Evet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ??
birlikte jinekoloğa gidin, suratına çarpın sonuçları, çıkışta da ayrılın o cahil ve ilkel yaratıktan. ben sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın ama sizde travma yaratacak bu hödüğü nereden buldunuz, buldunuz madem neden özel şeyler yaşadınız, ahlak anlayışının ikiyüzlü (kadın yaparsa vay yollu, erkek yaparsa aslan parçası) olduğu bir toplumdayız arkadaşım, değer miydi yani kalbinizin kırılmasına...