silkelet sonra hamiş kal....

Demek oglusun olacak canim cok sevindim, biz daha ögrenemedik cinsiyetini 2 hafta sonra randevumuz var bakalim ozaman söyleyecekmi doktorumuz ..
Mide bulantilarin nasil simdi gectimi ?? Bende eskiye bakarak cok sükür iyiyim haziranin 17 sinde detayli ultrasyona girecegim o yüzden biraz korkuyorum ama atlatiriz insallah ALLAH a emanet yavrularimiz

Burası ne eylenceli bir topikmiş yahu okumak biraz zamanımı aldı ama çok güldüm doğrusu

Bende deneyim şu silkeletmeyi bakalım nasıl olcak

Ya kızlarr bu ay eşim keçi boynuzu pekmezi içmeye başladı, şu soğan kürünü denicemm bir silkettim mi Dr. amcalarda ilaçda tam destekkk Ne güldürdünüz beni walla bu ay bu bebiş olsun artık

evet canım bugün tam kesinleşmiş oldu artık erkekmiş cinsiyeti..mide bulantılarım geçti şükürler olsun..hadi güzel haberleri senden de bekliyoruz..

kızlar merhaba ben bu silkeleme yontemini ilk defa duydum deniycem bende hamiş kaln cok kişi varmı.....:44::44::44::44:

Mantıklı aslında spermler içeriyee nasıl girceekk tabiki silkelemeyle

hoşgeldiniz kızlar ...bu aralar bayağı dağıldık herkes sırayla hamiş kaldı herkesin mide bulantısı başlayınca...buralara kimse uğramaz oldu...yavaş yavaş dökülürler bulantıları geçenler..

çok güldüm yha...haftaya çarşamba dr. randevum var kısmetse tedaviye başlıcaz mantıklı geldi banada denicem bakalım silkeletmeyii inş. faydasını görürüm gülmekten yapabilirsek tabi

biz denedik ama snuç alamadım bana dua edin RABBİM bu ay hürmetine göndersin isteyen herkese bebişlerin inşallah çifte bayram yaparız

herkeze merhaba ,ben denemiştim ve olmuştu ,hamileydim fakat 5 hafta sonra düşük yaşadım,bu aydan itibaren tekrar deneyeceğim,kızlar sizde deneyin,bir kere oldu....

özlemişim bu konuyu :2:
bi kaç aydır silkeletmiyorum.olursa olur olmazsa olmaz diye düşünmeye başladık.
hevesimiz isteğimiz kalmadı artık.
olursa süpriz olucak artık bakalım kısmetse
her zaman duamdasınız.
tanıdığım tanımadığım isteyen herkese nasib et Allahım...Amin

kızlar merhaba,dün itibariyle regli oldum ,biter bitmez çalışmalara başlıyoruz,iyice bir silkeletecm kendimi,hadi hayırlısı artık,

kızlar bende bu ay deniycem bakalım hayırlsı Allahtan, 5 sennin sonuda belki mucizem gelirmi dersiniz ne
Allahım isteyn herkese nasip etsin

kızlarrr ilk başta bende okudum güldüm hatta denemelerimizdede çok güldük ben 2 aydırda glukofen kullanıyodum mevlamında izniyle hamile kaldım 5 yılın üstüne şuanda 19+2 günlük hamileyim mevlama şükğrler olsn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…