ve sen hala kendımı nasıl ispat ederimin derdindesin, lütfen arkana bakmadan uzaklaş

Sevgilisini g.tunden ayrilmayan bir saftirik kiz daha. O vatandas iliskiye hic girmeye yeltenmeseymis madem. Gelin bile ata binmis ya nasip demis. Daha simdiden bunu takiyorsan evlencegin zaman bekareti daha cok takacaksin demekki bu senin icin onemli. Niye kendini bu kadar kucuk dusuruyorsun. Agir ol biraz, adamin gozunde degerli ol. madem iliskiye giriyor seni her turlu kabul etmesi lazim yaksa sevgo mevgi yalan demektir. Simdiye kadar cinsellikten baska birsey paylasamamissiniz demekki

Erkek arkadaşın seni, senin onu sevdiğin kadar sevseydi zaten bırak inanıp inanmamayı umrunda bile olmazdı inan bana.

Cehennemin dibine gitsin be!
Ne diye kendinizi ezdiriyorsunuz, neymiş kan gelmezse güvenmezmiş.
Hiç gerek yok böyle şeylere, bunu dediği an tekmeyi basmanız gerekiyordu.
Siz bu kafayla gidin, daha çok ezer sizi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…