- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
tutturanlar var şekerim.... bizde neden olmasın...Allahim bende bu silkeletmek ne diyodum gulmekten yikildim yaa ama deniycem bakalim bakarsin tutar bellimi olur :)))
testleri eve zulalamışım canımkız du bakalm acelen ne bak persembende doluymus bundada vardır bir hayır..yada şöle yap: persembe test al cuma ilk idrarınla yap...inş sennledir bebiş yaa inş...
tutturanlar var şekerim.... bizde neden olmasın...
Dogru soylusun herseyin bi nedeni vardir belki benim sipaninda gelisi boyle olur:)))
testleri eve zulalamışım canım
zaten o sıpalar bir gelsin totoları fena olacak...
iyi o zaman yarn yap warsa cıkar zaten..(ne gaz weriiyorum ama) ama bnm cıkmamıstı ewdekinde ne diyecgmi şaştım bak şimdi:44::44:
Ahh ahh sadece totsu kalsa yine iyi isirik manyagi yapcam onu resmen intikam alcam beni nezamandir ugrastiriyon essek sipasi diye keske gorusebilsekte sizin sipalarin totoslarnida isirsam analariniza neler cektirdiniz diye:)))
dur o zaman durduk yere kulaklarından olma
yok anacım onu yapmam işte...tek çizgiye karşı antipati oluştu bende...olmaz...yapmam....irem duymasın çeker kulaklarını...
ben bekleyecem inşallah gelmez de beklememin mükafatını alırım...dur o zaman durduk yere kulaklarından olmabekle en iyisi gelmezse kırmızılar cumaya o gün kanda baktırısın
ben buralardayım yarın burada okul tatil evdeyim uyurum sabah mis gibi​hadi bn kactım bebm..iyi gecelerr..
dünya küçüktür canım benim..belli olmaz karşılaşırız bir yerlerde...
İste ozaman sipacigin benden cekcegi var:)))
günaydın seroooooo beni anmışın sankimmmm, bekle bebişim sen uyma bu zillilere sen cuma patlatcan güzel haberi ben emininmmmsilkelenmiş gacıııı du daha yımırtlamadım benide silkelesin bu adam gerçi büyük ihtimal ciddiye almayacak ya neyseee
haftam ve daha yumurtlamadım bugün yarın bekliyoruz, du silkeleme seansına akşam başlayımda yapacağına inancım biraz yok ama söylediğimde bile güleceği kesinnnsilkelenmiş kızıl gacıyım ben
bu hafta yumoş haftan değil mi anacım ssenin...ciddiye aldıracaksın benim herif silkelediyse herkes silkeler ilk başta değişik bir tepki veriyorlar o normal..yapınca zaten gülme krizine giriyorsunuz...değüşüklük oluyor...
haftam ve daha yumurtlamadım bugün yarın bekliyoruz, du silkeleme seansına akşam başlayımda yapacağına inancım biraz yok ama söylediğimde bile güleceği kesinnn
masumbir ses tonuyla isteyeceksin canım...
bir deneyim bakalımmm
masum bir ses tonu ve sen ikisini bir arada düşünemiyorum ama dene bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?