- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.701
Demek oglusun olacak canim cok sevindim, biz daha ögrenemedik cinsiyetini 2 hafta sonra randevumuz var bakalim ozaman söyleyecekmi doktorumuz ..
canım giriyorum ama topik eskisi gibi aktif değil hata bende çünkü mide bulantılarından dolayı 1 aya yakın hiç giremedim...evet hatırlıyorum kızdığımı strese girip habire doktora gidiyordun kafanı karıştırmak için...maşallah kuzuya kocaman olmuştur şimdi...benimki de teyzesi cinsiyetini öğrendik oğluşumuz olacakmış..onu öğrendik işte kocaman oldu nerdeyse 20 haftaya gireceğiz..seninde korkuların sona ersin artık..kuzun seninle beraber..bence tadını çıkart bu zevkin..
Demek oglusun olacak canim cok sevindim, biz daha ögrenemedik cinsiyetini 2 hafta sonra randevumuz var bakalim ozaman söyleyecekmi doktorumuz ..
Mide bulantilarin nasil simdi gectimi ?? Bende eskiye bakarak cok sükür iyiyim haziranin 17 sinde detayli ultrasyona girecegim o yüzden biraz korkuyorum ama atlatiriz insallah ALLAH a emanet yavrularimiz
kızlar merhaba ben bu silkeleme yontemini ilk defa duydum deniycem bende hamiş kaln cok kişi varmı.....:44::44::44::44:
Burası ne eylenceli bir topikmiş yahuokumak biraz zamanımı aldı ama çok güldüm doğrusu
Bende deneyim şu silkeletmeyi bakalım nasıl olcak
Ya kızlarr bu ay eşim keçi boynuzu pekmezi içmeye başladı, şu soğan kürünü denicemm bir silkettim miDr. amcalarda ilaçda tam destekkk Ne güldürdünüz beni walla bu ay bu bebiş olsun artık
Mantıklı aslında spermler içeriyee nasıl girceekk tabiki silkelemeyle
biz denedik ama snuç alamadım bana dua edin rabbim bu ay hürmetine göndersin isteyen herkese bebişlerin inşallah çifte bayram yaparız
Bunu her ilişkiden sonra mı yapıyosunuz yoksa yumurtlama günlerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?