silkelet sonra hamiş kal....

pardon bat 20 mayıs

hifanur nasılsın ?tekrar kan testi yaptırdın mı ne cıktı?
inşallah hayırlısıyla sağlıklı hamiş haberini alırız

canım ilk kan testi yaptırdığımda 6.3 çıktı.değerim çok düşüktü.dr ne olumlu nede olumsuz konuştu.
ertesi günde sancıyla beraber kanamam geldi.adet oldum galiba.ama adetimde biraz tuhaflaştı.
ilk 2 gün çok geldi özellikle ikinci gün kan pıhtısı gibi geldi.dün ve bugünde damla damla geliyo.anlıyamadım.

bebek filan yok yani

ben daha önce yorum yapıcaktım ama olumsuz olmasın diye bişey demedim kanamanın gelmesini bekledim seninle aynı durumu ben de yaşadım canım değerim 8 çıkmıştı adetim 6 gün geçmişti testte de aynı seninki gibi çıkıyodu.. doktor gebelik olabilir de olmayabilir de dedi 2 gün sonra tekrar kan ver dedi sonuç 0 o akşam kanamam geldi sonra mr ve detaylı ultrason çekildi 2 tane kistim vardı doğum kontrol hapı verdi 1 kere adet oldum 2. yi olmadan kontrole gittim geçmişti kistlerim bi tanesi 5cmdi çok baskı yapıyodu epey endişelenmiştim ama geçti bi muayene olsan iyi olur bence için rahat olur hem

çok geçmiş olsun canım.adetim bitsin dr.a gitmeyi düşünüyorum zaten.kafamda soru işaretleri var.hem onları sorarım bilgilenmiş olurum.
hemde detaylı bi muayne olurum.
kan testinden sonra çok umutlanamamıştım zaten.herşeye açıktım canım.o yüzden çok aşırı üzülmedim.
bebeğin varlığına alışamadan kaybetmiş oldum.
Rabbim en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun bizleri....Amin....

çok saol canım inşallah tez vakitte hayırlısıyla güzel haberler alırız doktora kesin görün ben muayene oldum bu ay tsh yüksek çıktı bu değerle hamile kalsam bile düşük yapma riskim varmış mesela öğrenmiş oldum şimdi o değerimi düşürmeye çalışıyoruz

iyiki dr.a gitmişsin.yeniden hayallerinin suya düşmesi psikolojin açısından kötü olurdu.
bunları söylediğin iyi oldu.sonuçta düşmesinin bi sebebi olmalı.o sorunu çözüp öyle yola çıkmalı.
eşimin işi yoksa yarın götürsün bakalım dr.a
bişey çıkmasa bile içimiz rahat eder.

inşallah bişey çıkmaz bizi de haberdar et merak ederiz canım

merhaba arkadaşlar bi bu kalmıştı yapmadığım bunuda yaptım bakalım tutatcakmı:))Allah anne olmak isteyen herkeze annelik duygusu tattırmak nasip etsin inş.bizimde bi gün bebişlerimiz olacak...

kızlar merhaba,beni belki hatırlarsınız,2 aşılama ve 2 tüp bebek denemiş ve negatifleri yaşayan biri olrak,seraptan öğrendiğim bu silketme işini denemeye başladım,ve 6 yıl sonra bir mucize gerçek oldu ben hamileydim,değerim 238 çıkmıştı,doktor hamilesin dedei hemen muayene etti ve kesemizi gördü çok küçük daha 4 haftalık dedi,hala şaşkındık ,çok mutluyduk ,2 gün sonraya testi tekrarlıcaz dedi ve sonuç 68 bebeğimimi kaybettim ,çok üzüldüm ağladım ama şimdi daha iyiym,rabbimin bir bildiği var diyorum.....

bi kez gebe kalmışsın canım işallah bi daha olur çalışmalara devam moral bozmak yok

Kizlar günaydin hepinize , bende tam bu sayfayi okuyup sirkeleme olayini düsünürken o ay hamile kaldim daha denemeden , ama topik baya ilerlemis herkes insallah biran evvel bebegine kavusur

Bu arada serapp nerdesin cnm senin hamileligin nasil gidiyor ? Hatirlarsan bana baslarda cok kiziyordun :) bebegim daha görünmedi diye üzülürken ,simdi kocaman oldu teyzesi ama benim korkularim hala devam ..

allah sabır versin en kısa zamanda acısını unuttursun

kuzum ne denir ki bilemedim...kimyasal yaşamışsın..iki kere de ben yaşadım...şu taraftan da bak istersen kuzu..hamile kalabiliyorsun...neden bir daha kalamayasın...birde doktorumun benimle paylaştığı bilgiyi seninle paylaşayım...eğer herhamgi bir sorun yoksa eşinin spermlerinde kşmyasalın peşine hamile kalma şansın daha yüksek...iki kere kimyasal yaşadım ikisinin peşine de hamile kaldım...

canım giriyorum ama topik eskisi gibi aktif değil hata bende çünkü mide bulantılarından dolayı 1 aya yakın hiç giremedim...evet hatırlıyorum kızdığımı strese girip habire doktora gidiyordun kafanı karıştırmak için...maşallah kuzuya kocaman olmuştur şimdi...benimki de teyzesi cinsiyetini öğrendik oğluşumuz olacakmış..onu öğrendik işte kocaman oldu nerdeyse 20 haftaya gireceğiz..seninde korkuların sona ersin artık..kuzun seninle beraber..bence tadını çıkart bu zevkin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…