silkelet sonra hamiş kal....

Güzel bir topikmiş ama kimsecikler kalmamış herkesler hamile kaldı galiba :)
Hamile kalan arkadaşlar bizlere fikir verin neler yaşıyorsunuz ne gibi belirtileriniz vardı bunları duymaya o kadar ihtiyacımız var .
Bende bu ay deneyeceğim bakalım sonuç nasıl olacak:)

Yarın doğumum var kızlar...tosunum kucağımda olacak inşallah yarın bu saatlerde...bu topiğin yeri bende ayrıdır bilirsiniz..haber vereyim istedim...

ay canım benim yaa ne çabuk geçmiş zaman.duygulandım bak şimdi
yarın meleğini benim içinde kokla.ve benim içinde lütfen özel dua et.
ben hala bıraktığın gibiyim bebiş mebiş yok ortalıkla..

bende bugün bi bakıyım ne var ne yok topikte diye girdim.kısmette senin güzel haberini almak varmış demekki :)
doğum hikayenide yaz merak ediyorum.Allah kolaylık versin inş.
bu arada bebeğinin cinsiyeti ismi ne ???

serap hayırlı doğumların olsun,sağlıkla al bebeğini kucağına ,ben hala pes etmeden silkeletiyorum kendimi,olacak biliyorum...bizim içinde dua et...

arkadaşlar merhaba,
öncelikle doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve tabiki bebek bekleyenleri, ben baya eskilerdenim bu sitede uzun süredir sorunlarım yüzünden giremedim fakat Rabbime binlerce şükürler olsun ki, şu anda 12 haftalık hamileyim. benim için büyük bir mucize, uzun zamandır bu bebeği bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ben birilerine umut olması açısından nasıl hamile kaldığımı paylaşmak istiyorum; öncelikle bebek istedikten korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım ve bebeğimi 6. haftada kaybettim. ondan sonra 2 yıl bebek aşkıyla yandık tutuştuk. daha önceden bebeği olmayan 40 yaşlarındaki bir arkadaşım ebeye gittiğinden bahsetmişti ve rahim tersliğini düzelttikten sonra hamile kaldım demişti, onun bu sözleri üzerine 5 yıldır çocuk sahibi olamayan başka bir arkadaşımda gene aynı ebeye gitti ve onada aynı şeyleri söylemiş. sonra oda aynı şekilde 3. ayında hamile kaldı. bu arada 3.müzde doktora defalarca gitmemize rağmen ne eşlerimizde nede bizde herhangi bir sorun gözükmüyordu. sadece yaşı büyük olan arkadaşımızda biraz yumurtma tembelliği vardı ama onuda çörekotu + bal kürü ile halletti. ve dediğim gibi bu arkadaşlarım banada çok ısrar ettiler bende onların gittiği yere gidemedim fakat başka bir ebeye gittim, tamamen üstten muayene ediyor yani kasıklardan, onların aksine bana rahim düşüklüğü var dedi. yani rahmin sol kasığıma doğru inmiş kadın bir hamle ile yerine getirdi, ilk ay hamile kalamazsın bu rahim yerine alışıcak 2.veya en geç 3. aya olmuş bil dedi. şükürler olsun ki dediği gibi 3. aya hamile kaldım arkadaşlar. evlendiğim günden beri ilişki esnasında canım yanıyordu hatta ilk 6 ay vajinismusum var sanmıştım beraber olamıyordum. sonra oldum ama ne çektiğimi bir ben biliyorum, ama ebeden sonra inanın ne canım yandı nede hissettim. bişeylerin düzeldiğini tahmin ediyordum ve şükürler olsun ki uzun zamandır beklediğimiz o müjdeyi aldık. bana özelden mesaj atarsanız size cevap vermeye çalışırım. Allah gönlünüze göre versin..

serap hayırlı doğumların olsun,sağlıkla al bebeğini kucağına ,ben hala pes etmeden silkeletiyorum kendimi,olacak biliyorum...bizim içinde dua et...

Hayırlı doğumlar cnm ya.valla zaman nasıl gecmış hatırlıyorum ne zamandır!!!
ii haberlerinle gel inşallah

ben doğurdum kızlar..kuzum kucağımda...Rabbim isteyen herkese versin...tattırsın bu güzel duyguyu...sezeryan oldum..yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum...

seraaaaappppp rabbim bebeğine uzun ömürler versin canımmm
bu topiği ilk açtığında bende gelmiştim hemen yazdımmı bilmiyorum ama çok istemiştim silkeletmek. bir türlü kocaya söyleyemesemde içimden hep silkeleteyim diyordum. ama meğer o ay hamileymişim zaten. tabi sonu hüsran oldu benim.
şuan hala çalışıyorum ama yok olmuyor.
tamda yum yum günümde bu konuyu buldum tekrar
belki bu bi işarettir deyip silkeletme işine geri dönüyorum inşallah....

bu arada ilk sayfadaki şiire bayıldım yaaa nasılda güzel olmuş

ben doğurdum kızlar..kuzum kucağımda...Rabbim isteyen herkese versin...tattırsın bu güzel duyguyu...sezeryan oldum..yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum...

Ben 2gundur takip ediyorum topigi.. ve inanin okudukca sanki sizlerle tanisiyorum gibi harika keyif aldim okurken .. ofiste kahkaha atmamak icin zor tuttum kendimi serappp canimm Allahim sagliklica buytmek nasip etsin insallahh.. bebisin sana hep ugur getirsin... bu arada biz evleneli 1.5 seneye yaklasiyo ve 8 aydir bebek istiyoruz Rabbim daha yasatmadi bize o duyguy ama zamanini bekliyoruz.. bu arada dunku okuduklarimdan sonra cesaretlendim ve aksam eve gidince esime dedimki sana bisiy diycem ama gulmek yok diye... bi bomba geliyooo dedi dedim beni gece silkeleyeceksin nsl yani dedi. Dedim cik yatagin ustune tut ayaklarimdan hihh iste aynen boyle dedim hahaa tmm dedi benim askitomm be gece ilk kez silkelendim gazamiz mubarek olsun canlar

Peki canim hepinizde silkeletpmi kamile kaldiniz

takvime göre hamilesin canım ben mi yanlış görüyorum..mevlam sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

takvime göre hamilesin canım ben mi yanlış görüyorum..mevlam sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

evet hayatım 2 yıl sonra hamile kaldım tekrar
silkeletmeyi çok denedim bende tutmadı
tamda herşeyi unutmuş ve tedavi için doktor arayışına girmişken öğrendim hamile olduğumu
hayırlısı buymuş

evet hepimiz silkeletmiştik kendimizi..şimdi kucaklarımızda kuzularımız...
Bende yeni duydum balalım işe yarayacakmı :) sizin eşiniz değerleri nasıldı bizim morfoloji 3 doktor olur dedi sizin doğal yolla bekliyoruz bakalım nasip kısmet siz ne kadar sürede hamile kaldınız cepten olduğu için geçmişe bakamaadım

evlat sahibi olmak için kırk takla atmak, amuda kalkmak da bu olsa gerek.

Ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhshshahahshahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhshshahayahajajyayayayahha hahahahahhahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…