Evet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ??
ee o zaman ne diye sizde bakirelik arıyor kendide değil madem.Hayır öyle olduğunu hiç sanmıyorum
birlikte jinekoloğa gidin, suratına çarpın sonuçları, çıkışta da ayrılın o cahil ve ilkel yaratıktan. ben sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın ama sizde travma yaratacak bu hödüğü nereden buldunuz, buldunuz madem neden özel şeyler yaşadınız, ahlak anlayışının ikiyüzlü (kadın yaparsa vay yollu, erkek yaparsa aslan parçası) olduğu bir toplumdayız arkadaşım, değer miydi yani kalbinizin kırılmasına...
ee o zaman ne diye sizde bakirelik arıyor kendide değil madem.
Evlenene kadar sabretseydinya cnm
Sonra erkeklerde " evlenmeden benimle yatan onceden kimlerle yatmistir " diuor
Kendi pisliklerini gormeden kizlari boyle kullaniyolar
Edebiyle seninle evlenip guzel bi yuva kurup da seninle bazi seyleri yasamak yerine evlenmeden seninle bazi seyleri yasayan bi erkege de sakin .
Boyle erkeklerden es olmaz.
Once kizlara guzel.hayaller kurdurup onu kandirip sonra " guvenmiyorum " ayagina sıkılınca birakirlar
Aynen dediğiniz şekilde davrandı. Çocuk hayalleri filan kurduttu sonra ben ikna olunca vazgeçti. Gerçekten çözemiyorum ben bunu. Baştan beri sırf çözemediğim içinde buralara kadar geldim zaten
Biriyle birlikte olacaksanız evliliğe güvenip, evlenme hayalleri kurup olmayacaksınız. İstediğiniz için, ayrılma ihtimalini düşünerek ve ayrılmanız durumunda pişman olmadan, yaptıklarınızın arkasında durarak olacaksınız. Yoksa böyle çözemez, kandırılmış hissedersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?