silkelet sonra hamiş kal....

iyi o zaman yarn yap warsa cıkar zaten..(ne gaz weriiyorum ama) ama bnm cıkmamıstı ewdekinde ne diyecgmi şaştım bak şimdi:44::44:

yok anacım onu yapmam işte...tek çizgiye karşı antipati oluştu bende...olmaz...yapmam....irem duymasın çeker kulaklarını...

Ahh ahh sadece totsu kalsa yine iyi isirik manyagi yapcam onu resmen intikam alcam beni nezamandir ugrastiriyon essek sipasi diye keske gorusebilsekte sizin sipalarin totoslarnida isirsam analariniza neler cektirdiniz diye:)))

dünya küçüktür canım benim..belli olmaz karşılaşırız bir yerlerde...

İste ozaman sipacigin benden cekcegi var:)))

kız kıyamayız ki biz....akşam eşim diyor ki şimdi yumuk yumuk elleri olur avucuna parmağımı koyarım sımsıkı tutar di mi? lan dedim zaten psikopata bağlanmışım duygusala bağlama zırlarsam susturamazsın...adamın hayalini yarıda kestim anlayacağınız...

günaydın seroooooo beni anmışın sankimmmm, bekle bebişim sen uyma bu zillilere sen cuma patlatcan güzel haberi ben emininmmm silkelenmiş gacıııı du daha yımırtlamadım benide silkelesin bu adam gerçi büyük ihtimal ciddiye almayacak ya neyseee

silkelenmiş kızıl gacıyım ben
bu hafta yumoş haftan değil mi anacım ssenin...ciddiye aldıracaksın benim herif silkelediyse herkes silkeler ilk başta değişik bir tepki veriyorlar o normal..yapınca zaten gülme krizine giriyorsunuz...değüşüklük oluyor...

haftam ve daha yumurtlamadım bugün yarın bekliyoruz, du silkeleme seansına akşam başlayımda yapacağına inancım biraz yok ama söylediğimde bile güleceği kesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…