Silinsin lütfen

birlikte jinekoloğa gidin, suratına çarpın sonuçları, çıkışta da ayrılın o cahil ve ilkel yaratıktan. ben sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın ama sizde travma yaratacak bu hödüğü nereden buldunuz, buldunuz madem neden özel şeyler yaşadınız, ahlak anlayışının ikiyüzlü (kadın yaparsa vay yollu, erkek yaparsa aslan parçası) olduğu bir toplumdayız arkadaşım, değer miydi yani kalbinizin kırılmasına...

Birincisi sizin kocanız değil ki kocanız bile oolsa Size bu ithamlarda bulunma hakkı yok.insanın geçmişte ne yaşadığı kişiyi ilgilendirir. İkincisi sen her haltı ye sonra ben ilişkiyegirmiş kadınla evlenmem birlikte olmam diyen erkek (adam özellikle demiyorum öylelerine denmez) eğer konu fake değilse kapının önüne koycak emin olun sizden kan gelsede gelmesede boşuna gidip rapor almayın

vajinaya aşık erkek tipi. keşke sevgilisinin kişiliğine ,beynine aşık olsaymış. yazık

ee o zaman ne diye sizde bakirelik arıyor kendide değil madem.

Bakirelikten kastım benim ona yalan söylediğime inanmak istiyor. Eğer bu seferde kan gelmezse neden ona bakire olduğumu söyledim yani. Bunu sorun edicek. İyide ben ona yalan söylemiyorum. Bunu anlatamıyorum ona. Bana hiç inanıp güvenmiyor demekki. Bilimsel konuşuyormuş

Güvenmiyorsa ikinciye denemeye gerek yok. Aslında yapmanız gerekeni herkes söylemiş ama işte illa insan istiyor ki bi ağlayayım, yalvarayım ilişkimiz bitmesin...

Ay siz benim arkadasim olsaydiniz tek tek yolardim o saclarinizi.utanmasaniz ikincide kan gelmesi icin napmam gerek diyeceksiniz ki ikinciyi istiyo olmaniz bile bir mesele.allah size akil fikir versin.

Ne kadar safsin ya , cok seviyorummus ..
Adam gibi adam cok sevilir , boyle yatakta bedenini kulanarak guven isteyen adam sevilmez...
Ister kan gelsin ister gelmesin , bu adam hevesibi aldiktan sonra zaten yine terk edecek seni ..
Sende ah vahla trkrar konu acacaksin, boyle adamlarida ciddiye alip ispat etmeye calisiyosunuz ya bazi seyleri pes.

Biliyorum hepiniz haklısın hepinize yorumlarınız için yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sadece şuan kafam çok karışık. O kadar birlikte olduktan sonra şuan anında silip atamıyorum

Adam bekarete önem verdiği için değil partneri onu kandırdığı için öfkeli.
Kadın da daha önce ilişki yaşamadığı için şaşkın.
Adam zar yapılarını bilse de, kadının doğru söylediğini düşünemez.
Üzülen, stres yaşayan, çile çeken hep kadın hep kadın.
Bu çilenin suçlusu kadın mı, hormonlar mı?

Evlenene kadar sabretseydinya cnm
Sonra erkeklerde " evlenmeden benimle yatan onceden kimlerle yatmistir " diuor
Kendi pisliklerini gormeden kizlari boyle kullaniyolar
Edebiyle seninle evlenip guzel bi yuva kurup da seninle bazi seyleri yasamak yerine evlenmeden seninle bazi seyleri yasayan bi erkege de sakin .
Boyle erkeklerden es olmaz.
Once kizlara guzel.hayaller kurdurup onu kandirip sonra " guvenmiyorum " ayagina sıkılınca birakirlar

cahil erkek sendromu... bir kere akıllı erkek birkızın önceden birliktelik yaşayıp yaşamadıgını anlar ilşkiye girmiş vajina ile girmemiş vajina farklıdır, benim arkadaşımda da kan gelmemiş ama kocası anlamış yani ilk oldugunu üstünde durmamışlar konunun, doktoru dogum anında söylemiş senin kızlık zarın hala duruyor demiş dogurunca bozulmuş kızlık zarı..

Gerçekten çözemiyorum ben bunu. Baştan beri sırf çözemediğim içinde buralara kadar geldim zaten

Son düzenleme:
Senın yapman gereken ınanmazsan ınanma zaten bunun ıkıncı denemesı de olmayacak yoluna gıt demen ..Bu kadar basıt ve net..

Aynen dediğiniz şekilde davrandı. Çocuk hayalleri filan kurduttu sonra ben ikna olunca vazgeçti. Gerçekten çözemiyorum ben bunu. Baştan beri sırf çözemediğim içinde buralara kadar geldim zaten

Biriyle birlikte olacaksanız evliliğe güvenip, evlenme hayalleri kurup olmayacaksınız. İstediğiniz için, ayrılma ihtimalini düşünerek ve ayrılmanız durumunda pişman olmadan, yaptıklarınızın arkasında durarak olacaksınız. Yoksa böyle çözemez, kandırılmış hissedersiniz.

Hayır beni yanlış anladınız ben zaten anlattığınız şekilde birlikte oldum onunla. O şekilde bir beklentide beklemedim kendisinden. Kendi öyle söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…