Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan ayrildiktan sonraki sevgiline hangi zarin hesabini vereceksin peki...bu dallamada hakkini kaybediyosun bak demedi demeEvet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ??
Cok namuslu is yapiyorlar dimi ablasi...Size güvenmeyen bir adamla ne işiniz var ? Namusunuza dil uzatmak değil mi bu ? Jinekologa görünür zarın esnek olduğuna dair rapor alır sonra da tekmeyi basardım ben olsam![]()
en alta bakın sayfanın.Yeni uyeymis ya. Kac kisi bu konuyu okuyor nerden goruyoruz
en alta bakın sayfanın.
orada
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 8, Ziyaretciler: 27)
Tlf dan giriyorum belki ondan gormedimen alta bakın sayfanın.
orada
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 8, Ziyaretciler: 27)
erkek arkadasın cahılın tekıEvet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Evet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Babasi bir bardak su istese verirken of pof diye kizlar buyuyunce bekaretlerini onlarla yatarak mi kanitliyorlar erkek arkadaslarina?
Bakir ve bakire olmak nedir biliyor musunuz, daha evvel kimseyle birlikte olmamis olmak.
Yani erkek de kimseyle birlikte olmadiysa ona bakir deniyor, adamda zar olmadigina gore bekaretin zarla ilgisi olmadigini anlayalim once.
Gece gunduz aglamaniza uyanip size sut, mama yetistiren, en azinan ilk ogretimi bitirene kadar para emek veren bir anne babaya su zihniyetten daha agir bir ceza veremezdiniz.
Bilmem kac cmlik organi tatmin etmek icin harcadiginiz cabanin onda birini ebeveynlerinize, insanliga harcasaniz iyi bir insan olursunuz ustelik bu, ergen kafali bir oglana kolelik etmekten daha kolaydir.